Sziasztok! Az első turnussal Tolo-rol vasárnap szerenncsésen megérkeztünk. Irtó hosszú volt az út, de az élmény megérte. Rendkívül jó volt az idő/28-35 C fok/,a víz
teljesen jó fürdőzésre, a strandnak van kiváló finomhomokos, és kavicsos része/ki mit szeret/ mindkét rész lassan mélyülő, a táj valóban csodálatos. Az apartmanok jó fekvésűek. Én a Dimitrában voltam, ahol mindennap diszkréten takarítottak, 4nap után ágyneműt húztak, a szobák hangulatosak, nagyon tudom ajánlani fiataloknak, 50m-re található diszkó, és közel a főutca. A Stella szinte a tengerparton van,nagyon szép belső udvarral, talán a legfelszereltebb konyhával rendelkezik. A Demos fekszik a legcsendesebb hejen. Az éttermek néhány helyen már tudnak adni magyar étlapot, sőt még 10% kedvezményt is kaphatunk. A programokból kiemelném a Korinthoszi-csatorna áthajózását, Athént, és az egésznapos Hydra-Spetzes hajóutat. Ezeket nemszabad kihagyni. És természetesen fakultatív programként a helyi busszal /1,40euró/ be lehet menni Nafplion városba, ahol fel lehet menni a várba/4euró/, hát mit mondjak, felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek. Szóval, bárkinek tudom ajánlani Tolot. Mindenkinek kellemes nyaralást kívánok!