Már megint ráragadt az ujjam az enter billentyűre.

Szóval......,igen tavaly augusztusban mentem.Idén is úgy volt,de mivel a barátikörömben senkisem képes félretenni(elseggelik a pénzt),így meguntam,és megyek anyuval.Úgyis ritkán látom.

Persze lehet ,hogy ősszel eltudok velük is menni,de reménytelen egy banda.

Köszi a jókívánságokat! Nektek is jó nyaralást! Görögországot is szeretem.Sőt ,így adtál egy tippet.Lehet hogy a Görög vonalon kéne elindulnunk ősszel.Valami Last minute-re benevezhetnénk ,tökmindegy milyen helyre,csak együtt legyünk. Jövőre hátha összefutunk Tossaban!

Iwiwen fent vagy? Dóri
Szia Dóri!
Köszönöm én is a jó kivánságaidat! Mi június elejére terveztük a nyaralást Görögországba (Korfu-Sidari), de egyenlőre (persze a piszkos anyagiak miatt) úgy tünik szeptemberben megyünk nyaralni. Gondolkodunk last minute útban, repülővel. Debrecen környékén lakunk, és ideális lenne számunkra a Debreceni Repülőtérről indulni és kb. 2-3 óra múlva Korfu-ra érkezni. De repülőjegy+illeték brrrrrrrrrrr nem tetszik. :-( Busszal, apartmanban szinte harmadannyiba kerül a nyaralás! Igy nagy valószinűséggel marad a buszos verzió. Te Görögország melyik részét nem fedezted még fel? :-) Tossa az idén kimarad, de jövőre ha minden igaz megyünk! :-( Csak az irigység marad! Tossa olyan hely, ahova az embernek egyszerűen vissza kell mennie!!!!!! Olvasva a hozzászólásaidat más fórumokon te szinte minden évben meglátogatod Tossa de Mart? Hanyadjára is? :-) Az iwiw-en rajta vagyok, én már megtaláltalak! :-) Ha nem gond bejelölek, van egy pár kép fent Tossa de Mar-ról is és persze rólam! :-) Üdv. Timi