(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Pálinkás Ferenc Dátum: 2009-05-05 17:11:12
Kedves Gábor tavaly autóval mentünk a Daniella apartmanba ahova idén is megyünk és nekünk be kellett mennünk a recepcióra a kulcsért! Szerintük is jó lenne ha fel tudnánk hívni téged az indulás előtt ehhez kérhetnék egy telefonszámot? Megtisztelő válaszodat előre is köszönöm
Dátum: 2009-05-04 21:26:51
Kedves Fehérné Kovács Andrea! Korrigálom egy kicsit azt, amit írtam. A kis hűtőkben van fagyasztó, de nem sok minden fér el benne...
Dátum: 2009-05-04 21:24:32
Gábor már megválaszolt mindent, de ha bármi más kérdés merülne fel, írjanak nyugodtan!!Üdv:Ákos
Dátum: 2009-05-04 21:22:09
Kedves Pálinkás Ferenc! Tavalyi szezonban nem kellett bemenni a recepcióra, elkerülve ezzel a több órás sorban állást, mert mi adtuk ki a kulcsokat a vendégeknek. Idén még nem tudom, hogy milyen rendszer lesz, de remélhetőleg marad a tavalyi.Hivatalosan tízkor kell elhagyni az apartmant, de természetesen vannak, akik előbb elindulnak haza és így ezeket hamarabb ki tudják takarítani. A legjobb megoldás ténylegesen az, ha felhív minket, miután elindult. Grand Gábor
Dátum: 2009-05-04 21:09:35
Kedves Fehérné Kovács Andrea! A hűtőnek nincs fagyasztó része és sütő sincsen...De ha csak azért választják az önellátást, mert nem ismerik az ottani konyhát, akkor nyugodt szívvel fizessenek be rá, mert nagyon finom és bőséges a választék. Plusz, ami szerintem nagy előnye, hogy korlátlan üdítő (5 fajta), csapolt sör, fehér illetve vörösbor jár a vacsorához. Ez nagyon nagy előnynek számít, mert ezek nagyon drágák mindenhol. A Branka apartmannál fogjuk várni Önöket! Már nincs sok hátra... Grand Gábor