(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Nagyné Szőts Anna Dátum: 2008-06-14 16:50:57
Soós Tamás írta ekkor: 2008-06-14 13:55:43
Kedves Bihari Ági! Néztem a neten a foglaltságot, és az érdekelne, hogy 28 fővel (ennyi most a Tolóba utazók száma kb) ugyanugy elindul-e a busz, vagy összevonnak minket máshova utazókkal? És nagy általánosságban milyen buszok mennek Tolóba? Előre is köszi!
Kedves Ági! Számomra eddig nem volt egyértelmű, hogy a táblázatban megadott "buszos" szám a már lefoglalt, vagy a még szabadon lévő helyeket jelöli? Ezek szerint a foglalt helyeket? Azért meglepő, mert a mi időpontunkra az apartman tele van és csodálkozom, hogy a buszra ilyen kevés lenne a foglaltság? Létezik ez? Köszi a válaszodat!
Bihari Agi Dátum: 2008-06-14 15:02:39
Kedves Tamas! Itt a Grand Tours honlapjan (magunkrol/katalogus 2008/buszok) meg tudod nezni, hogy milyen buszai vannak a cegnek,ezek kozul jon valamelyik a toltottseg fuggvenyeben. Az autobusz ma 27 utast hozott....
Soós Tamás Dátum: 2008-06-14 13:55:43
Kedves Bihari Ági! Néztem a neten a foglaltságot, és az érdekelne, hogy 28 fővel (ennyi most a Tolóba utazók száma kb) ugyanugy elindul-e a busz, vagy összevonnak minket máshova utazókkal? És nagy általánosságban milyen buszok mennek Tolóba? Előre is köszi!
Molnár József Dátum: 2008-06-13 13:43:17
Kedves Kiss Attila! A Pitsakis Apartmanról érdeklődtél. Az utazási irodának négy szobára van szerződése. Ebből egy négyszemélyes szoba sarokerkélye néz az étterem kerthelységére. A három személyes szoba erkélye a hátsó még nem üzemelő szállodára néz. Két darab kétszemélyes szoba az a túlsó oldalon van, ahonnan nem is látszik az étterem. Itt nyaraltam én. Igaz, hogy csak előszezon volt, de az étterem annyira minimális zajszinttel üzemel, amely elhanyagolható, különösen az utcazajhoz képest. Az utazási iroda véleményem szerint túlságosan is korrekt volt amikor zajosnak írta a z éttermet, amelynek forgalma a főszezonban bizonyára megnő. De akkor is csak egy csendes vendéglő és nem egy zajos éjszakai mulató. Megemlíteném, hogy remek grillezett ételeket ettem itt. A tulaj nagyon ért hozzá. Az appartmanház alatt egy jó kis supermarket üzemel. Nagyon nagy előny, hogy egészen közel van a homokos strand. Az apparmanban rendszeresen takarítanak. Két hét alatt kétszer húzták újra az ágyneműt és ketten összesen 12 törülközőt kaptunk. Remekül nyaraltunk! Szívesen megismételném!
Bihari Agi Dátum: 2008-06-12 19:25:45
írta ekkor: 2008-06-12 11:00:44
Szia Ági! A fakultatív programokkal kapcsolatosan szeretném kérdezni, hogy pl. az Argolisz körútnál van-e gyerek részvételi díj? Mi jul. 5-12-ig leszünk Toloban, a gyerekek 12 és 9 évesek. Köszi! Ili
Szia! Az Argolisz korut alap ara 29 Euro erre jon ra a belepok ara (8E Mukene, 6E Epidavrosz, 11 Euro hajo a csatornaban).Gyerekek 12 eves korig 20 Eurot fizetnek es ehhez csak a hajojegy jon ami 11 Euro, hiszen 18 eves korig nem kell belepot fizetni az asatasi teruleteken.Ugyanez ervenyes Athen eseteben is ahol a gyerekeknek csak 20 Eurot kell fizetni.