(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2008-06-30 12:05:10
Kedves Anna! Általában az apartmanok közül egyben legalább biztosítanak egy üres szobát, amelyikbe nem jön a köv. turnusban senki, és azt nyitva hagyják, ha valaki le szeretne tusolni, vagy át szeretne öltözni. Nálunk a Stellában a másodikon volt egy apartman biztosítva. (Nem tudom, főszezonban mennyire telítettek a turnusok, hogy tudják-e mindig biztosítani ezt az üres szobát.)
Nagyné Szőts Anna Dátum: 2008-06-29 22:20:51
Végigolvasva a hozzászólásokat, én is azt tartom csak problémának, hogy reggel 9-től du. 5-6-ig nincs egy hely ahol át lehetne öltözni, esetleg le lehetne zuhanyozni. Pedig boldogan fürödnék még egész nap a tengerben, de aztán 24-25 órát utazni úgy, hogy nem tudom a sót lemosni a bőrömről, elég kellemetlen lehet. Tud valaki erre jó tanácsot, ill. megoldást?
Soós Tamás Dátum: 2008-06-27 21:41:38
Szerintem teljesen mindegy, hogy a buszok mikor indulnak, ha a "késési" időt kitűnően ki lehet tölteni az adott helyen! Én személy szerint örülnék neki, hogytöbbet lehetek a nyaralóhelyemen. Aki pedig busszal indul nyaralni, annak minden ilyesmire fel kell készülnie! Én nem egyszer voltam már busszal nyaralni, és volt közte jó és rossz is. Mindegyiket jól kell felfogni, bárhogyan is sül el, hiszen NYARAL az ember! Szép nyarat mindenkinek!
Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2008-06-27 15:15:32
Kedves József! Tőlem az elégedetlenkedés áll távol, inkább kicsit csalódott vagyok, de nem Tolo-ban, csak az út részével kapcsolatban, ez minden. Csupán annyit nem értek/értettem, ha Marmarasra megérkezett a busz 11-kor és kettőkor már indultunk, itt miért nem tudják ugyanezt megtenni (holott az is 1400 km, nem sokkal kevesebb, mint Tolo, és akkor még az akkor biztonságosabb Bulgárián át jártak a buszok, nem pedig zömében autópályán, Szerbián át). Talán 2003 óta sok minden változott, az eu-s előírásoknak megfelelően lehet, több pihenő illeti meg a sofőröket, amit igazán nem sajnálok tőlük, mert megérdemlik. (És persze nem irigylem a munkájukat, sok ember élete múlik egy rossz mozdulaton, egy felelőtlen manőveren.) Egyébként az irodával maximálisan meg vagyok elégedve. Ahogy olvasgattam itt a fórumon, Marmarason még mindig Kata az idegenvezető, aki előtt le a kalappal. A felkészültsége, a színes történetei, amivel egy-egy fakultatív kirándulást feldobott, számomra felejthetetlenné tette Görögországot. Nagyban neki köszönhető, hogy vágytam visszamenni smile
Molnár József Dátum: 2008-06-27 14:28:47
Kedves Bíró-Szabó Karolina! Távol áll tőlem, hogy meghazudtoljam Önt. Csakhogy Ön általánosító értelemben írta, hogy a busz 7 órakor indul és nem azt írta, hogy csak az Önök busza indult 7 órakor. Ezt a félreérthető fogalmazást akartam a helyére tenni. Az, hogy nem érti miért kell pihenni a gépkocsivezetőknek az utasok biztonsága érdekében 1700 km levezetézése, éjszakázás után, arra enged következtetni, hogy Ön ezt a gyakorlatban nem szokta csinálni, másrészt nem is igazán gondol bele. Azért szeretem ezt az utazási irodát és azért utazom velük, mert tudom, hogy az történik, amit leírtak a prospektusukban, ami alapján kiválasztottam az utat és nem fognak sem útközben sem a nyaralás helyén improvizálni. Amikor Ön lekötötte az utat akkor ugyanolyan jól tudta, mint én, hogy mire számíthat. Ez egy társasút és nem kívánsághangverseny, ahol egyes utascsoportok pillanatnyi igényei szabják meg az indulási időpontokat. Az pedig, hogy három busz menetrendjét kell összehangolni bizony az utasoknak olyan kényelmetlenséggel is jár, hogy lehet, hogy valamelyik busz lekési a kompot és a többiek várakozásra kényszerülnek. De az utazási iroda ilyen szervezési megoldásokkal tudja elérni, hogy ilyen alacsony árak mellett is rentábilis legyen az utaztatás. Ha figyelmesen olvasgatta a prospektust akkor ez is kikövetkeztethető belőle. Tehát tudtam, hogy mit vállalok. Mint ahogyan akkor is tudtam, amikor olyan irodával utaztam, ahol első nap este érkeztünk a nyaralás helyszínére, és az utolsó nap reggel 7-kor indultunk vissza. Ezzel a módszerrel két napot vettek el a nyaralásomból. Mi délután ötkor indultunk vissza Tolo-ból. Természetesen közöttünk is volt zúgolódó, aki már reggel szeretet volna visszaindulni. A másik két buszból az egyik lekéste a kompot, így mi Szegeden két órát szikkadtunk a napon a csomagjaink mellett a parkolóban. Este negyed tíz volt amikor begördült a busz Miskolcon a Cora árúház parkolójába. Itt szállt le velünk egy 80éves hölgy utastársunk, aki cseppet sem elégedetlenkedett.