(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Lakatos Veronika Dátum: 2008-05-31 12:32:55
Grand Kata írta ekkor: 2008-05-25 12:01:33
Olvastam soraidat, és bízom benne, hogy Neos Marmarason is nagyon jól fogjátok magatokat érezni smile Ha rajtam múlik, bízom benne, hogy így lesz!! Sziasztok Kata a marmarasi id.vez. smile
Szia! Köszi a kedves sorokat! Reméljük,h összejön a nyaralás,mert még nem foglaltuk le,mert sokminden közbe jöhet még.De folyamatosan nézegetem a foglalásokat,és hálistennek megvannak még azok a szobák amik tetszenek!Remélem összejön! smile Amúgy már sok jót hallottunk Rólad,mert Korfu előtt egy évvel a párom öccséék,meg még 3 pár ott voltak Nálad Neoson.Hajdú Bihar megyéből mentek Biharkeresztes mellől-ha ez esetleg segít a beazonosításban,ha emlékszel a sok ezer emberből,akik azóta megfordultak ott! smile
Dátum: 2008-05-29 16:21:48
Hajzerné Ficsor Henrietta írta ekkor: 2008-05-27 13:32:16
Kedves Zsuzsi! Mi augusztus 16-30 között tervezzük az utazást repülővel. A Katerina apartmant választottuk, és ezzel kapcsolatban merültek fel kérdések. Mindegyik apartman rendelkezik erkéllyel, mennyire hangos esténként a környék, a légkondi használata mennyibe kerül? A szomszédos medencét csak italfogyasztás mellett lehet igénybe venni - ez konkrétan mit jelent? (narancslé, vagy helyi italok). Előre is köszi:Heni
Szia, Heni! A Katerina apartman minden szobájához tartozik erkély, ahol elfér egy asztal, 2-3 szék, sőt még a szétnyitható ruhaszárító is. Véleményem szerint tágasak az erkélyek. Az apartmanház fekvése nagyon szerencsés, mert igaz ugyan, hogy közel van a központhoz, mégis védve van a főutca zajától. Légkondi napi 5 euróért bérelhető. A szomszédos medencét használhatjátok, ennek az a feltétele, hogy vásároljatok valamilyen italt a bárból. Ez az ital bármi lehet: üdítő, kávé, alkoholos ital. Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan rendelnetek kell, ha ott akartok tartózkodni, de legalább egy italt kérjetek. Úgy működik a dolog, mint a tengerparti beach bároknál, ahol akkor vehető igénybe a napernyő és a napágy, ha rendeltek egy italt. A medencéhez az apartmanház udvarából is át tudtok menni. Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2008-05-29 15:57:58
Rényeiné Tóth Tímea írta ekkor: 2008-05-27 10:46:16
Köszi szépen a választ Zsuzsi. Annyit szeretnék még megkérdezni, hogy Sidarin a Nikos Pool apartman előtt a parkolás megoldott-e, mivel a két család két kocsival menne? Köszi. Minden Jót. Rényeiné Tímea
Szia, Tímea! Az előbb jöttem vissza a Nikos-ból, megnéztem, hol lehet parkolni. A hátsó füves udvarban elfér akár 5 autó is, a ház előtt 1-2 autó, tehát úgy gondolom, lesz elegendő hely. Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2008-05-29 15:46:23
Zsuzsi írta ekkor: 2008-05-27 09:15:27
Szia Zsuzsi! Szeretném kérdezni tőled, hogy a Nikos Pool apartmanban is ugyanazok a dolgok megvannak-e, /ágynemű, szúnyogháló/mint a a Katerinában? Mi jún. 14-től megyünk, és nagyon várjuk már. Remélem találkozunk veled.....Üdv.Zsuzsi
Szia, Zsuzsi! Visszatérve a Nikos apartmanra: az ágynemű ugyanaz,mint a Katerinában és itt is van törölköző. Találkozunk júniusban! Üdvözöl: Zsuzsi
Zsuzsi Dátum: 2008-05-28 12:06:48
Üdv Zsuzsi! Most látom, ahogy visszanéztem a fórumot, hogy már jártál a Nikos Pool felé szúnyogháló ügyben, így már nem is aktuális a kérdésem. Jó neked, hogy te már ott vagy!! De nekünk is már csak 16 nap!! és indulunk!!! smile