(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sperlongán
Fórum bejegyzései

Grand Éva Dátum: 2012-03-30 13:57:28
Debreceni Zoltán írta ekkor: 2012-03-28 15:09:06
bocsánat véletlenül elküldtem.. még azt akartam írni, hogy mindenre kíváncsi vagyok, azért kérdezek ennyit. Köszönettel.
Kedves Zoltán! A stúdiók zömében csak tusoló van a fürdőszobában, egy-két 3 fős stúdióban van fürdőkád.Ebben van egy kis eltérés az egyes apartmanok között. Azt sajnos az előző levelemben leírt okora hivatkozva nem tudom megmondani, hogy mielyik apartmanokat kapjuk, és az történetesen fürdőkádas lesz-e vagy csak zuhanyzós. Bízom benne, hogy ez azért nem lesz olyan nagy probléma. Nyugodtan kérdezzen még bármit, amit tudni szeretne, szívesen válaszolok.Üdvözlettel:Éva
Debreceni Zoltán Dátum: 2012-03-28 15:09:06
bocsánat véletlenül elküldtem.. még azt akartam írni, hogy mindenre kíváncsi vagyok, azért kérdezek ennyit. Köszönettel.
Debreceni Zoltán Dátum: 2012-03-28 15:08:25
Kedves Éva, köszönöm a választ. Ha ugyanúgy néznek ki, az jó, mert tetszik, amit a fotókon látunk. De akkor fürdőkád is van mindegyikben, vagy ez is zsákbamacska? Elnézést, de minden
Grand Éva Dátum: 2012-03-28 13:00:02
Debreceni Zoltán írta ekkor: 2012-03-21 22:09:38
Szeretném megkérdezni, hogy a szobák hogy vannak számozva? Láttam egy fotót, -szintén Önökkel utaztak- és azon a házon 258-as szám szerepel? Mi a 6-os studiót foglaltuk, ez akkor hogy szerepel? Abban pl. fürdőkádas a fürdőszoba. Mindegyik studióban fürdőkád van? Köszönettel.
Kedves Zoltán!A szobák számozása nem egyezik meg az olasz számozással.Az apartman telepen sokkal több apartman van, mint amit mi bérelünk, és mindig a partnerünk dönti el, hogy melyiket kapjuk az aktuális héten.Azért nem tudunk korrekt szobaszámokat adni jelentkezéskor. Az apartmmanok az elhelyezkedésüktől függetlenül ugyan úgy néznek ki. Üdvözlettel:Éva
Debreceni Zoltán Dátum: 2012-03-21 22:09:38
Szeretném megkérdezni, hogy a szobák hogy vannak számozva? Láttam egy fotót, -szintén Önökkel utaztak- és azon a házon 258-as szám szerepel? Mi a 6-os studiót foglaltuk, ez akkor hogy szerepel? Abban pl. fürdőkádas a fürdőszoba. Mindegyik studióban fürdőkád van? Köszönettel.