(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-06-10 21:51:26
Kedves Péter!Tényleg az lenne a legjobb megoldás, ha felhívnátok aznap!:)Pénteken már a Lanternán leszünk megírok mindent, hogy történt -e változás a vacsoraidővel kapcsolatban!Addig is ha bármi kérdésetek van még írjatok nyugodtan!Nemsokára találkozunk!:)Üdv:Ákos
vakarcs péter Dátum: 2009-06-10 21:14:48
írta ekkor: 2009-06-10 19:50:41
Kedves Péter!Nem kell előre szólni,ott a helyszínen be lehet fizetni (csak magasabb áron)...Pénteken megírom, ide a fórumra hogy mettől-meddig lehet vacsorázni, de ha maradt a tavalyi rendszer akkor 19-21 ig van erre lehetőség!Ha megírod, hogy hány személyről lenne szó, akkor júl 4-én szólunk az étteremben!Ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan!
Heten leszünk.A telefonszámokat magunkkal visszük amin el lehet érni titeket,esetleg még rátok szólunk aznap valamikor.Szia
Dátum: 2009-06-10 19:50:41
Kedves Péter!Nem kell előre szólni,ott a helyszínen be lehet fizetni (csak magasabb áron)...Pénteken megírom, ide a fórumra hogy mettől-meddig lehet vacsorázni, de ha maradt a tavalyi rendszer akkor 19-21 ig van erre lehetőség!Ha megírod, hogy hány személyről lenne szó, akkor júl 4-én szólunk az étteremben!Ha bármi kérdésed van még írj nyugodtan!
vakarcs péter Dátum: 2009-06-10 15:40:30
Gábor,Ákos sziasztok!Július 4-től megyünk a Branka apartmanba.Nem fizettünk be ellátást,de szeretnénk az első napon igénybe venni a svédasztalos vacsorát.Szeretnénk ha tudnátok ebben segíteni.Kell-e előre szólni,vagy elég lesz akkor ha megérkezünk?Köszi a választ,sziasztok. Azt elfelejtettem írni,hogy este 7 körül érünk csak oda,azért lenne fontos.
Dátum: 2009-06-10 14:55:26
Moszatka írta ekkor: 2009-06-03 23:34:04
Sziasztok! Július 18-án megyünk a Branka apartmanba. Már nagyon várjuk. Szeretnék pár kérdést feltenni smile Van az apartman közelében homokos vagy aprókavicsos partszakasz? Az országba való beutazáshoz elég az új típusú személyi igazolvány? Van ugyan útlevelem, de a hazatérés után 5 nappal lejár, így általában nem szokták elfogadni, mert x hónapig érvényesnek kell lennie a kiutazástól számítva. Vagy Horvátország esetében nincs ilyen előírás? Az apartmanba mennyire szükséges hosszabbítót vinni? Max. hajszárítót vagy telefontöltőt szeretnénk használni, egyéb "elektromos igényünk" nem lesz. Így is célszerű vinni? Előre is köszönöm a segítséget! Moszatka
Kedves Moszatka! smile A határátlépéshez elegendő az új típusú személyi igazolvány, de jó ha az útlevelet is elhozzák magukkal biztos ami biztos.Mert ha az egyik eltűnik, a másikkal még haza lehet jönni. Az apartman telepen van sziklás(sekély és mély) és kavicsos partszakasz egyaránt. Homokos part a legközelebb kb 55 km-re van, bár én még nem voltam ott, úgyhogy nem tudom, hogy milyen... A hosszabbító nem foglal sok helyet, szerintem jó ha van. Természetesen vannak konnektorok az apartmanban, csak a nagyszobában nincs(hogy miért nincs,azt én sem értem... smile ) Remélem válaszoltam minden kérdésre...de ha nem bátran lehet kérdezni! Gábor