(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Fehérné Kovács Andrea Dátum: 2009-06-04 10:51:17
Fazekas Tímea írta ekkor: 2009-06-03 11:10:14
Sziasztok! Mi tavaly juniusban itt nyaraltunk Porecsen a párommal, nagyon jól éreztük magunkat! Mindenkinek csak ajánlani tudom, na és a tenger.... smile Az csodálatos. Ha valaki szeretne képet, akkor szivesen küldök! Mindenkinek kellemes nyaralást kivánok!
Szia kedves Fazekas Tímea! Mi Június 13-án megyünk a Branka apartmanba. Örülnék, ha tudnál néhány képet küldeni az alábbi e-mail címre: [email protected] Köszönöm! Andrea
Moszatka Dátum: 2009-06-03 23:34:04
Sziasztok! Július 18-án megyünk a Branka apartmanba. Már nagyon várjuk. Szeretnék pár kérdést feltenni smile Van az apartman közelében homokos vagy aprókavicsos partszakasz? Az országba való beutazáshoz elég az új típusú személyi igazolvány? Van ugyan útlevelem, de a hazatérés után 5 nappal lejár, így általában nem szokták elfogadni, mert x hónapig érvényesnek kell lennie a kiutazástól számítva. Vagy Horvátország esetében nincs ilyen előírás? Az apartmanba mennyire szükséges hosszabbítót vinni? Max. hajszárítót vagy telefontöltőt szeretnénk használni, egyéb "elektromos igényünk" nem lesz. Így is célszerű vinni? Előre is köszönöm a segítséget! Moszatka
Fazekas Tímea Dátum: 2009-06-03 13:28:33
Szia Zszuzsa! Küldtem képeket 4 smile Timi
Dobai Imréné Dátum: 2009-06-03 11:39:50
Fazekas Tímea írta ekkor: 2009-06-03 11:10:14
Sziasztok! Mi tavaly juniusban itt nyaraltunk Porecsen a párommal, nagyon jól éreztük magunkat! Mindenkinek csak ajánlani tudom, na és a tenger.... smile Az csodálatos. Ha valaki szeretne képet, akkor szivesen küldök! Mindenkinek kellemes nyaralást kivánok!
Sziasztok! Én élnék a lehetőséggel, ha küldenél képeket az alábbi e-mail címre: [email protected] Mi augusztus 15-től szeretnénk utazni, minden tanács és információ érdekel (képek is). Előre is köszönöm! Zsuzsa
Fazekas Tímea Dátum: 2009-06-03 11:10:14