Dátum: 2008-06-03 11:57:29 Válasz
EGY KIS SEGITSÉG AZ APARTMANOK- HOZ. KATERINA:ELEKTRA ,MARIELLEA KATERINA:Legjobb a három közül,szép aranyos bár nem tengerparti ez a szerencséje, nem zajos ami jo tulajdonság sidari-ban. szép tágas kert helység ami jól jön mikor kicucolnak hazautazáskor. viszonat a lenti hazautaztatos zuhanyzoja hagy kivánni valot maga után,melegvizellátás jo. még a közeli medencét is használhatod. szép. ELEKTRA:KELLEMES TENGERRE NÉZŐ, bár a belseje nem szép a szobáknak, zajos reggel este mert a fö utcára néz, idősöknek nem ajálva. melegviz ellátás itt a legrosszabb, nagyon ritkán van akkor is kicsi a nyomás. szerintem elviszi a mellette valo apartman épitése ami ott létemkor nagy zajjal épitgettek. erről az utazási iroda valahogy elfelejtett szolni. de majd meglátjátok,1 hónapig még biztos zörögnek.Érkezéskor nézzetek meg mindent és időben szoljatok mert lassan örölnek a görög malmok. zajt meg probáld avval kiküszöbölni hogy a tengerparton leszel egész nap. Mariella.:Valami jot is irjak. itt a legjobb a vizellátás ,talán mert nem olyan sok szoba van? kitudja . mindenesetre ez pozitiv, nagy nyomás minden napszakban melegviz, egy 26 orás busz ut után ezt érdemes figyelembe venni. A zajrol:nos az nem kellemes ,az apartmanház amugy is a föutcán található ,nappal se kellemes elviselni nem hogy este, de ha fiatal vagy ez nem számit. probálhatod kivédeni avval, hogy kertre néző szobát kérsz, de ott meg ott van egy bazi parkolo ami állandoan hangos,főleg este görög fiatalok probálgatják kocsijukat. amugy a konyha egész jo , fürdöszoba kicsi, és hát.....de majd meglátod. ágyak egyszemélyesek és különállok. régitipusu szekrények,és nyillászárok, viszont tiszta a ház- takaritják. öszegezve 10-es skálán ehez az árhoz amiért kinálják.: mindegyik egy hatost azért megérdemel, mégis csak ott laktam , bár nem sokat voltam benne. na ennyi mennem kell mert más forumon is érdeklödnek és még sok az irnivalom lesz jórol,-rosszról az utról. na szevasztok.