Szia, Zsófi! A robogó/motor/quad kölcsönzők hasonló árakon dolgoznak itt Sidarin, előzetes tájékoztatásul leírok néhány árat euróban megadva: robogó (80 köbcentis): 15/nap, 40/3 nap, 80/7nap; robogó (100 köbcentis): 20/nap, 50/3 nap, 100/7 nap; quad: 30/nap, 80/3 nap. A sisakok között van félsisak, sisak (alul nem zárt) és normál motoros sisak (alul zárt). Nem vagyok nagy szakértője a sisakoknak, de remélem a megfogalmazásokból kiderül, hogy néznek ki a sisakok. B jogosítvány szükséges a kölcsönzéshez, a bukósisak használata kötelező. A Katerina konyhaszekrényében található: lapos-és mélytányér, pohár, csésze, kávékiöntő, lábas, serpenyő, evőeszköz, fakanál, szedőkanál stb. Van filteres kávéfőző, mikrohullámú sütő és kéttányéros főzőlap. A hűtőben van fagyasztó. Az erkélyajtóra és a fürdszobaablakra szereltek szúnyoghálót, de szerintem a dupla védelem sose árt szúnyogok ellen. Én a testfelületre fújható szúnyogriasztót tartom a legjobbnak , de természetesen léteznek tablettás és folyadékos elektromos szúnyogriasztók, spray-k is, ezeket itt helyben is meg lehet venni. Üdvözlettel: Zsuzsa
Köszönöm a választ! :)