(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Somogyi Dóra Dátum: 2008-04-28 13:29:33
Köszi Timi! smile Én is ezt akartam ma írni,mert túl hosszan lehetne erről rizsáznom,de a másik fórumon szerintem mindenre adtam már válszt.Amúgy ma vettem észre hogy valaki csinált az utazas.com-on mégegy Costa Brava fórumot.....nem értem minek. Eta és Balázs, majd azt olvasgassátok ami régebbi,és amit még egy Kerke nevű emberke indított. Ha azt elolvassátok és ezeken túl még van kérdés,akkor szívesen válaszolok,akár itt,akár ott. csak így egyszerre túl sok volt a kérdés,pláne így hogy min. 10 napja a laptop közelébe sem mentem. smile
Rankli Tímea Dátum: 2008-04-28 10:46:24
Sziasztok!Kedves Kovács Balázs és Varga Lászlóné Eta! A kérdéseitekre hasznos infokat találtok az utazas.com honlap fórumán (Nyugat-Európa...Costa Brava). Somi, itt Sodorka rengeteg infot közöl. Nézzetek be oda! Üdv. R. Tímea
Varga Lászlóné Dátum: 2008-04-23 13:27:17
Sziasztok! Mi június végén megyünk Tossára. Én is abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy mivel és hova lehet és érdemes elmenni körülnézni. Valamelyik hozzászólásban olvastam arról, hogy hajóval el lehet menni valameddig, és onnan vonattal Barcelonáig. Ez érdekelne, ha kicsit részletesebben irnátok róla, hogy honnan indul a hajó, és ahol át kell szállni, ott mennyi a távolság, és hogyan lehet a vasutállomásra érni. Azt is irjátok meg légyszives, hogy van-e olyan partszakasz, ahol a kevésbé jól úszók is bemerészkedhetnek a vízbe, gondolok arra, hogy lassabban mélyül a tenger. Köszönöm előre is. Eta
Kovács Balázs Dátum: 2008-04-17 17:17:40
Sziasztok Mi Augusztusban megyünk kirándulni,és szeretnék pár dolgot kérdezni,és olvasgatom a korábbi írásokat is. Mikor indulnak buszok Barcelonába,milyenek a buszjegy árak és a nevezetességeket mennyire gyorsan lehet megtalálni,a buszmegállótól,vagy helyijárati megállóktól Szeretnék a stadionba is elmenni, bikaviadalra,akváriumot megnézni,stb. Írjátok meg hogy Nektek melyik programok tetszettek,és melyik nevezetességeket ajánljátok amiket érdemes megnézni. Milyenek az árak odakint élelmiszer és pl:ajándéktárgyak ruhák,dísztárgyak,sport ruhák. Válaszaitokat előre is köszönöm. smile
Dátum: 2008-04-14 09:26:27
Aphrodite! smile hali! a parkolás ezen részéhez nemtok hozzászólni,mert a hegyen én mindig más kocsijával voltam,lövésem nincs melyik rész ingyenes. Nem hinném hogy extra jelölése lenne az ingyen parkolásnak. Barcelonaban még az akváriumot megtudjátok nézni a gyerekekkel. a kikötőben a Mare Magnum "mögött" (mellett).....................lényeg hogy meglehet találni. smile Ha addig valami használhatóra rájövök,akkor szólok!