(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-05-26 14:47:09
Ja, igen! A vízhőmérséklet már kellemes - a vendégek elmondása szerint is, nálam senki sem panaszkodott eddig, hogy túl hideg lenne.Szerintem 20 fok felé emelkedett itt Sidarin.
Dátum: 2008-05-26 14:42:14
Hájas Andrea írta ekkor: 2008-05-23 13:17:24
Kedves Zsuzsi! Érdekelne, hogy a Katerina apartmanban a leírás szerint van WIFI....ez fizetős szolgáltatás? Másik kérdés: az ágyneműre vonatkozóan nem találtam semmi információt! Előre is köszönjük a információkat! Találkozunk június 07-én:) Üdvözlettel: Hájas Andrea és Márton Sándor
Szia, Andrea! Szia, Sándor! A Katerinában WIFI ugyan még nincs, de jelenleg van egy másfajta (mobilkártyás) ingyenes internetezési lehetőség, ha hoztok saját laptopot. A következő ágyneműt biztosítja a Katerina: párna, párnahuzat, lepedő,pléd,egy kicsi és egy nagy törölköző fejenként. Két héten belül látjuk egymást! Addig is minden jót, kellemes készülődést! Zsuzsa
Dátum: 2008-05-26 14:26:31
Rankli Tímea írta ekkor: 2008-05-22 21:07:29
Kedves grandzsuzsikorfu! Május 31-Június 07 között megyünk Korfura nyaralni! Elég korai az időpont, de mi inkább pihenni és kirándulni megyünk! Ha olvasod a hozzászólásokat, légyszi tájékoztass minket, hogy milyen most az idő Korfun? Vizhőmérséklet? Szerinted ilyen korai időpontban van esélyünk arra hogy a szigettúrai fakultativ programot inditja az Iroda? Vagy ez teljes mértékben létszámfüggő? Ha mégsem indulna tudsz majd nekünk segiteni abban, hogy milyen buszal, buszokkal, esetleg a hajóval jutunk el Korfu városába vagy a délebbi városokba, falvakba? Előre is köszi a segitségét! Üdv. R. Tímea
Szia, Timi! Már csak egy pár nap, és itt vagytok! Ez jó!!! És az idő is nagyon jó! Szerda óta vagyok itt, azóta non-stop süt a nap, és meleg van a nappali órákban. Szerdára mondanak egy kis felhősödést, de csak arra az egy napra. Holnap az első turnus vendégei már szigettúrára indulnak, ezért én úgy gondolom, jövő héten Ti is részt tudtok venni ezen a programon. Alternatív megoldás pedig mindig létezik, nem maradhattok le semmiről! A felsorolt dolgokkal kapcsolatban pedig nagyon szívesen adok tájékoztatást, eligazítást! Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2008-05-26 14:12:43
Koncz András írta ekkor: 2008-05-19 21:17:58
Az lenne a kérdésem, hogy a kinti csapvíz iható-e? Bandi
Szia, Bandi! Csatlakozom Gyöngyihez! Az apartmanházakban a csapvíz iható, de kinti kutakból, csapokból származó vizet én nem fogyasztanék sehol külföldön, nemcsak Görögországban, megelőzve ezzel azokat a problémákat, amelyekről Gyöngyi is írt. Ha nem ismerem eléggé az adott országot, vidéket, helységet, akkor ezt a kockázatot nem vállalom. Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2008-05-26 14:02:04
Rényeiné Tóth Tímea írta ekkor: 2008-05-19 08:26:12
Szia Zsuzsi. Mi 06.28-tól megyünk a Nikos Pool apartmanba, az első emeletre 4 fős stúdióba. Szeretném megkérdezni, hogy szunyogháló vagy légkondi van-e? Illetve a légkondi mennyibe kerül? Köszi szépen. Rényeiné Tót Tímea
Szia, Timi! Tegnap voltam a Nikos Pool-ban és megnéztem közelebbről is a szúnyoghálókat. Minden ablakon van, az erkélyajtónál, teraszajtónál pedig a spalettára van felszerelve. Légkondi ebben a házban nincs, de a tulajdonosok biztosítanak ventilátort (10.- Euro / 7 nap), ha kértek. A ház csendes környezetben fekszik, igazi mediterrán villa hatását kelti, a tágas udvar tele van gyümölcsfával,olajfával, pálmával, rózsával.A medencéről készítek fotókat, ha feltöltik. Van grillezési lehetőség, étterem, bár. Könnyen megközelíthető innen a központ és a part, a környéken sok üzlet és egyéb szolgáltatás érhető el.Szóval, jó kis hely! Várunk Benneteket! Zsuzsa