(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Tóth Tamás Dátum: 2008-07-08 19:39:34
Grand Józsi írta ekkor: 2008-07-08 16:50:06
Kedves Tamás! Általában az idő mindig jó Tossában, de mint mindig ez is kiszámíthatatlan! Tavaly október végén még 30 fok volt itt és kellemes a tenger, de előre én sem mondhatok semmit. A tapasztalat az, hogy októberben még jó idő van. Ha bármi másban tudok segíteni, kérem írjon. Üdvözlettel: grandjozsi!
Tisztelt Grandjozsi! Válaszát köszönöm. Jó tudni, hogy ott még októberben is jó az idő. Majd felkeressük az irodát. 2x már utaztunk a Grand-al /Sarti, Zante/, mindig hozza a nívós szinvonalat. Most Spanyolország /Tossa/ vonz minket. Néhány dologra még kíváncsi lennék: Októberben is van lehetőség a bikaviadal megtekintésére? Vagy ez létszámfüggő? Tavaly Zantén pl. azért maradt el a Kefalónia program, mert nem voltunk elegen. Foci: szívesen megnéznék egy jó meccset. Kb. mennyi egy jegy ára? Most ennyi jutott eszembe. smile Üdvözlettel: TothTomo
Grand Józsi Dátum: 2008-07-08 17:21:40
Szia Dóri! Én ezt már el is felejtettem! De ha én találtam ki ezt a nevet, akkor mégjobban tetszik. Köszönöm a bíztató szavakat! Légy jó! Üdvözlettel: medvetalp
Grand Józsi Dátum: 2008-07-08 16:50:06
Kedves Tamás! Általában az idő mindig jó Tossában, de mint mindig ez is kiszámíthatatlan! Tavaly október végén még 30 fok volt itt és kellemes a tenger, de előre én sem mondhatok semmit. A tapasztalat az, hogy októberben még jó idő van. Ha bármi másban tudok segíteni, kérem írjon. Üdvözlettel: grandjozsi!
Somogyi Dóra Dátum: 2008-07-08 10:03:26
Grand Józsi írta ekkor: 2008-07-06 08:19:14
Szia Dóri! Tetszik a medvetalp elnevezés! Örülök, hogy szerencsésen hazaérkeztetek, még annak ellenére is, hogy egy kicsit hangosabb volt a visszaút a kelleténél. Szívesen várlak vissza benneteket, de vedd fel a kapcsolatot Sándorral és ő majd mindent elmond! A meleget elviselem, de tudod jól, hogy nem szeretem! Üdvözlöm édesanyád is! Minden jót! Grandjozsi!
Hola Jose! Amúgy Te nevezted magad medvetalpnak,onnan vettem. smile .Anyunak átadom az üdvözletet,köszi! Na majd akkor valamikor beszélek Sándorral.Neked kitartást a maratoni kintléthez!!!!Dóri
Tóth Tamás Dátum: 2008-07-06 19:59:50
Tisztelt Grandjozsi! Tudna valami infót, személyes tapasztalatot írni arról, hogy milyen az időjárás Tossaban október elején? Fürödhető-e még a tenger vagy csak a nagyon bátraknak? Esősre lehet-e számítani? Előre is köszönöm! TothTomo