(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sperlongán
Fórum bejegyzései

Busai Anikó Dátum: 2013-02-07 22:09:40
Szilvia írta ekkor: 2013-02-04 09:04:12
Üdvözlök Mindenkit!Érdeklődni szeretnék a programoknál milyen plusz költség van még???Köszönöm .
Szia Szilvia! Itt az oldalon, a katalógusnál, ha kikeresed a sperlongai utat, ott minden programnál szerepel a plusz költség. Tavaly ugyanezek az árak voltak, szerintem nem sok különbség lesz idén sem! Ezeken kívül nem volt más költség, csak amit Te magadtól költesz, vagy vásárolsz. A Capris útnál van talán a legtöbb plusz, mert ott kompjegy is van, plusz libegő v. helyijárat, de az viszont nagyon megéri. Nem szabad kihagyni!
Szilvia Dátum: 2013-02-04 09:04:12
Üdvözlök Mindenkit!Érdeklődni szeretnék a programoknál milyen plusz költség van még???Köszönöm .
Varga Istvánné Dátum: 2013-01-29 08:27:38
Busai Anikó írta ekkor: 2013-01-28 22:06:10
Szia Adrienn, örülök, ha segíthettem. Akár én is visszamennék most rögtön is! Maga Sperlonga egy csoda. Gyönyörű kis város, imádtuk. A medence sajnos elég hideg vizű, én csak napoztam mellette, de a párom fürdött, kicsit meg is fázott, de sokan fürödtek benne, úgyhogy lehet, csak mi nem díjaztuk annyira! De nagyon nagy, és szép tiszta. Igaz csak úszósapkával lehet fürödni benne.
Kedves Anikó! Köszönöm a segitséget! Adrienne
Busai Anikó Dátum: 2013-01-28 22:06:10
Varga Istvánné írta ekkor: 2013-01-28 08:54:24
Kedves Anikó! Köszönöm a választ, mi tavaly előtt Korfun voltunk ahol nagyon jól éreztük magunkat, most ugyanigy várom Sperlongát ami még sajnos elég messze van.Arról nem irtál, hogy milyen a medence, tudtatok -e benne fürdeni? Üdv. Vargáné
Szia Adrienn, örülök, ha segíthettem. Akár én is visszamennék most rögtön is! Maga Sperlonga egy csoda. Gyönyörű kis város, imádtuk. A medence sajnos elég hideg vizű, én csak napoztam mellette, de a párom fürdött, kicsit meg is fázott, de sokan fürödtek benne, úgyhogy lehet, csak mi nem díjaztuk annyira! De nagyon nagy, és szép tiszta. Igaz csak úszósapkával lehet fürödni benne.
Varga Istvánné Dátum: 2013-01-28 08:54:24
Kedves Anikó! Köszönöm a választ, mi tavaly előtt Korfun voltunk ahol nagyon jól éreztük magunkat, most ugyanigy várom Sperlongát ami még sajnos elég messze van.Arról nem irtál, hogy milyen a medence, tudtatok -e benne fürdeni? Üdv. Vargáné