(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-06-07 11:46:25
Dátum: 2008-06-03 11:57:29 Válasz EGY KIS SEGITSÉG AZ APARTMANOK- HOZ. KATERINA:ELEKTRA ,MARIELLEA KATERINA:Legjobb a három közül,szép aranyos bár nem tengerparti ez a szerencséje, nem zajos ami jo tulajdonság sidari-ban. szép tágas kert helység ami jól jön mikor kicucolnak hazautazáskor. viszonat a lenti hazautaztatos zuhanyzoja hagy kivánni valot maga után,melegvizellátás jo. még a közeli medencét is használhatod. szép. ELEKTRA:KELLEMES TENGERRE NÉZŐ, bár a belseje nem szép a szobáknak, zajos reggel este mert a fö utcára néz, idősöknek nem ajálva. melegviz ellátás itt a legrosszabb, nagyon ritkán van akkor is kicsi a nyomás. szerintem elviszi a mellette valo apartman épitése ami ott létemkor nagy zajjal épitgettek. erről az utazási iroda valahogy elfelejtett szolni. de majd meglátjátok,1 hónapig még biztos zörögnek.Érkezéskor nézzetek meg mindent és időben szoljatok mert lassan örölnek a görög malmok. zajt meg probáld avval kiküszöbölni hogy a tengerparton leszel egész nap. Mariella.:Valami jot is irjak. itt a legjobb a vizellátás ,talán mert nem olyan sok szoba van? kitudja . mindenesetre ez pozitiv, nagy nyomás minden napszakban melegviz, egy 26 orás busz ut után ezt érdemes figyelembe venni. A zajrol:nos az nem kellemes ,az apartmanház amugy is a föutcán található ,nappal se kellemes elviselni nem hogy este, de ha fiatal vagy ez nem számit. probálhatod kivédeni avval, hogy kertre néző szobát kérsz, de ott meg ott van egy bazi parkolo ami állandoan hangos,főleg este görög fiatalok probálgatják kocsijukat. amugy a konyha egész jo , fürdöszoba kicsi, és hát.....de majd meglátod. ágyak egyszemélyesek és különállok. régitipusu szekrények,és nyillászárok, viszont tiszta a ház- takaritják. öszegezve 10-es skálán ehez az árhoz amiért kinálják.: mindegyik egy hatost azért megérdemel, mégis csak ott laktam , bár nem sokat voltam benne. na ennyi mennem kell mert más forumon is érdeklödnek és még sok az irnivalom lesz jórol,-rosszról az utról. na szevasztok.
Dátum: 2008-06-07 11:45:26
Dátum: 2008-06-03 11:57:29 Válasz EGY KIS SEGITSÉG AZ APARTMANOK- HOZ. KATERINA:ELEKTRA ,MARIELLEA KATERINA:Legjobb a három közül,szép aranyos bár nem tengerparti ez a szerencséje, nem zajos ami jo tulajdonság sidari-ban. szép tágas kert helység ami jól jön mikor kicucolnak hazautazáskor. viszonat a lenti hazautaztatos zuhanyzoja hagy kivánni valot maga után,melegvizellátás jo. még a közeli medencét is használhatod. szép. ELEKTRA:KELLEMES TENGERRE NÉZŐ, bár a belseje nem szép a szobáknak, zajos reggel este mert a fö utcára néz, idősöknek nem ajálva. melegviz ellátás itt a legrosszabb, nagyon ritkán van akkor is kicsi a nyomás. szerintem elviszi a mellette valo apartman épitése ami ott létemkor nagy zajjal épitgettek. erről az utazási iroda valahogy elfelejtett szolni. de majd meglátjátok,1 hónapig még biztos zörögnek.Érkezéskor nézzetek meg mindent és időben szoljatok mert lassan örölnek a görög malmok. zajt meg probáld avval kiküszöbölni hogy a tengerparton leszel egész nap. Mariella.:Valami jot is irjak. itt a legjobb a vizellátás ,talán mert nem olyan sok szoba van? kitudja . mindenesetre ez pozitiv, nagy nyomás minden napszakban melegviz, egy 26 orás busz ut után ezt érdemes figyelembe venni. A zajrol:nos az nem kellemes ,az apartmanház amugy is a föutcán található ,nappal se kellemes elviselni nem hogy este, de ha fiatal vagy ez nem számit. probálhatod kivédeni avval, hogy kertre néző szobát kérsz, de ott meg ott van egy bazi parkolo ami állandoan hangos,főleg este görög fiatalok probálgatják kocsijukat. amugy a konyha egész jo , fürdöszoba kicsi, és hát.....de majd meglátod. ágyak egyszemélyesek és különállok. régitipusu szekrények,és nyillászárok, viszont tiszta a ház- takaritják. öszegezve 10-es skálán ehez az árhoz amiért kinálják.: mindegyik egy hatost azért megérdemel, mégis csak ott laktam , bár nem sokat voltam benne. na ennyi mennem kell mert más forumon is érdeklödnek és még sok az irnivalom lesz jórol,-rosszról az utról. na szevasztok.
