(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sperlongán
Fórum bejegyzései

Lipcsei Gusztáv Dátum: 2012-09-13 12:39:33
Tisztelt Grandtours! SPERLONGAI (2012.09.14-23) uttal kapcsolatosan a következőket szeretném felvetni: 1. Kaptunk az utolsó napokban egy kevésbé lényeges (szinte lényegtelen) értesítést. 2. Nem volt rajta hol ülök a buszon. 3. Nincs rajta a konkrét apartman száma, milyen körülményekkel. 4. Nincs a már kialakult programról konkrét tájékoztatás – Pl. Firenzével kapcsolatosan – első, vagy utolsó nap? 5. Hánykor kell a szállást elhagyni az utolsó napon és akkor mikor tervezik az indulást – lesz e akkor program? 6. Esős napon milyen áthidaló megoldás lesz. 7. Egyáltalán azt sem tartalmazta pontosan honnan, és hánykor van az indulás. 8. Használható lesz e a fürdőmedence? 9. Hogyan lehet lesz a kis busz nélkül a települést a bevásárlás miatt megközelíteni – járművel – milyen áthidaló megoldás lehetséges? 10. A tengerparton a bérleti díjak nyugágy - napernyő. 11. Az aktualizált belépők, és egyéb közlekedési pontosított árak? Elnézést de más utazási irodák ezt már napokkal ezelőtt tudatták. Nyíregyháza 2012.09.13. Tisztelettel: Lipcsei Gusztáv Nyíregyháza Erdősor 12. 9/54. 20/2136-760, 42/438-224 Kérném a válaszokat ha lehetséges még a mai napra. Köszönettel.
Varga Istvánné Dátum: 2012-09-10 13:09:36
kEDVES UTASOK! jÓ LENNE, HA IRNA VALAKI ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT, AKIK MOST JÖTTEK HAZA!. MILEN VOLT AZ IDŐJÁRÁS, LEHETETT-E FÜRDENI A TENGERBEN,STB....MI CSAK JÖVŐRE KÉSZÜLÜNK, DE MINDEN ÉRDEKEL.üDV: VARGÁNÉ
Debreceni Zoltán Dátum: 2012-07-03 23:23:23
Fülöp Beatrix írta ekkor: 2012-06-27 17:49:38
Én tegnap vettem egy útifilm dvd-t Rómáról, ugyanis be kell vallanom, délutánra már annyira fáradt voltam, hogy egyáltalán nem tudtam odafigyelni az idegenvezetőre. Na ezt így utólag már bánom! De leginkább Pompeji tetszett, és bár Capri akkor nem nyűgözött le, érdekes módon itthon gyakran eszembe jut az ott eltöltött idő :)
Rómában mi azt bánjuk, hogy nem szakadtunk el a csoporttól és jártunk volna be kevesebb helyet, de alaposabban. De azért így is gyönyörű volt. Pompei egy csoda, oda nagyon jó volna még visszamenni valamikor, és Capri is felejthetetlen. Hiába! Ilyenkor mindig megállapítjuk, hogy nem a legjobb helyre születtünk! Sajnos.
Fülöp Beatrix Dátum: 2012-06-27 17:49:38
Én tegnap vettem egy útifilm dvd-t Rómáról, ugyanis be kell vallanom, délutánra már annyira fáradt voltam, hogy egyáltalán nem tudtam odafigyelni az idegenvezetőre. Na ezt így utólag már bánom! De leginkább Pompeji tetszett, és bár Capri akkor nem nyűgözött le, érdekes módon itthon gyakran eszembe jut az ott eltöltött idő :)
Debreceni Zoltán Dátum: 2012-06-27 15:30:23
Fülöp Beatrix írta ekkor: 2012-06-25 21:22:42
Annyira jó volt, hogy legszívesebben már másnap indultam volna is vissza Sperlongára.
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, legszivesebben mi haza sem jöttünk volna. Az apartmantelep tényleg gyönyörű helyen fekszik, csodálatos környezetben. Hatalmas a csend éjjel, nagyon jól pihentünk éjszakánként. Egy hátránya, hogy elég messze van a várostól és ha nem akartunk időhöz igazodni -kisbusz- akkor nekiindultunk gyalog és bizony visszafelé jól elfáradtunk. De bár most is ott "fáradnánk"! A programok nagyon gazdagok voltak, de egy-két apró észrevételünk volna: Rómában szerintünk túl sok a program egy napra, a végén már azt sem tudtuk -a mai napig sem-, hogy melyik templomot láttuk éppen, bár könyvből biztos vissza tudjuk majd keresgélni a fotókkal összevetve, de ott a kevesebb bizony több lett volna. WC-t mindenhol lehet találni, az nem gond szerintem. Ha máshol nem, akkor egy kávézóba be lehet menni, mindent meg lehet oldani. Egy kicsit több szabadidő jó lett volna mindenhol, de főleg Rómában! Így vásárlásra, egyéni nézelődésre nagyon kevés idő jutott. De mindezektől függetlenül nagyon élveztük ezt az utat és akár már ma belevágnék újra!! Köszönjük a Grand Toursnak.