Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-01-28 13:06:55
írta ekkor: 2008-01-26 16:07:10
Már nagyon hiányoltam Tolorol egy uti beszámolót,és igazán hálás vagyok hogy végre olvashattam róla.Mi az idén szeretnénk Tolora menni és kiváncsi lennék milyen volt a szállás?
Szia! mi tavaly nyaraltunk Tolo-ban, és nagyon élveztük. A Stella-apartmanban laktunk, ami tényleg nagyon tiszta és jó felszerelt, ráadásul közel van a tengerhez is. Csak pozitív tapasztalataink voltak.
Dátum: 2008-01-28 13:02:02
írta ekkor: 2008-01-24 21:47:10
Sziasztok! Látom, hogy Tolo-ról még senki sem írt! Pedig Tolo-t is nyugodt lélekkel ajánlom mindenkinek!!!! Tolo csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik!!! Gyönyörű, tiszta tenger, szigetek, hegyek, narancs-ültetvények….!!!! A megszámlálhatatlan, kisebb-nagyobb halászbárka…. Tolo egy szegény kis halászfalu „VOLT”, nekik „CSAK” egy ókori vár jutott!!! Bezzeg Nafplion!!!! „Neki” három vár is van, igaz ezek nem olyan „öregek”!!!! (Kb. tizenöt-húsz perc busszal!!!!) És Nafplion óvárosa……!!!!!!!! De, mi valójában Tolo-t a fakultatív programok miatt választottuk (akkor még nem ismertük a települést!!!!)! Mükéné, a Korinthoszi-csatorna, ATHÉN, és ha valaki kíváncsi, hogy hol készülnek a görög képeslapok: hajóval Hidra és Szpetzesz!!!!! Sajnos Olimpia kimaradt az életünkből, pont akkor voltak a görögországi tüzek, de mi az egész tragédiát „csak” ebből vettük észre!!!! Az utazás – bár ez nyilván, nem Tolo sajátossága – nem volt annyira vészes, főleg a sofőröknek köszönhetően, tök „normálisak” voltak!!!! Amit feltétlenül meg kell még említsek, az a helyi partneriroda!!! Bármilyen problémával mentünk is be, nem azt kérdezték, hogy ki az idegenvezetőnk, hanem, hogy miben segíthetnek!!!!!! Akármilyen „hülyeséget” kérdeztünk is (ennivalóról, innivalóról, buszmenetrendről…….!!!!!) egyszerre három felöl jött a segítség!!!! Ez sajnos nem mindenütt természetes! Voltunk már más utazási irodákkal is nyaralni és sajnos volt, ahol a legtöbb válasz a „nemtom” volt…. Csodálatra késztetett az idegenvezetőnk (Ági) felkészültsége!!! Ha a tudásának csak a töredékét tudnám a görög kultúráról, már műveltnek érezném magamat!!!!! Szóval ez a nyaralás elmélyítette „szerelmemet” Görögország iránt!!!!! smile
Szia! Egyetértek Veled, mi tavaly töltöttünk egy hetet Toloban, és fantasztikusan éreztük magunkat, csak megerősíteni tudom a partnerirodával kapcsolatos tapasztalataidat, mindig segítőkészek és kedvesek voltak. És valóban elképesztő volt, ahogyan az idegenvezető kalauzolt bennünket a görög mitológiában és történelemben. És ami rám nem jellemző, első hallásra nagyon sok mindent meg tudtam jegyezni, mert nagyon élvezetes volt ahogyan mesélt a dolgokról, nem száraz "tananyag". Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy őket!
Dátum: 2008-01-27 18:37:39
Köszi ! smile
Dátum: 2008-01-26 20:05:59
írta ekkor: 2008-01-26 16:07:10
Már nagyon hiányoltam Tolorol egy uti beszámolót,és igazán hálás vagyok hogy végre olvashattam róla.Mi az idén szeretnénk Tolora menni és kiváncsi lennék milyen volt a szállás?
Szia! Mi a Dimitrában voltunk, az első emeleten egy három ágyas apartmanban. A mi szobánk sajna a szomszéd épületre nézett, ami - görög szokás szerint - még csak félig kész. De mi igyekeztünk minél kevesebbet a szobában lenni! smile Különben nagyon tiszta volt, naponta takarítottak, hetente többször is áthúzták az ágyneműt, és ezeket mindig nagyon diszkréten oldották meg! A ház aljában van a tulajnak egy tavernája, ahol az ott lakóknak kedvezményük van. A tenger olyan ötven-hetven méterre lehet. Különben az apartmanház a főutcától néhány méterre van. Minden ott van a közelben, posta, két szupermarket, két gyógyszertár, zöldséges, diszkó (ami éjszaka nem is olyan nagy élmény, ha valaki korán aludni akar! smile ). A Nafplionba menő buszok is megállnak ott. És a partner-iroda sincs messze.
Dátum: 2008-01-26 16:07:10
Már nagyon hiányoltam Tolorol egy uti beszámolót,és igazán hálás vagyok hogy végre olvashattam róla.Mi az idén szeretnénk Tolora menni és kiváncsi lennék milyen volt a szállás?

Kapcsolat/Elérhetőség