(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Farkas Zoltán Dátum: 2008-05-25 19:11:56
Lakatos Veronika írta ekkor: 2008-05-23 13:18:47
Sziasztok! Csatlakoznék ide a fórumhoz-legalább egy hozzászólás erejéig! Még csak most regisztráltam,de már régebb óta olvasgatom a hsz-eket! Mi 4 éve voltunk Korfun a párommal,és még négy másik baráti párral!Csodálatos,fantasztikus nyaralás volt! Mi akkor az Alexandra apartmanban voltunk-ez egy nagyon szép apartman,de sajna már következő évben nem volt a szállások között,amit csalódottan vettem tudomásul.Pedig nagyon szép,kényelmes.Gondolom az iroda és a tulajok nem kötöttek szerződést. smile Amúgy tényleg nagyon szuper,fantasztikus a sziget! Elhatároztuk,h még vissaztérünk oda! Úgy volt,h idén megyünk,de közben elkezdtünk nézegetni más helyeket is,és úgy döntöttünk,h elnapoljuk a Korfura visszatérést! smile Most Neos Marmaras mellett döntöttünk,állítólag az is nagyon szép! smile Szeptember elején mennénk,már nagyon várom! Remélem lesz olyan jó mint Korfu!
Szia Veronika! Mi most megyünk júl. 1.-én harmadjára és szerintem most sem fogunk csalódni! Nagyon jó hely és jó az idegenvezető! smile
Grand Kata Dátum: 2008-05-25 12:01:33
Lakatos Veronika írta ekkor: 2008-05-23 13:18:47
Sziasztok! Csatlakoznék ide a fórumhoz-legalább egy hozzászólás erejéig! Még csak most regisztráltam,de már régebb óta olvasgatom a hsz-eket! Mi 4 éve voltunk Korfun a párommal,és még négy másik baráti párral!Csodálatos,fantasztikus nyaralás volt! Mi akkor az Alexandra apartmanban voltunk-ez egy nagyon szép apartman,de sajna már következő évben nem volt a szállások között,amit csalódottan vettem tudomásul.Pedig nagyon szép,kényelmes.Gondolom az iroda és a tulajok nem kötöttek szerződést. smile Amúgy tényleg nagyon szuper,fantasztikus a sziget! Elhatároztuk,h még vissaztérünk oda! Úgy volt,h idén megyünk,de közben elkezdtünk nézegetni más helyeket is,és úgy döntöttünk,h elnapoljuk a Korfura visszatérést! smile Most Neos Marmaras mellett döntöttünk,állítólag az is nagyon szép! smile Szeptember elején mennénk,már nagyon várom! Remélem lesz olyan jó mint Korfu!
Olvastam soraidat, és bízom benne, hogy Neos Marmarason is nagyon jól fogjátok magatokat érezni smile Ha rajtam múlik, bízom benne, hogy így lesz!! Sziasztok Kata a marmarasi id.vez. smile
Hájas Andrea Dátum: 2008-05-23 13:24:36
Kedves Veronika! Én életemben először Neos Marmarason voltam és az idei nyaralást is oda terveztük, de Korfu nyert. Biztosan megtetsziik a városka, a hangulatos tengerpartja, nyüzsgő sétálóutcája! Kívánom, hogy nagyon jól érezzétek magatokat!
Lakatos Veronika Dátum: 2008-05-23 13:18:47
Hájas Andrea Dátum: 2008-05-23 13:17:24
Kedves Zsuzsi! Érdekelne, hogy a Katerina apartmanban a leírás szerint van WIFI....ez fizetős szolgáltatás? Másik kérdés: az ágyneműre vonatkozóan nem találtam semmi információt! Előre is köszönjük a információkat! Találkozunk június 07-én:) Üdvözlettel: Hájas Andrea és Márton Sándor