(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-03-31 11:24:50
Szia Zsike! Szerintem mindenképp megéri változtatni!!! Aki még csak Parálián volt nem is tudja igazán milyen szép Görögország! Szerintem nem bánjátok meg ha Korfura mentek! Az utat ki lehet bírni,mi Zakynthosra megyünk busszal az még hosszabb.Majd meglátod milyen gyorsan telik az idő! Üdv! Gyöngyi
Dátum: 2008-03-29 19:58:09
Sziasztok! Én nem Korfura utazok, hanem Zakynthos-ra május 17-24. időpontban, de benéztem a korfui Fórumba. Én még soha nem utaztam a Grand Tours-szal, de nagyon kiváncsi vagyok rá! Sajnos a Katherina Apartmannal kapcsolatban nincs semmi infóm, de a helyetekben én is ezt választanám. Bár nem akarok senkit se befolyásolni! Egy tipp: www.korfu.lap.hu Itt sokminden érdekeset olvashattok Hotelekről, Gerald Durell életéről, Élménybeszámolók, Időjárás, Tippek stb. Még egy infó: május végén-június elején már nagyon kellemes idő van. 24-29 C fok van nappal. A tenger kb. 20 C fokos, tehét még picit hűs, de már lehet benne fürödni! Eső, zápor vagy zivatar előfordulhat! Korfu Európa legcsapadékosabb területeihez tartozik!! És ez nem hülyeség! Késő ősszel, télen és kora tavasszal (októbertől-március végéig) hatalmas mediterrán esőzések áztatják a szigetet! Ezért is lett a sziget mellékneve a "legzöldebb görög sziget". De pánikra semmi ok! Májustól szeptemberig nagyon kevés a csapadék és sokat süt a Nap!! És állítólag az egészségre nagyon jótékony hatású a sós-párás tengeri levegője! Itt gyógyult meg teljesen Sissi is a tuberkolózisból! Jó nyaralást és szép élményeket!! Üdv!
Dátum: 2008-03-29 16:56:52
Üdv. Július végén a Grand Tours-sal szeretnénk Korfu-Sidari-ba menni, 2 család, 6 fővel. Busszal, halálos hosszú az út? Ettől egy kicsit tartok. A Katerina apartmanház, külön kis házát néztük ki, de a képeken sajnos nem találom melyik lehet az. Valaki esetleg volt már ott? Kényelmes, hogy néz ki? Nagyon megköszönném ha valamit mesélnétek erről a helyről is. Mi még csak Parálián voltunk, az jó kis nyüzsis. Nem tudom, hogy megéri-e változtani, de a képek biztatóak. Kb. hétfőre el kell döntenünk, hogy végül is melyik legyen. Segítsetek ha tudtok!
Dátum: 2008-03-27 13:43:48
Üdv. Mindenkinek! Mi is Grand Tours törzsutasok vagyunk! :-) Nagyon megvagyunk elégedve az utazási irodával, ezért az idei nyaralásunkat is velünk együtt tervezzük. Sperlonga, Tossa de Mar után, most Korfu-Sidari-ra szeretnénk utazni kb. 4 -5 lány május végén vagy június elején. Ezért aki járt már Korfun és van valami hasznos tapasztalata amit megosztana velünk azt szivesen fogadjuk. Pl. milyen idő van Korfun május végén? A Korfu szigettúra programon kivül mely városokat érdemes még felfedezni a szigeten? Mennyire érdemes a helyi közlekedést igénybe venni? Pl. gondolok itt buszra, hajóra? Válaszokat előre köszönjük! Üdv. R. Tímea
Dátum: 2008-03-26 16:48:26
Üdv a Grandtours minden kedves dolgozójának! Olvastam a többi fórum hozzászólásokat és nagyon tetszik, hogy kapcsolatba lehet lépni az ottani idegenvezetővel, (Neos Marmaras stb.)aki értékes tanácsokkal látja el a fórumozókat. Úgy, hogy várom a "mi" idegenvezetőnket is ide, biztos lenne kérdés hozzá. Mi június 14-28-ig megyünk Sidariba, szállásunk a Nikos Pool apartman lesz. Nagyon várjuk már, és jó lenne egy kicsit előre tájékozódni olyan embertől aki tuti tippeket tud adni...... smile