Üdv mindenkinek, aki már járt Sperlongan. Én a családommal (2 felnőtt 2 gyerek) szeptember 6-án indulunk az autóbusszal. Abban kérem a segítségeteket, hogy számolni tudjak egy picit előre az étkezés tekintetében. Sperlongan milyen lehetőségek vannak az étkezésre (közért bevásárlás és helyi kis éterem is érdekelne) ha van tapasztalat, akár az adott bolt, étterem neve is jól jönne. Milyenek az élelmiszerárak, nagyjából milyen költséggel érdemes számolni per fő, esetleg egy-két minta ár alapvető élelmiszerekre, vagy éttermi étkezésre. Ásávnyvíz, üditő, egyszóvel ami 2 nagyobbacska gyerekkel szóba jöhet (15 és 18 éves lányok).
Szintén örömmel fogadnék tippeket a városlátogatásoknál olyan étteremre, fagyizóra vagy bármire, ahol korrekt árakat, megfelelő kiszolgálást, jó ételeket kaptatok.
Ha nem itt szeretné megosztani valaki a tapasztalatát, akkor előre is köszönöm mindenkinek, aki email-ben küldi el nekem tanácsait, ötleteit.
[email protected]
Előre is köszönöm mindenkinek, aki időt és energiát pazarol ránk, és itt vagy email-ben megírja tapasztalatait.
Köszönettel egy budapesti család, ha tudok segíteni bárkinek bármiben, akkor én is örömmel megteszem, és természetesen szeptember 16 után tőlem is bárki kérhet majd tanácsot a sperlongai utazásunk élményei alapján.