(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-06-12 11:00:44
Szia Ági! A fakultatív programokkal kapcsolatosan szeretném kérdezni, hogy pl. az Argolisz körútnál van-e gyerek részvételi díj? Mi jul. 5-12-ig leszünk Toloban, a gyerekek 12 és 9 évesek. Köszi! Ili
Bihari Agi Dátum: 2008-06-04 10:18:58
Szia Zsofi! Agynemut nem kell hozni, de mosogatoszivacs es konyharuha jo ha van nallatok.
Kovács Zsófia Dátum: 2008-06-03 22:09:45
Sziasztok! Köszi Ági az infókat a szigetekkel kapcsolatban. Még egy kérdés felmerült bennem, vigyünk e ágyneműt vagy az apartmanban adnak. Mi a demos apartmanban fogunk megszállni. Zsófi
Inci Dátum: 2008-06-03 20:26:59
Sziasztok! Az első turnussal Tolo-rol vasárnap szerenncsésen megérkeztünk. Irtó hosszú volt az út, de az élmény megérte. Rendkívül jó volt az idő/28-35 C fok/,a víz teljesen jó fürdőzésre, a strandnak van kiváló finomhomokos, és kavicsos része/ki mit szeret/ mindkét rész lassan mélyülő, a táj valóban csodálatos. Az apartmanok jó fekvésűek. Én a Dimitrában voltam, ahol mindennap diszkréten takarítottak, 4nap után ágyneműt húztak, a szobák hangulatosak, nagyon tudom ajánlani fiataloknak, 50m-re található diszkó, és közel a főutca. A Stella szinte a tengerparton van,nagyon szép belső udvarral, talán a legfelszereltebb konyhával rendelkezik. A Demos fekszik a legcsendesebb hejen. Az éttermek néhány helyen már tudnak adni magyar étlapot, sőt még 10% kedvezményt is kaphatunk. A programokból kiemelném a Korinthoszi-csatorna áthajózását, Athént, és az egésznapos Hydra-Spetzes hajóutat. Ezeket nemszabad kihagyni. És természetesen fakultatív programként a helyi busszal /1,40euró/ be lehet menni Nafplion városba, ahol fel lehet menni a várba/4euró/, hát mit mondjak, felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek. Szóval, bárkinek tudom ajánlani Tolot. Mindenkinek kellemes nyaralást kívánok! smile
Bihari Agi Dátum: 2008-06-01 18:05:23
Szia! Mivel mind a ket sziget kozel van igy a vizibicaj a legjobb megoldas,amit orankent 8-10 Euroert lehet berelni, de persze lehet alkudozassal alkitani az arat. Agi