(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Birinyi Erika Dátum: 2008-06-30 17:19:02
Szia Zsuzsa! Sok információt tudtam meg az általad leírtakból. Mi július 19-én érkezünk. Szeretnénk egy napra hajóval átmenni Albániába. Tudnál-e erről több információt mondani? - Van-e szervezett út? Mennyiért? -Esetleg érdemesebb-e egyénileg menni? Olvastam. hogy elég gyakran járnak a kompok. -Mennyi a kompdíj? -Egyéb járulékos költségek: belépési díj, kilépési díj ? Előre is köszi: Erika
Herczeg Márton Dátum: 2008-06-30 15:32:46
Kedves Zsuzsi! Szeptember közepén szeretnék a párommal Korfura utazni. Érdeklődni szeretnék, hogy általában milyen az időjárás aszeptemberi idöszakban? Másik kérdésem pedig az lenne, hogy 3 ágyas szobát 2 főre is lehet-e foglalni? Válaszodat előre is köszönöm! Krisztina
Hájas Andrea Dátum: 2008-06-30 09:23:23
Kedves Zsuzsi! Szeretnék köszönetet mondani neked a segítőkészségért és a kedves szavakért. Minden tiszteletem a szakmai tudásod és elhivatottságod elött. Kívánunk neked a sok-sok munka mellett szép nyarat, kitartást, jó utasokat.....vigyázz magadra......üdvözletünket küldjük Tákisz Papának, Olgának... Magic Richnek, Jorgosnak a Paradisba! Ui: Állj meg néha a munka forgatagában és lásd meg az apró csodákat körülötted, mert egy csodaszép szigeten vagy! Millió puszi Márton Sándor és Hájas Andrea Dunaújvárosból
Dátum: 2008-06-28 20:38:14
írta ekkor: 2008-06-26 14:16:41
Kedves Manka! Ha beértek Sidariba, hívjatok fel, és gyertek el a Katerina apartmanhoz. A katalógus térképén bejelöltük , a nagy parkoló és a Paradise étterem közelében van. A szobákat én fogom átadni. A Katerina előtt, a nagy parkolóban és a Nikos udvarán is ingyenes a parkolás. A szobaszám és az emelet felől az otthoni utazási irodában érdeklődjetek! Hamarosan találkozunk, addig is minden jót! Üdvözlettel: Zsuzsa
Szia Zsuzsi! Köszönöm a választ! Remélem hamarosan találkozunk,addig is minden jót kivánok Manka
Agonás Gábor Dátum: 2008-06-28 15:36:09
Sziasztok kedves fórumozók. Olyan embereket keresek információ szerzés céljából aki volt már autóval korfun!Ha van valaki aki tudna segíteni kérem küldje el nekem a telefonszámát erre a címre:[email protected]. Olyan ember is jelentkezhet aki mondjuk julius 26-tól megy aug2-ig autóval!:-) Segítségetek elöreis köszönöm. Pusy