(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sperlongán
Fórum bejegyzései

Bernadett Dátum: 2011-07-13 13:02:56
Tóth János József írta ekkor: 2011-07-13 00:27:02
Szia! Mi most 10-én érkeztünk haza Sperlongáról.Szombat délután 2-kor indultunk és vasárnap reggel 6-ra már Budapesten voltunk.
Köszönöm szépen ! smile
Tóth János József Dátum: 2011-07-13 00:27:02
Bernadett írta ekkor: 2011-07-03 15:09:25
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy Budapestről mennyi idő az út Sperlongáig? Elörre is köszi a választ! smile
Szia! Mi most 10-én érkeztünk haza Sperlongáról.Szombat délután 2-kor indultunk és vasárnap reggel 6-ra már Budapesten voltunk.
Bernadett Dátum: 2011-07-03 15:09:25
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy Budapestről mennyi idő az út Sperlongáig? Elörre is köszi a választ! smile
Bakó Lászlóné Dátum: 2011-06-30 06:06:48
Nagyné Kálnási Ildikó írta ekkor: 2011-06-29 07:24:37
Kedves Éva! Sok minden érdekel és nagyon köszönöm ha válaszolsz. Először is nem tudom,hogy az idén eljutunk e mert július végén szintén a Grand-al megyünk Paraliára már negyedjére. De ha most nem akkor jövőre. A szállás milyen, egy 3 fős apartman pl, mert a 11 éves gyereket is vinnénk. Menyire felszerelt a konyha (ha van) adnak e törölközőt? Ágyneműre adnak huzatot? Milyen a tengerpart? És ami a legfőbb,hogy a kirándulásokról csak jót olvastam de tényleg nagyon feszített a tempó? Mennyi összesen a sok programra a költség ha mindenhova elmennénk?A buszos részét sejtem mert mint írtam görögbe már jártunk párszor a Grand-al. Az idegenvezetőről is csak szuperlativuszokban beszélnek itt, gondolom ennyi ember nem téved. Biztos nagyon érti amit csinál. Ilyen emberek kellenek! Most ennyi jutott eszembe de írhatsz mindenről, szívesen fogadom!! Köszi.
Szia Ildikó. Mindenről irok amit kérdezel. A fórumon kivül levelezhetünk is . Ez a nyaralás tényleg olyan ahova az ember szivesen visszamenne. A kirándulások tényleg fárasztóak,de ha azt mondom hogy 7 évestől 70 évesig voltak uti társak és mindenki birta. Az apartman tágas minden igényt kielégit. félóránként kis buszok vittek és hoztak bennünket a tengerpartról. az idegenvezetönk csodálatos. reggel 6 tól este10 ig kaptad az információt. Mi most egy hétre a balatonra utazunk igy nem fogok neked irni a fórumon. irj levelet a vassevike@gmail ra és ha hazajövünk válaszolok mindenre. Üdv Éva
Nagyné Kálnási Ildikó Dátum: 2011-06-29 07:24:37
Bakó Lászlóné írta ekkor: 2011-06-29 06:37:39
Szia Ildokó! Éva vagyok Debrecenből. Mi szept.10 én voltunk tavaly és 30fok volt. Csodálatos és gyönyörü volt minden. Sajnáltuk hogy haza kellett jönni. Ha szertnél kérdezni bármit szivesen segitek. üdv Éva
Kedves Éva! Sok minden érdekel és nagyon köszönöm ha válaszolsz. Először is nem tudom,hogy az idén eljutunk e mert július végén szintén a Grand-al megyünk Paraliára már negyedjére. De ha most nem akkor jövőre. A szállás milyen, egy 3 fős apartman pl, mert a 11 éves gyereket is vinnénk. Menyire felszerelt a konyha (ha van) adnak e törölközőt? Ágyneműre adnak huzatot? Milyen a tengerpart? És ami a legfőbb,hogy a kirándulásokról csak jót olvastam de tényleg nagyon feszített a tempó? Mennyi összesen a sok programra a költség ha mindenhova elmennénk?A buszos részét sejtem mert mint írtam görögbe már jártunk párszor a Grand-al. Az idegenvezetőről is csak szuperlativuszokban beszélnek itt, gondolom ennyi ember nem téved. Biztos nagyon érti amit csinál. Ilyen emberek kellenek! Most ennyi jutott eszembe de írhatsz mindenről, szívesen fogadom!! Köszi.