(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Sperlongán
Fórum bejegyzései

Darin-Séllei Lívia Dátum: 2010-05-21 14:49:58
Ágoston Ferencné írta ekkor: 2010-05-18 18:44:18
Kedves Darin-Séllei Lívia! Sperlonggára készülünk autóbuszos utazással, de mi eddig egyénileg utaztunk gépkocsival. A kérdésem az milyen gyakran áll meg a busz, van a buszon is idegenvezető, (Firenze miatt kérdezem), a csoportot kíséri idegenvezető a programokra? üdvözlettel: Ágostonné Rózsa
Keves Rózsa! Csak megerősíthetem, mindazt, amit Angéla írt! Én épp Görögországot térképeztem fel magamnak, hogy az azzal kapcsolatos kérdésekre is tudjak válaszolni, de minden tekintetben maradok inkább Olaszországnál! Az idegenvezető akkor utazik a csoporttal oda illetve visszaúton, amikor első/utolsó dátuma van a turnusnak, vagyis, amikor nincs két egymást követő időpont! Az első turnussal utazók különösen jól érezhetik magukat, mert oda-vissza végig a csoporttal lesz Ládi József az idegenvezető. A buszút nagyon gyorsan eltellik, tekitve a csodálatos természeti szépséget. Üdvözlettel: Lívia
Jáborcsikné Pataki Éva Dátum: 2010-05-21 11:31:30
Milner Angéla írta ekkor: 2010-05-21 09:08:18
Szia! Igaz, nem tőlem kérdezted, de talán tudok segíteni. Tavaly az első turnussal voltunk Sperlongán, és mondhatom, hogy minden nagyon-nagyon jó volt!!!! A busz elég gyakran megáll, a sofőröknek fix helyeik vannak, semmi gond nem lehet. Reggel 7-re értünk Firenzébe. Az idegenvezető (Józsi) velünk volt végig és ontotta ránk a rengeteg információt. A szállás egyszerűen SZUPER volt, nagy szoba, tengeri panoráma, noha odébb van a tengertől, olyan 10-15 percnyi séta, de mikrobusz jár rendszeresen, sűrűn oda-vissza. Mondjuk mi inkább gyalogoltunk, mert út közben is lehetett mindenféle szépséget látni (júniusban minden virágzott, még az útszéli gyomok is gyönyörűek voltak!) Ha érdekel, akkor szívesen elmondom neked, hogy tudtok a legegyszerűbben bemenni az óvárosba gyalog a szállásról. Amúgy minden kirándulós nap végén megállt a busz egy olyan helyen, ahol tudtunk vásárolni ennivalót másnapra, hogy ne azzal kelljen tölteni a pihenő napot. Jártatok már Olaszországban amúgy?
Kedves Angéla! Mi az első turnussal június 11-én megyünk Sperlongára. Mindenre kíváncsi vagyok, az árakra, a látnivalókra, a környékre, az óvárosra és mindenre ami csak eszedbe jut. E-mail címem: [email protected] .Ha esetleg képeket is küldenél nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm! Éva
Milner Angéla Dátum: 2010-05-21 09:08:18
Ágoston Ferencné írta ekkor: 2010-05-18 18:44:18
Kedves Darin-Séllei Lívia! Sperlonggára készülünk autóbuszos utazással, de mi eddig egyénileg utaztunk gépkocsival. A kérdésem az milyen gyakran áll meg a busz, van a buszon is idegenvezető, (Firenze miatt kérdezem), a csoportot kíséri idegenvezető a programokra? üdvözlettel: Ágostonné Rózsa
Szia! Igaz, nem tőlem kérdezted, de talán tudok segíteni. Tavaly az első turnussal voltunk Sperlongán, és mondhatom, hogy minden nagyon-nagyon jó volt!!!! A busz elég gyakran megáll, a sofőröknek fix helyeik vannak, semmi gond nem lehet. Reggel 7-re értünk Firenzébe. Az idegenvezető (Józsi) velünk volt végig és ontotta ránk a rengeteg információt. A szállás egyszerűen SZUPER volt, nagy szoba, tengeri panoráma, noha odébb van a tengertől, olyan 10-15 percnyi séta, de mikrobusz jár rendszeresen, sűrűn oda-vissza. Mondjuk mi inkább gyalogoltunk, mert út közben is lehetett mindenféle szépséget látni (júniusban minden virágzott, még az útszéli gyomok is gyönyörűek voltak!) Ha érdekel, akkor szívesen elmondom neked, hogy tudtok a legegyszerűbben bemenni az óvárosba gyalog a szállásról. Amúgy minden kirándulós nap végén megállt a busz egy olyan helyen, ahol tudtunk vásárolni ennivalót másnapra, hogy ne azzal kelljen tölteni a pihenő napot. Jártatok már Olaszországban amúgy?
Ágoston Ferencné Dátum: 2010-05-18 18:44:18
Jáborcsikné Pataki Éva Dátum: 2010-05-10 10:09:29
Bihari Agi írta ekkor: 2010-05-09 18:49:57
Szia Eva! Nagyon jo nyaralast kivanok nektek! Remelem ott is legalabb olyan jol fogjatok magatokat erzni, mint nalunk. Udv. Agi
Szia Ági! Köszi, nagyon kedves vagy. Biztos nagyon szép és tartalmas lesz ez a nyaralás is, de szerintem semmi nem múlja felül Athént, Tolot, Korfut és Zakynthost. Szívem szerint megint Görörorságba mentem volna, de most a férjem kívánsága teljesült ezzel az úttal. Köszi, hogy gondoltál ránk. Éva