(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sperlongán
Fórum bejegyzései

Grand Beppe Dátum: 2013-09-06 23:11:16
KLÁRA PALLOS írta ekkor: 2013-09-06 18:11:44
Üdvözlöm! Arról érdeklődnék ,hogy Sperlongából Rómába, Gaetába, és a környező városokba tömegközlekedéssel el lehet-e jutni?(busz,vonat, hajó) Esetleg árakat tudna-e írni! Köszönöm
Kedves Klára! A környező településekre ( Gaeta, Formia, Fondi, Terracina) Sperlongából naponta többször közlekedő buszjáratokkal könnyen el lehet jutni (menetrend a portán kifüggesztve). A menetjegy 1 euró irányonként. Rómába, Nápolyba Fondin keresztül (vasútállomás ott van) óránként van vonat (menetrend ugyancsak a portán). 7:05-től 19:00 óráig közlekedik busz a vonatokhoz. A retour vonatjegy akár Rómába, akár Nápolyba 15 euró.
KLÁRA PALLOS Dátum: 2013-09-06 18:11:44
Üdvözlöm! Arról érdeklődnék ,hogy Sperlongából Rómába, Gaetába, és a környező városokba tömegközlekedéssel el lehet-e jutni?(busz,vonat, hajó) Esetleg árakat tudna-e írni! Köszönöm
Juhász Enikő Dátum: 2013-09-05 21:32:02
Grand Beppe írta ekkor: 2013-09-03 11:00:08
Kedves Enikő! A fórum oldalain aug.11-én Suszter András kérdéseire válaszolva az árakról információkat közöltem. Konkrét éttermet megnevezni nem kívánok, a vélemények e tekintetben egyénenként változóak. Amikor megérkezik Sperlongába saját tapasztalataimat kérésére meg tudom osztani, fenntartva hogy egyéni benyomásaimról tájékoztatom.
Köszönöm szépen!
Suszter András Dátum: 2013-09-03 17:00:55
tucatszám az olasz akciós újságok, benne rengeteg élelmiszer, érdemes megnézni, lapozgatni őket, viszonylag frissek: http://tuttivolantini.net/
Suszter András Dátum: 2013-09-03 16:32:49
És végül egy olyan oldal, ahol fel vannak sorolva az olaszorszáűgi élelmiszerláncok, így az adott boltra klikkelve mehtalálod a weboldalát, és azon belül az aktuális árlistát: http://www.beverfood.com/gruppi-gdo-grande-distribuzione/ remélem ezekkel a bejegyzésekkel segíteni tudtam azoknak, akik picit szeretnék tervezni a költségeiket az élelmiszer, étkezés viszonylatában. persze a hétvégén már közösen próbálhatjuk ki, hogy mit és mennyiért vehetünk a helyszínen :-) Nagyon kellemes pihenést minden résztvevőnek a pénteken induló sperlongai utazáshoz.