(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Horváth László Dátum: 2008-06-19 19:49:33
írta ekkor: 2008-06-18 21:05:56
Kedves László! Az Elektra apartmanjaiban vízforraló, elektromos főzőlap, elektromos sütő, egy kisebb és egy nagyobb főzőedény, serpenyő, szedőkanál, fakanál, egyéb (főzéshez szükséges) kanál, villa, pohár, csésze, evőeszköz, konzervnyitó, sajtreszelő biztosított. Ha érkezéskor valamelyiket ezek közül nem találnátok, kérlek, jelezzétek nálam, és azonnal igyekszünk pótolni a hiányt. A kompdíj 14.- euró / oda-vissza / fő. Legjobb tudomásom szerint más "kötelező" költség az út során nem merül fel. Az Elektra apartman vízellátása (a víznyomás ) a szezon első hetében (május második felében) ugyan ingadozott bizonyos építési munkálatok miatt, de azóta mind a hőfok, mind a víznyomás rendben van, az elmúlt 2-3 hétben nem kaptam olyan visszajelzéseket vendégeinktől, hogy bármilyen probléma előfordult volna ezzel kapcsolatban. A mai napon néhány Elektrában lakó utasunktól személyesen is érdeklődtem ez ügyben, és azt mondták, érkezésük óta a nap minden szakában rendben volt a vízellátás. Holnapra jó csomagolást kívánok Neked, péntektől pedig jó utat Nektek! Üdvözlettel: Zsuzsa
Köszönöm a kimerítő választ! Már csak 1-et kell aludni smile
Rényeiné Tóth Tímea Dátum: 2008-06-19 09:46:59
útitárs írta ekkor: 2008-06-13 11:27:51
Olvastam a hozzászólásban, hogy ti is autóval fogtok utazni.Mi aug. elején megyünk,ezért szeretnélek megkérni, hogy miután hazajöttetek írj az úti tapasztalataitokról:merre mentetek, milyen hosszú volt az utazás,hogyan lehet a szigeten közlekedni, milyen a komp stb. Előre is köszönöm és jó utat, kellemes pihenést kivánok!
Útitárs. Ha hazajöttunk jelentkezem. Szia. Rné Tímea
Dátum: 2008-06-18 21:25:28
Bocsánat! A vége: válaszolok.
Dátum: 2008-06-18 21:22:25
útitárs írta ekkor: 2008-06-13 11:22:00
Kedves Zsuzsi! Mi aug. elején megyünk a Nikos Pool apartmanba.Jó lenne ha erről a szállsról is írnál részletesebben,gondolok ilyenekre: van e mosási lehetőség,seprű,takarítóeszköz,mikrohullámú sütő,ágynemű stb.Két kisgyerekkel megyünk két hétre autóval, ezért szeretném tudni.Előre is köszönöm!
Kedves Útitárs! A Nikos Pool Apartman felszereltsége a következő: 1.ágynemű: párna, párnahuzat, lepedő, takaró, fejenként két törölköző 2. az apartmanházban kézimosásra van lehetőség 3. lapát, seprű, felmosókészlet minden szobában van 4. a konyhában elektromos főzőlap és sütő, szendvicssütő áll rendelkezésre - Az autóval a ház mellett található, belső, füves udvarban parkolhattok. A medencében a gyermekek részére elkülönített rész is található. Ha van még valamilyen konkrét kérdésetek a berendezéssel, felszereltséggel kapcsolatban, ami érdekel Benneteket, arra is szívesen válaszol Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2008-06-18 21:05:56
Horváth László írta ekkor: 2008-06-17 14:32:01
Hy! Mi már nagyon várjuk a utazást.20-án indul a buszunk!Barátnőm már 1 hete csomagol! :) Nekem majd utolsó napon jut időm erre! Az ELektra Ap. megyünk. Fontos lenne tudni, hogy milyen a felszereltsége? Pl. lábast vigyek vagy poharat.Ha főzni szeretne vmit az ember.Van ott valami ilyesmi? /Kicsit szomoruan hallom, hogy kevés meleg víz jön ott:(/ Pontosan mennyi a komp költség 2főre oda-vissza! És lesz egy egyéb költség útközben?! Elöre is köszi a választ!
Kedves László! Az Elektra apartmanjaiban vízforraló, elektromos főzőlap, elektromos sütő, egy kisebb és egy nagyobb főzőedény, serpenyő, szedőkanál, fakanál, egyéb (főzéshez szükséges) kanál, villa, pohár, csésze, evőeszköz, konzervnyitó, sajtreszelő biztosított. Ha érkezéskor valamelyiket ezek közül nem találnátok, kérlek, jelezzétek nálam, és azonnal igyekszünk pótolni a hiányt. A kompdíj 14.- euró / oda-vissza / fő. Legjobb tudomásom szerint más "kötelező" költség az út során nem merül fel. Az Elektra apartman vízellátása (a víznyomás ) a szezon első hetében (május második felében) ugyan ingadozott bizonyos építési munkálatok miatt, de azóta mind a hőfok, mind a víznyomás rendben van, az elmúlt 2-3 hétben nem kaptam olyan visszajelzéseket vendégeinktől, hogy bármilyen probléma előfordult volna ezzel kapcsolatban. A mai napon néhány Elektrában lakó utasunktól személyesen is érdeklődtem ez ügyben, és azt mondták, érkezésük óta a nap minden szakában rendben volt a vízellátás. Holnapra jó csomagolást kívánok Neked, péntektől pedig jó utat Nektek! Üdvözlettel: Zsuzsa