Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Mátrai Attiláné Dátum: 2022-08-01 13:48:43

Szép napot! 

Valaki , aki volt már kint ebben az idényben.. mennyire emekeldtek az árak? Akár a fakultatív programoké, akár az élelmiszer árak? Mire számítsunk?

Üdv  Mátrainé

Seres-Rácz Tünde Dátum: 2022-07-03 11:37:46

Kedves Grand Tours!

Sajnos nálatok már nem tudtunk szobát foglalni, mert nem volt kétágyas szabad szobátok. De mivel nagyon szertjük az üdülőtelepet ezért mégis ide fogadtunk szállást. Mivel csak jó tapasztalatunk van veletek ezért reméljük nem veszitek tolakodásnak ha tőletek kétdezünk?! Amit szeretnék tudni. Tamás még mindig a kinti idegenvezető? Valamit a szállás azt írja 16-tól vehetjük át a szállást. De ugye attól még bemehetünk korábban az üdülőtelep területére, ugyan úgy mint amikor veletek utazunk, ugye? A 10 órától el kell hagyni a szállást csak arra vonatkozik hogy a kulcsot akkor kell leadni, de maradhatunk még az üdülőtelepen strandolni aznap ugye, úgy mint amikor veletek utazunk? Fakultatív programjaitokon így is részt vehetünk. Előre is köszönöm a választ.

Hegedüs Csaba Dátum: 2021-08-15 19:39:39

Kedves Grand tours nagyon megvoltunk elégedve mindennel és mindenkivel. Csillagis ötös az idegenvezetőnknek Tamásnak és a sofőrőknek. Hibátkan volt minden köszönöm 

Német Erzsébet Dátum: 2019-08-21 13:29:33

Kedves grand Porecs!

Köszönöm szépen a válaszokat. A GYIK gyűjtemény elkerülte a figyelmemet.....

Német Erzsébet

Grand Porecs Dátum: 2019-08-09 15:45:50
Német Erzsébet írta ekkor: 2019-08-06 09:23:54

Kedves Grand Porecs! Utazás előttszeretnék tájékozódni a következőkről: a Branka ház "A" és "C" épületében az erkélyekről hova nyílik kilátás? Melyik csendesebb, a lépcső melletti, vagy a folyosó közepén lévő apartmanok? A szobákban ill az erkélyeken szabad-e dohányozni, és ha nem, akkor ezt betartják-e az utasok? (ezt nemdohányzóként kérdezem) Az erkélyajtón vagy az ablakokon van-e szúnyogháló, vannak-e szúnyogok, érdemes-e itthonról vinni ellenük vmit?Az apartmanok konyhai felszerelése miből áll? Az idén (felnőtteknek) mennyibe kerülnek a fakultatív kirándulások ?  Milyen járművet lehet bérelni, és milyen áron? (autó, robogó, bicikli is érdekel). Lehet,hogy sok a kérdésem, de végigolvastam a fórumos bejegyzéseket, és ezekre nem találtam választ. Köszönöm előre is a segítséget, üdvözlettel: Német Erzsébet 

Kedves Erzsébet! A Branka ház maga az épület, az A és C betűjelzések az épület szárnyaira vonatkozik. Az A szárny egy fás park féle felé néz, a C szárny a tenger felé, de nincs a tengerre kilátás. Hogy melyik csendesebb? Ahol csendesebb szomszédok vannak... Erkélyen szabad dohányozni, a szobákban nem, úgy gondolom ezt be is tartják az utasaink. Nem látjuk mit csinálnak az apartmanokban... Szúnyoghálók nincsenek, szúnyogok sem nagyon, de elvétve találkozhatunk velük. Esetleg konnektorba dugható szúnyogriasztóval tudunk ellenük védekezni. A konyha felszerelése a GYIK leírásban megtalálható, mint ahogyan más kérdésére is a válasz.

https://www.grandtours.hu/horvatorszag/porecs-d10.html#nav-faq

A fakultatív programok ára:

Porec by night: 70kuna

Fish Picnic: 250kuna

Velence: 450kuna

Isztria körút: 250kuna

Várjuk Önöket szeretettel, Grand Porecs

 

Kapcsolat/Elérhetőség