(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2008-06-27 13:06:57
Kedves Molnár József! Kérem, ne hazdutoljon meg, június 14-én, este 7.10 perckor görültünk ki a toloi kikötőből a hazafelé tartó busszal. Ha 10-11 órakor megérkezik a busz, nem értem, miért nem indulhat vissza mondjuk kettőkor, mint például 5 éve Neos Marmarason, ahol ez megoldható volt. Hozzáteszem, a csoportból nemcsak az én igényem lett volna, hogy elinduljunk hamarabb.Megértem, hogy a sofőröknek pihenniük kell, ahogyan azt ön is említette, minimálisat, (a busz tisztaságát azért nem favorizálnám), de ha más görögországi városban meg tudják oldani, akkor nem értem, itt miért nem. (Egyébként nem emiatt indultunk később, hanem mert a Zakynthos és Korfu busz lekéste a kompot, és be kellett őket várnunk, hogy ne Szegeden kelljen 3 órát malmozni.) Ha szombaton délelőtt érkezek, akkor a szerződésem szombat délelőttig tart - ez így 1 hét -, nem érzem úgy, hogy megrövidítenek. Gondolom, maguk hazaértek időre, mi az ígért 17 óra helyett 21.30-ra értünk haza vasárnap este (17 órakor még Szegeden voltunk.) Ha valaki hétfőn már dolgozik, igen jól jönne, ha az ígért 17 órára hazaér, és mondjuk nem fél egykor kerül ágyba 28 órás utazás után, mint mi. Egyébként nincs ezzel semmi baj, csak ne ígérjék meg, ha nem tudják tartani az időt, legalább az ember fel tud készülni.
Molnár József Dátum: 2008-06-27 11:29:57
Kedves Sebők Éva! Amikor a busz lerakja az érkező utasokat, utánna összeszedi minden apartmanházból azokat a bőröndöket, csomagokat amiket a csomagtérbe kell rakni. Tehát ezzel napközben már nincs gondunk. Maradnak azok a csomagok amiket felviszünk az utastérbe, vagy napközben még szükségünk van rá, továbbá az a ruhánk amiben haza akarunk utazni, ha napközben addig nem akarunk abban lenni. Nekünk annyi szerencsénk volt, hogy a gépkocsivezetők megengedték, hogy a kifüggesztett ülésrend alapján a leendő üléshelyünkre az ülésre feltegyük az úti csomagjainkat, így napközben már az is a végső helyén a buszon volt. Maradt az ami napközben kellett és a hazautazó ruha. Azt pedig az apartmanház tulajdonosa megengedte, hogy otthagyjuk a portán délutánig amikor szükségünk lesz rá. Mivel minden apartmanba jöttek így nem tudott nyitva hagyni egyet tisztálkodás és toilett céljára. Ez viszont valóban gondot jelent. Mi úgy oldottuk meg, hogy a parton a strandon is van zuhanyozó és az apartmanház udvarán lévő lábmosó csapnál mosakodtunk. Átöltözni pedig az apartmanházhoz tartozó étterem kultúrált toilett helységében öltöztünk át. Na ez nem egy ideális megoldás, de ki lehet bírni. Még mindig jobb, mintha reggeltől felöltözve stresszelek, hogy mikor lesz már délután.
Seb?k LÉva Dátum: 2008-06-27 09:57:56
Kedves Molnár József! Köszönöm szépen a Toló, Pitsakis apartmannal kapcsolatos információkat. Azt szeretném kérdezni Öntől, hogy a hazautazás napján amikor reggel el kell hagyni az apartmant, a csomagok elhelyezésére van-e valamilyen lehetőség, hogy a délutáni indulás hátralévő időt - aminek örülünk - ki tudjuk még használni, vagy a csomagok mellett kell valakinek maradni és őrizni?
Bihari Agi Dátum: 2008-06-27 08:09:54
Bíró István írta ekkor: 2008-06-24 08:38:19
Kedves Ági! Júliusba megyünk Tolora nyaralni, és érdeklődni szeretnék hogy milyenek a toloi élelmiszer árak, víz éttermi ételek stb... és érdeklődni szeretnék hogy a kocsi és robogó bérlése milyen árban van, na meg a benzin árak hasonlóak mint itthon? előre is köszönöm Pepe
Az itteni arak egy szinten vannak Gorogorszag tobbi reszevel, kb masfelszerese az otthoninak. Autot mar 35 Eurotol (100km) lehet berelni , a motort mi nem ajanljuk mert sem az utak se a berbeadott motorok nincsenek olyan allapotban, hogy igazan biztonsagosan lehetne motorozni, kismotorokbol keves van a nagyobbat csak motoros jogsival adjak berbe...
Molnár József Dátum: 2008-06-26 21:49:38
Kedves Szabó Karolina! Az autóbuszos hazautazással kapcsolatos véleményére reagálnék. Először is nem este 7-kor indul haza a busz, hanem 4-6 között. Elhiszem, hogy Ön szeretne hamarabb hazaérni, de én például pontosan azt várom, hogy addig tartson a nyaralásom, ameddig a szerződés megkötésekor ígérték. Azaz délután 4-6-ig, és semmi esetre se rövidítsenek meg egy fél nappal sem. Másrészt nem tudom, hogy Ön mit szólna akkor, ha a busz azonnal visszaindulna és Önnek a szemetes buszba kellene felszállnia, másrészt olyan gépkocsivezetőkre bízná magát, akiknek az Ön igénye miatt nem biztosítják a szükséges minimális tisztálkodási és pihenőidőt.