(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Aszalós Zsuzsa Dátum: 2008-07-01 16:08:52
Sziasztok! Mi most pénteken megyünk Toloba és csak annyit szeretnék kérdezni mennyi az esélyünk, hogy átszállás is lesz?
Kanda Zsuzsa Dátum: 2008-07-01 08:56:36
Kedves utastársak! Ne riogassanak minket hosszú várakozási idővel, unatkozással. Eddig 2 alkalommal voltam a céggel nyaralni és maximálisan meg voltam elégedve a sofőrökkel. Még sosem unatkoztam, pedig előfordult, hogy félreállítottak a határőrök minket. Ráadásul a mögöttem ülő utastársaim pofátlanul, felháborodva megtiltották, hogy lehajtsam az üléstámlámat még akkor is, ha szerettem volna egy kicsit aludni, pedig ők is ledönthették. Vigyenek könyvet, DVD-t, vagy CD-t és nézzék a TV, a tájat. Volna néhány kérdésem: 1. Ha szeptember 6-tól megyek 2 hétre Toloban hideg van, milyen ruhát vigyek, lehet -e még fürödni? 2. Milyen a félpanziós menü, európai kaja vagy mediterrán jellegű? Választható, vagy csak egy fajta van? 3. Az út a part mentén halad? Mikor látom meg az első pálmafát? 4. Videó vagy DVD lejátszó van a buszon? Vihet én is filmet, vagy meg van határozva, hogy hány darab filmet néhetünk (ami érthető, mert nem akarjuk a többieket zavarni)? 5. Ha mégis csak egyedül tudok elutazni, kell -e és mennyi egyágyas felárat fizetni? SOS várom a válaszokat! Köszi!!!!! Jó nyaralást mindenkinek.
Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2008-06-30 21:31:26
Szia Anna! Szerintem a Stella apartman átlagon felüli, mi a 4 ágyas, két légterű részben voltunk, a másodikon. A fürdőszoba korrekt (még lavór is van, ha áztatni szeretnél smile ), a konyha jól fel van szerelve (kenyérvágó kés, tányérok, lábasok, evőeszközök, pohár, csésze, főzőlap stb.) tehát szerintem sajátot felesleges magaddal cipelni. Maximum ha van kedvenc bögréd. Két törölközőt adnak, egy kisebb és egy nagyobb méretűt, amit szerdán kicserélnek, ja és amiket nem szabad levinni a partra, mert nagyon nehéz kimosni belőle a homokot. (Én használtam ezeket, amikor a sajátjaink már 'felmondták a szolgálatot', persze nem a parton.) Szerdán az ágyneműt is lecserélik, és a szemetet is kiürítik, de szerintem szemeteszsákot vigyetek, mert a WC papírt nem szabad a csészébe dobni, így azt is kukába kell gyűjteni (ennek a szaga fél nap után elég gyilkos, főleg, ha 40 fok van, mi ezt rendszeresen cseréltük). Ami nekem még nagyon tetszett, hogy márványpadló van, amire viszont ha kis homokot is felvisztek (márpedig óhatatlanul felkerül a partról), akkor nagyon csúszik, én kétszer elcsúsztam és jól beütöttem a lábamat az ágy sarkába. Ti is fel tudtok seperni, lent a lépcső alatti kis zugban vannak a takarítószerek, ezt felvittük, és használat után visszatettük a helyére. Ami kicsit még hátrányos, hogy a Stella a főutcán van, így kicsit zajos (főleg, ha focimeccs van :) ) , alatta van egy fagyizó, ami későig nyitva tart. Nagyon komolyak az ablakmegoldások, majd meglátod, nekem az tetszett a legjobban, itthonra is elfogadnám! :) Tolo egyébként gyönyörű hely, eléggé déli, ezért kicsit kopárabbak a hegyek, mint pl. Neos Marmarason (én ehhez tudok viszonyítani, mert ott jártam.) De az idegenvezető első nap (szombat este) úgyis mindent elmond majd, hogy mit érdemes megnézni, hová menjetek el. Biztosan hasznosan töltitek majd itt az időt. Pihenjetek sokat, szép nyarat!
Soós Tamás Dátum: 2008-06-30 20:14:14
Kedves Bihari Ági! A prospektusban olvastam, hogy a Hydra- Spetzes kirándulásnál előfordul, hogy delfinek kísérik a csoportot. Ez milyen gyakorisággal szokott előfordulni?
Nagyné Szőts Anna Dátum: 2008-06-30 15:06:39
Bíró-Szabó Karolina írta ekkor: 2008-06-30 12:05:10
Kedves Anna! Általában az apartmanok közül egyben legalább biztosítanak egy üres szobát, amelyikbe nem jön a köv. turnusban senki, és azt nyitva hagyják, ha valaki le szeretne tusolni, vagy át szeretne öltözni. Nálunk a Stellában a másodikon volt egy apartman biztosítva. (Nem tudom, főszezonban mennyire telítettek a turnusok, hogy tudják-e mindig biztosítani ezt az üres szobát.)
Kedves Karolina! Köszönöm a válaszodat, pont a Stellába megyünk. Remélem, hogy így lesz, ahogy írod. Ha esetleg írsz egy-két dolgot a Stelláról és a környékről, azt megköszönöm. Szia Anna