(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sperlongán
Fórum bejegyzései

Bakó Lászlóné Dátum: 2011-06-29 06:37:39
Szia Ildokó! Éva vagyok Debrecenből. Mi szept.10 én voltunk tavaly és 30fok volt. Csodálatos és gyönyörü volt minden. Sajnáltuk hogy haza kellett jönni. Ha szertnél kérdezni bármit szivesen segitek. üdv Éva
Nagyné Kálnási Ildikó Dátum: 2011-06-28 17:41:42
Tudna nekem valaki segíteni,hogy szeptemberben milyen az idő Sperlongán? Meleg e a tenger még? Tudom a kirándulásokhoz a legjobb idő a szeptember de ha fürdeni is szeretnénk? Mert ugye úgy van kialakítva a program,hogy egyik nap kirándulás másik nap fürdőzés. Mindent ki szeretnénk élvezni ha megyünk. Még csak tervben van de jó lenne tudni. Köszi.
Grand Éva Dátum: 2011-05-25 20:14:16
Palatinus Péter írta ekkor: 2011-05-21 22:44:18
Sziasztok. Mi június 3-án indulunk Zakynthosra, de már nagyon érdekel ez a Sperlongai utazás is. A fakultatív programok leírása mikor kerül feltöltésre? Találtam egy 2009-es katalógusotokat, az abban szereplő programok még aktuálisak? Kötelező részt venni a programokon? Minket kifejezetten Sorrento és Capri az ami érdekel. Mennyibe kerülnek ezen fakultatív programok?
Kedves Péter! Itt az oldalon a "magunkról"fül alatt letöltheted a katalógusunkat,ott az olasz ajánlatoknál megnézheted a programokat, de egyébként ezek a programok nem változtak évek óta.Ha a buszos csoportot választod,akkor ezek a programok benne vannak az árban.Természetesen nem kötelező elmenni mindre, de a részvételi díjat nem tudjuk csökkenti annak, aki nem megy el valamelyik kirándulásra.Amennyiben egyénileg szeretnétek utazni, úgy csak a szállást kell fizetni, de ebben az esetben a kiránduláson csak úgy tudtok részt venni, ha a buszunkon maradt szabad hely. Egy kis kedvcsinálásnak megemlíteném, hogy ez az utazásunk az, amelyről a legtöbb dicsérő levelet kapjuk , és más utazási irodának nincs ilyen ajánlata.Ha tudok még valamiben segíteni írj nyugodtan.Üdv:Éva
Palatinus Péter Dátum: 2011-05-21 22:44:18
Sziasztok. Mi június 3-án indulunk Zakynthosra, de már nagyon érdekel ez a Sperlongai utazás is. A fakultatív programok leírása mikor kerül feltöltésre? Találtam egy 2009-es katalógusotokat, az abban szereplő programok még aktuálisak? Kötelező részt venni a programokon? Minket kifejezetten Sorrento és Capri az ami érdekel. Mennyibe kerülnek ezen fakultatív programok?
Tóth János József Dátum: 2011-05-01 19:51:38
Sziasztok! Mi a családdal július elején megyünk Sperlongába. Jön esetleg akkor valaki innen? Már nagyon várjuk,gyűjtök minden hasznos információt az úttal kapcsolatban.