(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Nagyné Szőts Anna Dátum: 2008-06-19 20:04:36
Kedves Ági! Szeretném megkérdezni, hogy kb. hány órára szoktak a buszok Toloba érkezni, és az apartmant már el is tudjuk akkor foglalni, vagy még várni kell rá? Milyen az idő arrafelé? Nagyon meleg van? Köszi a válaszodat! Anna
Molnár József Dátum: 2008-06-17 10:12:41
Kedves Sebők Éva! A Pitsakis Apartmanház 106-os szobájában nyaraltam két hétig. Az apartmanház a főutcán fekszik. Ha szemben állunk az épülettel, akkor a ház baloldalán van az étterem, középen van a bejárat a portára és a szobákhoz. A 106-os szoba azonban a ház jobb oldalán van, hátul az udvarban, külső feljárattal. Úgy is fogalmazhatnék, hogy egy csendes zug. Az erkélyről a szomszéd ház udvarát és a szomszéd ház hátsó erkélyeit látni. Kilátni egy kicsit a főutcára is. A főutcának ezen a részén inkább a járműforgalom nagy. Az üdülőhelyeken megszokott esti, tétova ténfergők, finomabban korzózók inkább néhány száz méterrel arrébb a nagy kanyaron túl találhatók. A strandra lehet vinni saját napernyőt.
Bihari Agi Dátum: 2008-06-16 19:02:14
Németh Zoltán írta ekkor: 2008-06-15 21:35:55
Kedves Ági! Szombaton megyünk Tolóra gépkocsival, de útközben szeretnénk a Meteorákat megnézni. Érdeklődni szeretnék, hogy a szállást hány óráig tudjuk elfoglalni. A Pitsakis apartmanban leszünk. köszi Márta
Mi este 9 oraig vagyunk az irodaban, ha ez utan erkeznetek akkor kerunk napkozben egy telefonhivast, hogy mi is tudjunk egyeztetni az apartman tulajdonosaval aki ebben az esetben benne fogja hagyni a kulcsot az ajtoban.
Bihari Agi Dátum: 2008-06-16 18:57:20
Banga Ágnes írta ekkor: 2008-06-15 14:37:01
Szia Bihari Ágnes! Június 27.én megyünk Toló városába, a Coronis hotellben fogunk megszállni, reggeli ellátással kértem. Kérdésem az lenne hozzád, hogy milyen az ellátás, az általam lefoglalt hotelben?Központi helyen helyezkedik el a szálloda? Beszélnek angolul a szállodában? Sajnos a grand tours utazási iroda által rajtunk kivül más nem foglalta le a szobákat az aktuális héten. Csak mi leszünk ott vagy mások is (külföldiek)lefoglalhatják?A reggeli bőséges, és ízletes? A tengerben meduza vagy egyéb veszélyes állat előfordul e? A város alkalmas e valamilyen fürdőzésen kivüli kiruccanásra? Megköszönném ha válaszolnál a kérdéseimre. Ha tudsz nekem ajánlani mi az amit feltétlen vigyünk Görögországba, akkor megköszönném. Most megyünk először, tehát tapasztalatlan vagyok. Üdvözöllek: Kovácsné Ági smile smile
Szia!A Koronis szallo kozponti helyen van, es beszelnek angolul is.A szallodaban nem csak a Grand Toursnak vannak szobai hanem mas irodaknak is, igy biztos nem lesztek egyedul. A tengerben neha elofordulhatnak meduzak de ezek nem veszelyes allatok. Az nem art ha hoztok magatokkal vizben viselheto papucsot vagy szandalt, es igy biztos nem leptek bele semmibe. Tolobol tobb fakultativ kirandulast is szervezunk, tehat programlehetoseg van boven....
Seb?k LÉva Dátum: 2008-06-16 15:52:20
Sziasztok! Tolóra megyünk üdülni egy hétre a Pitsakis Apartmanba /a 106 sz.2 személyesbe/. Érdeklődnék, aki járt már ott, hogy az épület melyik részére esik az erkélye, pl. utca felől ami mozgalmasabb, - mi azt inkább szeretjük, -vagy csendes részre. Az érdekelne még bennünket, hogy a homokos partra lehet-e saját napernyőt vinni, valamint, hogy a főutca nincs-e messze. Köszönöm