(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-06-26 10:44:03
Zsófi írta ekkor: 2008-06-22 11:48:49
Sziasztok, szia Zsuzsa! Olvasgattam a fórumot, és néhány kérdésem nekem is lenne, ha nem gond :) Mi a júli 12-es turnussal indulunk Korfura, és a Katerinában lesz a szállásunk. Barátom minden áron quadot/robogót/motort szeretne bérelni, és a lelkemre kötötte, hogy kérdezzem meg: -milyen típusú quadok/robogók vannak (hány köbcentis), és melyiket mennyiért lehet, milyen feltételekkel bérelni (pl. kell-e nemzetközi jogsi, adnak-e bukósisakot - ha igen, milyet)? -tényleg kötelező-e már a sisak, mert állítólag néhány éve még nem volt... A szállással kapcsolatban pedig én is a felszereltségről szeretnék érdeklődni: -lesznek edények, poharak... fagyasztós hűtő, mikró stb.? -még korábban olvastam valahol, hogy szúnyogháló van - érdemes azért valami elektromos kütyüt vinni? Mi a tapasztalat? Csak hogy úgy készülhessünk :) Lehet hogy még később eszembe jut néhány dolog - remélem nem tartottalak fel :) Zsófi
Szia, Zsófi! A robogó/motor/quad kölcsönzők hasonló árakon dolgoznak itt Sidarin, előzetes tájékoztatásul leírok néhány árat euróban megadva: robogó (80 köbcentis): 15/nap, 40/3 nap, 80/7nap; robogó (100 köbcentis): 20/nap, 50/3 nap, 100/7 nap; quad: 30/nap, 80/3 nap. A sisakok között van félsisak, sisak (alul nem zárt) és normál motoros sisak (alul zárt). Nem vagyok nagy szakértője a sisakoknak, de remélem a megfogalmazásokból kiderül, hogy néznek ki a sisakok. B jogosítvány szükséges a kölcsönzéshez, a bukósisak használata kötelező. A Katerina konyhaszekrényében található: lapos-és mélytányér, pohár, csésze, kávékiöntő, lábas, serpenyő, evőeszköz, fakanál, szedőkanál stb. Van filteres kávéfőző, mikrohullámú sütő és kéttányéros főzőlap. A hűtőben van fagyasztó. Az erkélyajtóra és a fürdszobaablakra szereltek szúnyoghálót, de szerintem a dupla védelem sose árt szúnyogok ellen. Én a testfelületre fújható szúnyogriasztót tartom a legjobbnak , de természetesen léteznek tablettás és folyadékos elektromos szúnyogriasztók, spray-k is, ezeket itt helyben is meg lehet venni. Üdvözlettel: Zsuzsa
Nagy Péter Dátum: 2008-06-25 15:12:04
Szia Zsuzsi! Sidariba a Katernia apartmanban utazunk júliusban. Azt szeretném kérdezni, hogy iható e a csapvíz, valamint, hogy van-e internet elérési lehetőség a házban, vagy wi-fi a környéken? Tisztelettel: Nagy Péter
Kiss Katalin Dátum: 2008-06-24 21:24:03
Nem bántuk meg, hogy Korfura mentünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Zsuzsa, az idegenvezető egy profi!! Mindent tud, mindenben segít. Tökéletes! Köszönjük szépen .
Agonás Gábor Dátum: 2008-06-24 16:40:46
Köszönöm az infót kedves zsuzsa Szia
Dátum: 2008-06-23 16:27:22
Agonás Gábor írta ekkor: 2008-06-22 11:40:58
Szia Zsuszi.Mi 4-en a Nikos Pool 1ik kétlégterű apartmanjába megyünk julius 26-án,és érdeklödni szeretnék,hogy milyen elrendezésüek.1nappali és 1szoba van-e a 4fönek vagy esetleg 2külön szoba?Segítséged elöreis köszönöm!
Kedves Gábor! A Nikos Pool Apartman 2 légterű apartmanjaiban egy hálószoba és egy nagyobb szoba van (nevezhetjük nappalinak is), amelynek egyik része a pulttal leválasztott konyha. A honlapon található képen az egyik ilyen helyiség meg is tekinthető (látható rajta a konyha,2 ágy , egy kanapé és egy szekrény). Üdvözlettel: Zsuzsa