(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Kudri Brigitta Dátum: 2008-06-03 14:13:44
Kedves Zsuzsa ! Kudri Brigitta vagyok Békéscsabáról és a segítségedet szeretném kérni egy viszonylag szubjektív dologban. Én és a 9 éves fiam júl. 11-én indulunk Sidariba. Ott igazán nem szeretnénk sok pénz költeni, mert nics, pont ezért szeretnék tájékozódni, hogy 400 Euró elég lesz-e kettőnknek. Amit biztosan szeretnék: napi egy szerény vacsora vendéglőben, fagyizás naponta és talán egy fakultatív programon részt venni ( Aquapark ) és talán egyénileg busszal a fővárosba eljutni. Várom mielőbbi válaszodat !!! Köszönettel : Kudri Brigitta
Dátum: 2008-06-03 11:57:29
EGY KIS SEGITSÉG AZ APARTMANOK- HOZ. KATERINA:ELEKTRA ,MARIELLEA KATERINA:Legjobb a három közül,szép aranyos bár nem tengerparti ez a szerencséje, nem zajos ami jo tulajdonság sidari-ban. szép tágas kert helység ami jól jön mikor kicucolnak hazautazáskor. viszonat a lenti hazautaztatos zuhanyzoja hagy kivánni valot maga után,melegvizellátás jo. még a közeli medencét is használhatod. szép. ELEKTRA:KELLEMES TENGERRE NÉZŐ, bár a belseje nem szép a szobáknak, zajos reggel este mert a fö utcára néz, idősöknek nem ajálva. melegviz ellátás itt a legrosszabb, nagyon ritkán van akkor is kicsi a nyomás. szerintem elviszi a mellette valo apartman épitése ami ott létemkor nagy zajjal épitgettek. erről az utazási iroda valahogy elfelejtett szolni. de majd meglátjátok,1 hónapig még biztos zörögnek.Érkezéskor nézzetek meg mindent és időben szoljatok mert lassan örölnek a görög malmok. zajt meg probáld avval kiküszöbölni hogy a tengerparton leszel egész nap. Mariella.:Valami jot is irjak. itt a legjobb a vizellátás ,talán mert nem olyan sok szoba van? kitudja . mindenesetre ez pozitiv, nagy nyomás minden napszakban melegviz, egy 26 orás busz ut után ezt érdemes figyelembe venni. A zajrol:nos az nem kellemes ,az apartmanház amugy is a föutcán található ,nappal se kellemes elviselni nem hogy este, de ha fiatal vagy ez nem számit. probálhatod kivédeni avval, hogy kertre néző szobát kérsz, de ott meg ott van egy bazi parkolo ami állandoan hangos,főleg este görög fiatalok probálgatják kocsijukat. amugy a konyha egész jo , fürdöszoba kicsi, és hát.....de majd meglátod. ágyak egyszemélyesek és különállok. régitipusu szekrények,és nyillászárok, viszont tiszta a ház- takaritják. öszegezve 10-es skálán ehez az árhoz amiért kinálják.: mindegyik egy hatost azért megérdemel, mégis csak ott laktam , bár nem sokat voltam benne. na ennyi mennem kell mert más forumon is érdeklödnek és még sok az irnivalom lesz jórol,-rosszról az utról. na szevasztok.
Dátum: 2008-06-03 10:43:15
olvasd el mit is kapsz a pénzedért,nehogy meglepi érjen. jo nyaralást mindenkinek.
Dátum: 2008-06-03 10:39:04
korfu grand-tours -szal a nyugott utazás reményében. hazudnék ,ha korfu nem szép .gyönyörű, meseszép , látni kell az embernek ki ne hagyjátok .de most en erről akarok beszélni,.kedves grand -toours köszönöm hogy eljutattál épségben a szigetre , s felejthetetlen élményekben részesülhettem. de a vissza ut egyátalán nem tetszett. nem tetszett az ahogy képesek voltatok egy már hibás autóbusszal vissza indulni sidaribol, s ráaeteg kellengsit sarkára áll akkor rdásul ugy hogy azt a söförökkel probálgasátok javitgatni. tudod kedves vezetőség ha a többi utas is kicsit sarkára áll rengeteg kellemetlenséget kerülhetünk volna el. legegyszerübb az let volna ha már anyira odavagytok hoyg a gépjármű parkotok nektek a legújabb ,legfiatalabb elég lett volna az állitolagos kis hibátokat már sidariban kijavitani addig megvártuk volna a strandon a szerelést,nem éjjel 5 orát a szunyogok közt a forró buszban. s többet is vártunk volna ha nem lett volna nagy a szánk ezt elhihetitek kedves most utazok. mert ugye panaszkodásra nehezen mozdul mindenki föleg este. mert addig minden rendben amig itthon befizetjük,az utat de az aprorészt már elfelejtjük elolvasni.tudnillik valóban ha elakad a busz akkor jön a segitség de idővel.k.b 14 ora . közben persze buszhoz nem értő emberek próbálják szerelgetni a jármüvet hogy hátha elindul, s igy plusz költsége nem lesz az irodánknak.mert kártéritést ugye melyik iroda fizetne szivesen. s ha fizet azt is a buszköltség erejéig max 20.000ft persze ha tudod igazolni valóban ért ilyen árban téged kár. be van biztositva az iroda ilyen téren, mert ugye ki is szeretne fizetni a haszonból. na szóval drága következő utasok erre is figyeljetek , mert ugye ami elromolhat az el is romlik,. de hát egy kis figyelemmel ez elkerülhető lett volna. igy tehát reménykedjetek utasok hogy jo busszal utaztok, s nem lesz baj. mertha igen onnantol kezdve csak annyi segitséget kaptok amennit kiharcoltok éjjel drága telefonálások árán, de addig is a remény megmarad .... és a szép emlékek..mert az ember csak a jóra emlékezzen. u.i a sörörök nagyon rendesek voltak őket nem hibáztatom, hanem megköszönöm amit értünk tettek. a grand tours lassusága nekem nem indoklás. mert ha nem harcolunk még ezt se kaptuk volna meg ami a szerződés szerint járt volna. amugy a busz kényelmes volt nem tagadom, s jol éreztem magam de több rugalmaságot vártam volna a grand tours-tol ha már a˝˝ nyugott utazás˝ néven merik magukat hirdetni. vissza uttal egyáltalán nem voltam elégedett. ugyhogy csak ovatosan leendő utasok. még egyszer kösz a söföröknek valamenyire tudták enyhiteni a vezetőség tehetetlenségét. addig is mindenkinek jo utat . magának is tanár ur.
Hájas Andrea Dátum: 2008-06-03 10:11:37
Már csak kettőt kell aludni és iráááány Korfu! El sem hiszem, 10 éve várom ezt a pillanatot, irány a tenger! Mindenkinek szép nyarat kívánok!