Kedves utastársak! Ne riogassanak minket hosszú várakozási idővel, unatkozással. Eddig 2 alkalommal voltam a céggel nyaralni és maximálisan meg voltam elégedve a sofőrökkel. Még sosem unatkoztam, pedig előfordult, hogy félreállítottak a határőrök minket. Ráadásul a mögöttem ülő utastársaim pofátlanul, felháborodva megtiltották, hogy lehajtsam az üléstámlámat még akkor is, ha szerettem volna egy kicsit aludni, pedig ők is ledönthették. Vigyenek könyvet, DVD-t, vagy CD-t és nézzék a TV, a tájat. Volna néhány kérdésem: 1. Ha szeptember 6-tól megyek 2 hétre Toloban hideg van, milyen ruhát vigyek, lehet -e még fürödni? 2. Milyen a félpanziós menü, európai kaja vagy mediterrán jellegű? Választható, vagy csak egy fajta van? 3. Az út a part mentén halad? Mikor látom meg az első pálmafát? 4. Videó vagy DVD lejátszó van a buszon? Vihet én is filmet, vagy meg van határozva, hogy hány darab filmet néhetünk (ami érthető, mert nem akarjuk a többieket zavarni)? 5. Ha mégis csak egyedül tudok elutazni, kell -e és mennyi egyágyas felárat fizetni? SOS várom a válaszokat! Köszi!!!!! Jó nyaralást mindenkinek.
Szia Zsuzsa! Megpróbálok néhány kérdésedre válaszolni: szeptemberben még bőven 28-30 fok van Görögországban, a tenger is jó, lehet fürdeni (mi korábban szeptember közepén jártunk Görögben.) Tehát nyári ruhatár kell, némi meleg ruha is persze. Görögország-Macedónia határát valamikor hajnal 3-4 körül lépi át a busz, kb. 2 óra autópálya, majd azután a tenger is előtűnik. Napfelkeltekor már tisztán látni fogod a tengert. Gyönyörű, nekem sikerült lefényképeznem :) Ha ügyes vagy, a Korinthoszi-csatornát is le tudod fotózni. Pálmafát sokat nem, inkább sok hegyet és leandert fogsz látni. A filmekről annyit tudok, hogy a buszon van, a csoport dönti el, melyik legyen, de érdekes ;) Nálunk két film is félbeszakadt egy óra után, befejezés nélkül... (és nem azért, mert elaludtam!)