(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Aszalós Zsuzsa Dátum: 2008-07-14 20:01:04
Tóth László írta ekkor: 2008-07-01 19:16:24
Sziasztok! Mi augusztusban a Dimitrába megyünk, és a tetőtérben fogunk lakni. Ha valaki tud valamit róla legyen szíves írja meg.
Kedves László!Mi most jöttünk haza, a hely nagyon szép volt, az egyedüli gond az volt, hogy az apartmantól 50 méterre 2 disco üzemelt, ahol a zene még 3 órakkor is szólt. Ha téged zavar akkor érdemes megvenni a klímát, ami egy hétre kb.35 euro. Az ablakok hangszigeteltek, de éjszakánként nagyon meleg van ezért javaslom a klíma megvételét. A fakultatív programokat érdemes igénybe venni. Ha gyereked van és van diákigazolványa érdemes vinni, mert így minden belépő ingyenes. Mi a kilences szobában voltunk. Tisztaság van, mivel minden nap takarítanak, és az ágyneműt is áthúzzák, törölközőt is adnak. A takarítőnők csak angolul és görögül tudnak. Jó nyaralást!
Soós Tamás Dátum: 2008-07-14 17:18:50
Inci írta ekkor: 2008-07-14 07:07:36
Kedves Tamás! Ezeken az oldalakon már szinte minden tájékoztatást megadtak az utastársak, mi az amire esetleg kíváncsi vagy? Én az első turnussal voltam Tolon, és nagyon szívesen visszamennék /ha lehetne/. Ha jól érzékelem téged elkapott az utazási láz! smile Szóval, mire vagy kíváncsi? Üdv- Inci
Szia Inci! Konkrét dolgokra már én sem vagyok kíváncsi, csak az általánosságokra, hogy ki, hogy éli meg a történteket! Bár biztos vagyok benn, hogy én is jól fogom magam ott érezni! Te melyik szálláson voltál? Mi a pitsakisba megyünk, és remélem nem fogunk ki esős időszakot! Igen jól érzékeled, elkapott az utazási láz smile Üdv:Tamás
Inci Dátum: 2008-07-14 07:07:36
Soós Tamás írta ekkor: 2008-07-10 22:51:17
Kedves utastársak! Már 3 napja semmi üzenet? smile szeptemberben megyek Tolora nyaralni, addig minden beszámoló és érdekes még nem hallott információ érdekelne! smile
Kedves Tamás! Ezeken az oldalakon már szinte minden tájékoztatást megadtak az utastársak, mi az amire esetleg kíváncsi vagy? Én az első turnussal voltam Tolon, és nagyon szívesen visszamennék /ha lehetne/. Ha jól érzékelem téged elkapott az utazási láz! smile Szóval, mire vagy kíváncsi? Üdv- Inci
Soós Tamás Dátum: 2008-07-10 22:51:17
Kedves utastársak! Már 3 napja semmi üzenet? smile szeptemberben megyek Tolora nyaralni, addig minden beszámoló és érdekes még nem hallott információ érdekelne! smile
Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2008-07-03 20:22:07
Kanda Zsuzsa írta ekkor: 2008-07-01 08:56:36
Kedves utastársak! Ne riogassanak minket hosszú várakozási idővel, unatkozással. Eddig 2 alkalommal voltam a céggel nyaralni és maximálisan meg voltam elégedve a sofőrökkel. Még sosem unatkoztam, pedig előfordult, hogy félreállítottak a határőrök minket. Ráadásul a mögöttem ülő utastársaim pofátlanul, felháborodva megtiltották, hogy lehajtsam az üléstámlámat még akkor is, ha szerettem volna egy kicsit aludni, pedig ők is ledönthették. Vigyenek könyvet, DVD-t, vagy CD-t és nézzék a TV, a tájat. Volna néhány kérdésem: 1. Ha szeptember 6-tól megyek 2 hétre Toloban hideg van, milyen ruhát vigyek, lehet -e még fürödni? 2. Milyen a félpanziós menü, európai kaja vagy mediterrán jellegű? Választható, vagy csak egy fajta van? 3. Az út a part mentén halad? Mikor látom meg az első pálmafát? 4. Videó vagy DVD lejátszó van a buszon? Vihet én is filmet, vagy meg van határozva, hogy hány darab filmet néhetünk (ami érthető, mert nem akarjuk a többieket zavarni)? 5. Ha mégis csak egyedül tudok elutazni, kell -e és mennyi egyágyas felárat fizetni? SOS várom a válaszokat! Köszi!!!!! Jó nyaralást mindenkinek.
Szia Zsuzsa! Megpróbálok néhány kérdésedre válaszolni: szeptemberben még bőven 28-30 fok van Görögországban, a tenger is jó, lehet fürdeni (mi korábban szeptember közepén jártunk Görögben.) Tehát nyári ruhatár kell, némi meleg ruha is persze. Görögország-Macedónia határát valamikor hajnal 3-4 körül lépi át a busz, kb. 2 óra autópálya, majd azután a tenger is előtűnik. Napfelkeltekor már tisztán látni fogod a tengert. Gyönyörű, nekem sikerült lefényképeznem :) Ha ügyes vagy, a Korinthoszi-csatornát is le tudod fotózni. Pálmafát sokat nem, inkább sok hegyet és leandert fogsz látni. A filmekről annyit tudok, hogy a buszon van, a csoport dönti el, melyik legyen, de érdekes ;) Nálunk két film is félbeszakadt egy óra után, befejezés nélkül... (és nem azért, mert elaludtam!)