(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sperlongán
Fórum bejegyzései

Debreceni Zoltán Dátum: 2012-01-29 21:10:16
Grand Éva írta ekkor: 2012-01-26 17:17:51
Kedves Zoltán! Valóban az első turnusnál végig ott lesz az idegenvezető.Az időjárás a programokhoz tökéletes lesz, hiszen várost nézni 40 fokban nem ideális.A tenger lehet, hogy nem lesz még túl meleg, de a levegő ha meleg, akkor nem vészes a 22 fokos tengervíz. Ha más kérdés is lesz még, nagyon szívesen válaszolok.Üdvözlettel:Éva
Kedves Éva, köszönöm a választ. Városnézéshez tényleg jobb ha nincs kánikula, azért remélem a tengervizet is meg tudjuk majd "Ízlelni"! Szeretném megkérdezni, hogy Sperlongában van-e bankautomata, és hogy megéri-e használni? A kirándulások során van lehetőség útközben pénzt levenni, vagy érdemes előre készpénzt vinni?! MI szoktunk utazás közben bankkártyával fizetni, vagy pl. Görögországban is kint vettünk le többször is készpénzt, ezért érdekel, hogy itt lesz-e lehetőség? Gyalog kb. mennyi idő az apartmantelepről lejutni a városba? Nagyon köszönöm a válaszokat. smile
Grand Éva Dátum: 2012-01-26 17:17:51
Debreceni Zoltán írta ekkor: 2012-01-22 15:28:58
Sziasztok, most foglaltunk az első turnusra Sperlongára. Úgy láttam van már ilyen hozzászólás, hogy volt valaki ilyen korán. Milyen a tapasztalat, lehet már fürödni a tengerben, általában jó idő van, vagy még túl korai az időpont? Azt olvastam, hogy odafelé végig van idegenvezető, mert Ő is ekkor utazik oda. Ez tényleg így van? Ennek nagyon örülnénk.
Kedves Zoltán! Valóban az első turnusnál végig ott lesz az idegenvezető.Az időjárás a programokhoz tökéletes lesz, hiszen várost nézni 40 fokban nem ideális.A tenger lehet, hogy nem lesz még túl meleg, de a levegő ha meleg, akkor nem vészes a 22 fokos tengervíz. Ha más kérdés is lesz még, nagyon szívesen válaszolok.Üdvözlettel:Éva
Debreceni Zoltán Dátum: 2012-01-22 15:28:58
Sziasztok, most foglaltunk az első turnusra Sperlongára. Úgy láttam van már ilyen hozzászólás, hogy volt valaki ilyen korán. Milyen a tapasztalat, lehet már fürödni a tengerben, általában jó idő van, vagy még túl korai az időpont? Azt olvastam, hogy odafelé végig van idegenvezető, mert Ő is ekkor utazik oda. Ez tényleg így van? Ennek nagyon örülnénk.
Bakó Lászlóné Dátum: 2011-08-09 09:07:44
írta ekkor: 2011-08-08 15:27:13
Szia Éva, Hány hűtőtáskával utaztatok? Akkor is csak egyet lehet vinni, ha 5-6-an megyünk egy apartmanba? S.Zsuzsi
Sziasztok. Mi két hütőtáskával mentünk. Egyet a busz aljába tettünk ehhez nem volt hozzányulva ebben voltak a fagyasztott dolgok, a buszban fenn volt a másik amiben kb 24 órás utra kellett. Annyit vigyetek amennyi szükséges, a busz mindent elvisz!!! Az alsó hütőtáskát meglehet jelölni, mivel lehet két egyforma. Mi Debrecenből indultunk, igy kb 24 órát utaztunk mivel összekellet szednünk a többi utasokat is. Az ut szépsége mindent felejtet.
Dátum: 2011-08-08 15:27:13
Szia Éva, Hány hűtőtáskával utaztatok? Akkor is csak egyet lehet vinni, ha 5-6-an megyünk egy apartmanba? S.Zsuzsi