(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2008-07-24 12:56:14
Bencsik Tamás írta ekkor: 2008-07-21 21:15:19
Üdv Mindenkinek! Mi is tegnap értünk haza. Nagyon klassz volt, csak sajnos túl rövid. 6 év után először éreztük azt hogy 2 hétig kellett volna maradnunk. Nagyon rövidnek tűnt és még jó néhány program ki is maradt. A telepített idegenvezetőnk pedig egy csúcsszuper ember. Olvasod Józsi!!! Kitartást!!!!!! A medve sajt elfogyott már?!?!?!?! smile Tossa-t mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Az út sem volt rossz, kicsit hosszú, de voltam én már görögbe is, az rövidebb volt, de fárasztóbb is. Az biztos, sok függ attól, milyen busszal utazik az ember, a GRAND3-as pedig csúcsszuper. A később indulóknak jó szórakozást. Üdv Mindenkinek, Tamás
Kedves Tamás! Neked is köszönöm a kedves szavakat! A medvesajt finom volt, még aznap este elfogyott. Mégegszer gratulálok az eljegyzésetekhez! Minden jót! Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2008-07-24 12:53:00
Sántics Gabriella írta ekkor: 2008-07-21 17:18:45
Hello Mindenki! Mi tegnap értünk haza és csak jót mondhatok. A delfines programot nem szabad kihagyni, nagy élmény volt. A buszos utazást ha lehet kihagyná az ember, de mindennek ára van smile Csak azt sajnáltuk, hogy nem két hétre mentünk :-(De semmi baj, jövőre biztos visszatérünk, mert sok program kimaradt a rövid idő miatt. A város nagyon szép helyen van, az emberek pedig nagyon kedvesek és segítenek bármiben. Józsinak is köszönjük a segítséget, nagyon kedves, türelmes és segítőkész volt. A most indulóknak jó utat ( a buszhoz kitartást :-) )és jó szórakozást kívánok. Üdv: Gabica
Gabriella! Köszönöm a kedves szavakat! Minden jót! Üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2008-07-24 12:51:40
Kovács Balázs írta ekkor: 2008-07-20 12:11:53
Sziasztok.Attila grandjozsi Köszönöm a válaszokat. Ezek ismeretében,ugye szombat reggel leérünk majd akkor nézelődés lenne,vasárnap lenne a bikaviadal oda szervezetten lehet menni ha van 35 fő ugye,Hétfőn akkor mennénk a körútra,kedd szerda csütörtökre egyik nap fürdés lenne.A 2 napban pedig a botanikus kert,vagy a delfinprogram lenne,írjatok egy kicsit erről is.Barátnőmet érdekli az Andorrai program is majd meglátjuk hova jutunk el.Péntekre pedig mindenképp jó lenne elmenni a stadionos programra,nagyon érdekelne az és persze a stadionba is nagyon szeretnék eljutni,és vásárolni pár dolgot.Addig még átnézzük hova megyünk el de segítségetekkel gyorsabban megy.Köszönöm a segítégeteket. smile
Kedves Attila! Szombaton, ha megérkeztek, akkor kb. du. 2-kor van a kulcsátadás. Vasárnap van a bikaviadal, de ahhoz nem kell 35 ember, csak az Andorrai programhoz, hogy Tossából indulhasson. A bikaviadal 1fővel is elmegy. Hétfőn van a Montserrat- Barcelona kirándulás. PÉnteken szoktunk a botanikus kertbe menni hajókirándulás formájában. A Delfináriumba bármelyik nap mehettek. Csütörtökön és pénteken is el lehet jutni a stadionba, de csütörtökön csak idegen nyelven van idegenvezető. Várom további kérdéseid és elnézést, hogy csak most válaszoltam. Üdvözlettel: grandjózsi!
Kiss Melinda Dátum: 2008-07-23 19:02:02
Kedves Grand Józsi vagy bárki! Én Wizzair-rel mennék Spanyolországba, de ugye a Girona reptér 38km-re van Tossa-tól és a repülő hazafelé kicsit korán, 07:50-kor indul. Tudsz valami lehetőséget taxin kívül, és kb. milyen anyagi vonzata lenne szerinted bármilyen transzfernek?? Sajna ezen áll vagy bukik a nyaralás, mert a párom nem akar busszal jönni, sem bizonytalanra smile A többieknek üzenem, hogy nekem a Grand Tours-t már többen is dicsérték, tehát csak jó lehet smile
Sántics Gabriella Dátum: 2008-07-23 19:00:11
Horváth Julianna írta ekkor: 2008-07-22 21:55:06
Kedves Mindenki! Aki járt már Tossában, és Sol1-2 apartmanban szállt meg, kérlek titeket adjatok valamilyen információt arra vonatkozóan, hogy mennyire felszereltek a konyhák? Mi 3man megyünk szept 20.-án, önellátással. Sütő van? Tepsi? Arra való fedő? Ha nincs, gázon, rezsón lesz edény amiben pl tojást tudunk majd sütni? Találtatok valami nagy bevásárlóközpontot? Élelmiszeráruházat? Milyen árak vannak? A csapvizet meg lehet inni?Egyenlőre ennyi jutott eszembe! Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv: Julie
Ja azt elfelejtettem, hogy a víz iható, de ha érzékeny a gyomrotok akkor jobb venni (főzésre viszont alkalmas). A maxi Diában 5 liter víz 60 cent, az árak hasonlítanak az itthoniakhoz, viszont a kenyér nagyon drága és nem is túl finom. Mi ált. bagettet vettünk, ami 70 cent és az viszont nagyon finom.