(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Nagyné Szőts Anna Dátum: 2008-04-28 18:54:37
Kedves Bihari Ágnes! Mi is Tolo-ba megyünk júliusban a Stella ap.-ba. Szeretnélek megkérdezni, hogy Te melyik irodában dolgozol, mert majd a fakultatív kirándulásokra szeretnénk jelentkezni. Minden fórumon csupa szépet és jót olvasok Tolo-ról, már alig várom, hogy ott legyünk. Csak ne lenne ilyen messze! Szia:Anna
Bihari Agi Dátum: 2008-04-27 15:03:50
Tóth Emma írta ekkor: 2008-04-27 14:04:36
Köszönöm a gyors választ, akkor jövő héten, fel is keresünk egy utazási irodát. Bár ott remélhetőleg minden kérdésemre választ kapok majd, de még annyit kérdeznék, hogy láttam olyat, hogy a szálláson kívüli ellátás (vagyis az étkezés) 22.000 Ft pluszba. Ezt muszáj "bevállalni"? Mert végülis mi főznénk is : )) vagyis önellátásra gondolok. Köszönöm!
Termeszetesen nem kotelezo a felpanzio befizetese, ez csak egy lehetoseg.
Tóth Emma Dátum: 2008-04-27 14:04:36
Köszönöm a gyors választ, akkor jövő héten, fel is keresünk egy utazási irodát. Bár ott remélhetőleg minden kérdésemre választ kapok majd, de még annyit kérdeznék, hogy láttam olyat, hogy a szálláson kívüli ellátás (vagyis az étkezés) 22.000 Ft pluszba. Ezt muszáj "bevállalni"? Mert végülis mi főznénk is : )) vagyis önellátásra gondolok. Köszönöm!
Papp Ferenc Dátum: 2008-04-26 18:37:37
Tóth Emma írta ekkor: 2008-04-26 16:37:32
Sziasztok! Rengeteg jót olvastam Toloról. Az idei úticélunk lenne a párommal, és lenne egy eléggé butuska kérdésem, még sosem nyaraltunk külföldön. Hogyan zajlana az utazás, ha egy győri partnerirodával vennénk fel a kapcsolatot? Vagy közvetlenül Debrecennel kell kapcsolatban állni? Köszönöm
Szia! Szerintem teljesen mindegy, hogy egy - a Grand Tours útjait is értékesítő - győri irodában, vagy közvetlenül a debreceni székhelyen kötöd le az utat. A partnerirodában mindent ugyanúgy elintézhetsz, mintha azt Debrecenben tennéd. (Mi az előző években Szolnokon kötöttük le az utat, illetve ott fizettünk be. A szolgáltatás minőségét ez nem befolyásolja.) Egyébként úgy láttam a busz menetredjében, hogy Győrből pénteken reggel 6 óra 50 perckor indul a 2-es gyűjtőjárat (többek között) Toloba is. Szerintem ez így van, és remélem nem vezetlek félre. Ha esetleg valakinek ettől eltérő tapasztalata - vagy ellenvéleménye - van, írja meg itt.
Tóth Emma Dátum: 2008-04-26 16:37:32
Sziasztok! Rengeteg jót olvastam Toloról. Az idei úticélunk lenne a párommal, és lenne egy eléggé butuska kérdésem, még sosem nyaraltunk külföldön. Hogyan zajlana az utazás, ha egy győri partnerirodával vennénk fel a kapcsolatot? Vagy közvetlenül Debrecennel kell kapcsolatban állni? Köszönöm