(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2008-07-03 20:12:38
Nagyné Szőts Anna írta ekkor: 2008-07-02 21:13:54
Kedves Karolina! Köszönöm a hosszú leveledet, nagyon sokat segítettél. Olyanokat írtál, ami eddig nem jutott eszembe, pedig elég gyakorlott utazó vagyok. Mi is a 4 ágyasba megyünk, a II./9.-be. Nem tudom, ti kértetek-e légkondit? Ha ilyen meleg lesz, mi azt hiszem kérünk. Ha visszajövünk, írok beszámolót. Nektek is további szép nyarat! Anna
Szia Anna! Nagyon szívesen, nincs mit. Mi a 8-asban voltunk, a 9-cel szemben. Nekünk a 9-est hagyták pont nyitva nap végéig öltözködni, tisztálkodni. Nem rossz az elosztása :) Ja, amit még kihagytam, napernyőt én mindenképpen vinnék újra, a homokos parton simán le lehet szúrni, és szerintem nagyon jól jön, főleg, ha a déli órákban is napfürdőzni szeretnétek. Itthon alapozzatok a színre, nekem első nap megpirtyant a vállam ujjatlan felsőben. Vagy kenjétek be magatokat a városi sétákhoz is. Ez a Nap nem ugyanaz a Nap, mint a tengernél! (Plusz ha még írhatok valamit: mosogatószer, szivacs is kell, mert az sincs.) Bocs, ha lebombáztalak a sok infóval! Várom a beszámolót! Jó utat! Karola
Nagyné Szőts Anna Dátum: 2008-07-02 21:13:54
Bíró-Szabó Karolina írta ekkor: 2008-06-30 21:31:26
Szia Anna! Szerintem a Stella apartman átlagon felüli, mi a 4 ágyas, két légterű részben voltunk, a másodikon. A fürdőszoba korrekt (még lavór is van, ha áztatni szeretnél smile ), a konyha jól fel van szerelve (kenyérvágó kés, tányérok, lábasok, evőeszközök, pohár, csésze, főzőlap stb.) tehát szerintem sajátot felesleges magaddal cipelni. Maximum ha van kedvenc bögréd. Két törölközőt adnak, egy kisebb és egy nagyobb méretűt, amit szerdán kicserélnek, ja és amiket nem szabad levinni a partra, mert nagyon nehéz kimosni belőle a homokot. (Én használtam ezeket, amikor a sajátjaink már 'felmondták a szolgálatot', persze nem a parton.) Szerdán az ágyneműt is lecserélik, és a szemetet is kiürítik, de szerintem szemeteszsákot vigyetek, mert a WC papírt nem szabad a csészébe dobni, így azt is kukába kell gyűjteni (ennek a szaga fél nap után elég gyilkos, főleg, ha 40 fok van, mi ezt rendszeresen cseréltük). Ami nekem még nagyon tetszett, hogy márványpadló van, amire viszont ha kis homokot is felvisztek (márpedig óhatatlanul felkerül a partról), akkor nagyon csúszik, én kétszer elcsúsztam és jól beütöttem a lábamat az ágy sarkába. Ti is fel tudtok seperni, lent a lépcső alatti kis zugban vannak a takarítószerek, ezt felvittük, és használat után visszatettük a helyére. Ami kicsit még hátrányos, hogy a Stella a főutcán van, így kicsit zajos (főleg, ha focimeccs van :) ) , alatta van egy fagyizó, ami későig nyitva tart. Nagyon komolyak az ablakmegoldások, majd meglátod, nekem az tetszett a legjobban, itthonra is elfogadnám! :) Tolo egyébként gyönyörű hely, eléggé déli, ezért kicsit kopárabbak a hegyek, mint pl. Neos Marmarason (én ehhez tudok viszonyítani, mert ott jártam.) De az idegenvezető első nap (szombat este) úgyis mindent elmond majd, hogy mit érdemes megnézni, hová menjetek el. Biztosan hasznosan töltitek majd itt az időt. Pihenjetek sokat, szép nyarat!
Kedves Karolina! Köszönöm a hosszú leveledet, nagyon sokat segítettél. Olyanokat írtál, ami eddig nem jutott eszembe, pedig elég gyakorlott utazó vagyok. Mi is a 4 ágyasba megyünk, a II./9.-be. Nem tudom, ti kértetek-e légkondit? Ha ilyen meleg lesz, mi azt hiszem kérünk. Ha visszajövünk, írok beszámolót. Nektek is további szép nyarat! Anna
Soós Tamás Dátum: 2008-07-01 19:20:40
Bihari Agi írta ekkor: 2008-07-01 19:12:57
Kedves Tamas! Iden mar tobben is beszamoltak a hajo korul hancurozo delfinekrol, talan Onoknek is szerencsejuk lesz es lathatjak oket.
Kedves Ági! Köszönöm szépen az információt, és akkor addig majd eldöntjük, hogy melyik fakultatívot választjuk!
Tóth László Dátum: 2008-07-01 19:16:24
Sziasztok! Mi augusztusban a Dimitrába megyünk, és a tetőtérben fogunk lakni. Ha valaki tud valamit róla legyen szíves írja meg.
Bihari Agi Dátum: 2008-07-01 19:12:57
Soós Tamás írta ekkor: 2008-06-30 20:14:14
Kedves Bihari Ági! A prospektusban olvastam, hogy a Hydra- Spetzes kirándulásnál előfordul, hogy delfinek kísérik a csoportot. Ez milyen gyakorisággal szokott előfordulni?
Kedves Tamas! Iden mar tobben is beszamoltak a hajo korul hancurozo delfinekrol, talan Onoknek is szerencsejuk lesz es lathatjak oket.