(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2008-07-26 17:32:00
Szarvas Szabolcs írta ekkor: 2008-07-23 18:40:11
Sziasztok!Mi a párommal aug.8án indulunk Tossaba és azt szeretném kérdezni h homokos strand az nincs is vagy keresni kell?Barcelonaba metroval érdemes közlekedni?Jah és azt még h sol2-ben él még az 50euros kaukcio?A delfines progi melyik nap lesz?KösziÜdv:Szabi
Kedves Szabolcs! Tossában a part kavicsos, de szinte mindenütt egészen Calelláig. Barcelónában vagy gyalogosan vagy metróval érdemes közlekedni. A jegy 1.30 euro, a napijegy pedig nincs 6 euro. A kauciót az idén vezettük be és még él. A delfines programra bármelyik nap lehet menni. Remélem segítettem, várom további kérdéseid! Üdvözlettel: grandjozsi!
Hegedüsné Szegi Renáta Éva Dátum: 2008-07-24 19:58:10
Sziasztok! Mi augusztusban megyünk 2 hétre Tossába a SOL2be! Arra lennék kivéncsi, hogy van lehetőség internetezésre a szállóban, és ha van kell e fizetni a hozzáférésért vagy ingyenes? És hogy van e lehetőség kagyló gyűjtésre?Válaszokat előre is köszönöm
Halas Renáta Dátum: 2008-07-24 15:39:14
Üdv Mindenkinek! Nemsokára utazunk Tossaba, és szeretnénk autót bérelni egy-két napra. Tudja valaki, hogy van-e erre lehetoség a városban? És esetleg hogy mennyibe kerül? Próbáltam a neten utánanézni, de nem találtam semmit. Köszi minden infót! Üdv, Reni
Szarvas Szabolcs Dátum: 2008-07-24 14:48:57
Szia grandJozsi!él még a 50 euros kaukcio a sol2ben?van még vki aki aug.8án jön velünk?Az Arc de Triomf megállobol hogy jutunk el a sagrada Familiához?hogy közlekedjünk városon belül?várom a válaszod grandjozsi Köszi:Szabolcs
Grand Józsi Dátum: 2008-07-24 13:00:03
Horváth Julianna írta ekkor: 2008-07-22 21:55:06
Kedves Mindenki! Aki járt már Tossában, és Sol1-2 apartmanban szállt meg, kérlek titeket adjatok valamilyen információt arra vonatkozóan, hogy mennyire felszereltek a konyhák? Mi 3man megyünk szept 20.-án, önellátással. Sütő van? Tepsi? Arra való fedő? Ha nincs, gázon, rezsón lesz edény amiben pl tojást tudunk majd sütni? Találtatok valami nagy bevásárlóközpontot? Élelmiszeráruházat? Milyen árak vannak? A csapvizet meg lehet inni?Egyenlőre ennyi jutott eszembe! Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv: Julie
Kedves Júlianna! Amit Gabriella válaszolt Önnek teljes mértékban megfelel a valóságnak. A sütőben tepsi is van. Mindig azt szoktam mondani, ha valakinek érzékeny a gyomra, akkor ne igyon csapvizet, hanem vegyen ásványvizet. Nagyon olcsó! A kenyér és a hús drágább, mint nálunk, de minden más olyan árban, vagy talán még olcsóbb is. Várom szeretettel és ha további kérdései vannak, csak írjon nyugodtan! Üdvözlettel: grandjozsi!