(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sperlongán
Fórum bejegyzései

Grand Éva Dátum: 2012-02-22 16:38:31
R.Kata írta ekkor: 2012-02-20 21:22:11
Kedves mindenki! :) Érdeklődni szeretnék, hogy Sperlongán milyen éjszakai életre lehet számítani mondjuk szept. elején? El tudnánk-e menni bulizni esténként, vagy ez inkább csendesebb település, ahol nem nagyon vannak szórakozóhelyek? Köszönöm a segítséget előre is!
Kedves Kata! A település nem kifejezetten bulizós hely a fiataloknak.Hétvégén vannak nyitva olyan helyek, ami erre alkalmas, hétköznap inkább csendesnek mondanám. Ha autót vagy robogót béreltek, akkor Gaeta felé elindulva a tengerparton már találhatók zenés-bulizós helyek.Üdvözlettel:Éva
Debreceni Zoltán Dátum: 2012-02-21 21:56:46
Grand Éva írta ekkor: 2012-02-20 13:16:29
Kedves Zoltán!Itt a fórumon két oldallal előrébb Dr Szabolcsi Ákos hozzászólása alatt található egy link, azt meg lehetne próbálni.Adok egy email címet, amelyet pont ma kaptam egy kedves utasunktól, aki rengeteg képet készítettek tavaly Sperlongán, az ő fotóik közül került be kép a katalógusunkba. Talán nem fog megharagudni ránk, ha megadom a címét, de ezt nem szeretném itt a fórumon, hanem elküldeném Önnek direkt a saját címére.Ha felveszi velük a kapcsolatot, biztosan több képet is tudnak küldeni.Üdvözlettel:Éva
Kedves Éva,nagyon köszönöm. Kérem az e-mail címemre küldje el a címet, amit ajánlott. Nagyon várom, mert a neten elég kevés képet találtam Sperlongáról, és nagyon érdekel. Én megadom itt az e-mailemet, remélem nem gond?! [email protected]
R.Kata Dátum: 2012-02-20 21:22:11
Kedves mindenki! :) Érdeklődni szeretnék, hogy Sperlongán milyen éjszakai életre lehet számítani mondjuk szept. elején? El tudnánk-e menni bulizni esténként, vagy ez inkább csendesebb település, ahol nem nagyon vannak szórakozóhelyek? Köszönöm a segítséget előre is!
Grand Éva Dátum: 2012-02-20 13:16:29
Kedves Zoltán!Itt a fórumon két oldallal előrébb Dr Szabolcsi Ákos hozzászólása alatt található egy link, azt meg lehetne próbálni.Adok egy email címet, amelyet pont ma kaptam egy kedves utasunktól, aki rengeteg képet készítettek tavaly Sperlongán, az ő fotóik közül került be kép a katalógusunkba. Talán nem fog megharagudni ránk, ha megadom a címét, de ezt nem szeretném itt a fórumon, hanem elküldeném Önnek direkt a saját címére.Ha felveszi velük a kapcsolatot, biztosan több képet is tudnak küldeni.Üdvözlettel:Éva
Debreceni Zoltán Dátum: 2012-02-15 20:42:59
Sperlongai úton készült fotókat az utazóktól lehet esetleg valahol látni?