Szuromi Kata Dátum: 2008-06-05 21:15:49
Szia Zsuzsi! Láttam vannak fent új képek a Katerina apartmanról. Mi a földszintre megyünk, nem emlékszem hanyas szobába, de lehetséges, hogy nekünk is ilyen szupi lesz a szobánk?Üdv: Kata
Dátum: 2008-06-04 21:30:15
Kedves Zsuzsika! Igen többször utaztunk veletek voltunk Olaszba, Spanyolba, Horvátba, Görögbe voltunk Neoszmarmaszon, Tolón, és most Korfura megyünk. Mi még biztos, hogy nem találkoztunk, de már nagyon várjuk a nyaralást, és a találkozást. Biztosan, hogy nagyon jó lesz és nagyon jól fogjuk magunkat érezni. És biztos vagyok benne, hogy te is nagyon aranyos vagy. És mégegyszer mindenkinek csak ajánlani tudlak titeket annak ellenére, hogy van aki elégedetlen. Nem vagyunk egyformák. A jövőhéten találkozunk addig is szeretettel üdvözlünk. Fiákné Erika és családja.
Dátum: 2008-06-04 21:29:10
Kudri Brigitta írta ekkor: 2008-06-03 14:13:44
Kedves Zsuzsa ! Kudri Brigitta vagyok Békéscsabáról és a segítségedet szeretném kérni egy viszonylag szubjektív dologban. Én és a 9 éves fiam júl. 11-én indulunk Sidariba. Ott igazán nem szeretnénk sok pénz költeni, mert nics, pont ezért szeretnék tájékozódni, hogy 400 Euró elég lesz-e kettőnknek. Amit biztosan szeretnék: napi egy szerény vacsora vendéglőben, fagyizás naponta és talán egy fakultatív programon részt venni ( Aquapark ) és talán egyénileg busszal a fővárosba eljutni. Várom mielőbbi válaszodat !!! Köszönettel : Kudri Brigitta
Kedves Brigitta! 400 euró, azaz fejenként 200 elegendő lesz a nyaralásotokra, személy szerint én is ennyit kalkulálnék magamnak 8 nap, 7 éjszakára. A kompdíj 2 főre (oda-vissza), az általad választott fakultatív program és a Korfu városi látogatás buszköltsége (oda-vissza) kevesebb, mint 90 euró. Egy gyros pitában kb. 1.80 euro, gyorsétermekben finom, bőséges egytálételeket 3-6 euróért, tavernákban már 5 - 8 euróért is lehet kapni, ehhez már csak az üdítők és a fagyi árát kell hozzászámolni. Azaz ha napi 20-25 eurót számolunk 8 napra kettőtöknek a vacsorára, a fagyira és egy üdítőre, még mindig 250-300 eurónál tart az összköltség! Remélem segítettem! Üdvözlettel: Zsuzsa