(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sperlongán
Fórum bejegyzései

Bakó Lászlóné Dátum: 2011-08-08 13:44:23
Féy rávetődőtt az irásra bocs betücseréért.Legalább az első napon.
Bakó Lászlóné Dátum: 2011-08-08 13:41:33
Horváthné Gyarmati Éva írta ekkor: 2011-07-15 14:33:23
Sziasztok! Mi szeptember elején indulunk Sperlongára, amit már nagyon várunk. Sok szépet hallottunk és olvastunk már róla. Az lenne a kérdésem, hogy aki már járt ott, hogy oldotta meg az étkezést, minél egyszerűbben és olcsóbban, mivel önellátos a nyaralás. Előre is köszönöm a jó ötleteket!
Sziasztok. Éva vagyok. Mi tavaly szeptemberben voltunk Sperlongán és nagyon jó volt. Segitek mindenkinek ha tudok. A Nórival már levelet is váltottunk. Volt egy hütőtáskánk amihez egész uton nem nyultunk ebben voltak a fagyasztott dolgok. Kipanirozott csirkemell, fagyasztott pörkölt, káposzta kis dobozokban minden amit szerettek. Az utazos napokra vittünk szalámit amiből szendvicst készitettünk. Vittünk kis üveg zsirt, olajat, lecsóhoz mindent, tésztát köretnek, szalonnát, 20 tojást dobozban, levesporokat. Nagyon jol kijöttünk. Sült oldalast, tarját ki mit szeret. Nekünk olyan jó volt mert többen össze jöttünk és többször együtt is ettünk, vizet sört legalább au eelső napon ne keljen menni sehova. Nagyon betartják a sziesztát déltől du 4. Remélem tudtam segiteni nekem is ajánlották ezeket előtte és nagyon jó volt.
Diószegi Zsófia Dátum: 2011-08-02 10:13:56
Szép napot mindenkinek! Mi szeptemberben utazunk Sperlongára, és az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e a kiváltani a nemzetközi diákigazolványt, vagy elég a magyar is? Mikor legutóbb voltunk Olaszországban, akkor elhitték, hogy még diák vagyok, de azóta eltelt pár év...:) A segítséget előre is köszönöm:)
Gaál Eleonóra Dátum: 2011-07-18 11:58:40
Szép napot kívánok mindenkinek! Mi aug. 19-ém megyünk Sperlongára 5en. Sok mindent olvastam már a fórumon. De nem igen szeretnénk fölöslegesen olyan dolgokat vinni, ami az apartmanban megtalálható. Szeretnék érdeklődni az apartman fölszereltségéről, ágynemű, milyenek a takarók? Párna van-e, és ha igen, akkor milyen. Kell -e ágyneműhuzatot vinni? Hol érdemes élelmiszert vásárolni a reggelihez, vacsorához, illetve milyenek az árak. A fakultatív programok közül, a római mennyire feszített és fársztó (az egész napos gyaloglás miatt)? Mennyi szabadidő van az egyes programokban, pl. apróságok, ajándékok vásárlására? A válaszokat előre is köszönöm.
Horváthné Gyarmati Éva Dátum: 2011-07-15 14:33:23
Sziasztok! Mi szeptember elején indulunk Sperlongára, amit már nagyon várunk. Sok szépet hallottunk és olvastunk már róla. Az lenne a kérdésem, hogy aki már járt ott, hogy oldotta meg az étkezést, minél egyszerűbben és olcsóbban, mivel önellátos a nyaralás. Előre is köszönöm a jó ötleteket!