Kedves László! Az Elektra apartmanjaiban vízforraló, elektromos főzőlap, elektromos sütő, egy kisebb és egy nagyobb főzőedény, serpenyő, szedőkanál, fakanál, egyéb (főzéshez szükséges) kanál, villa, pohár, csésze, evőeszköz, konzervnyitó, sajtreszelő biztosított. Ha érkezéskor valamelyiket ezek közül nem találnátok, kérlek, jelezzétek nálam, és azonnal igyekszünk pótolni a hiányt. A kompdíj 14.- euró / oda-vissza / fő. Legjobb tudomásom szerint más "kötelező" költség az út során nem merül fel. Az Elektra apartman vízellátása (a víznyomás ) a szezon első hetében (május második felében) ugyan ingadozott bizonyos építési munkálatok miatt, de azóta mind a hőfok, mind a víznyomás rendben van, az elmúlt 2-3 hétben nem kaptam olyan visszajelzéseket vendégeinktől, hogy bármilyen probléma előfordult volna ezzel kapcsolatban. A mai napon néhány Elektrában lakó utasunktól személyesen is érdeklődtem ez ügyben, és azt mondták, érkezésük óta a nap minden szakában rendben volt a vízellátás. Holnapra jó csomagolást kívánok Neked, péntektől pedig jó utat Nektek! Üdvözlettel: Zsuzsa
Szia Zsuzsi! Az Elektráról már megtudtam az előző hozzászólásokból sok hasznos infót. Az én kérdésem az lenne, hogy ha autóval megyünk, (és rögtön kettővel) hol tudunk majd parkolni? Válaszod előre is köszi: M.-né T. Edina