(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Vágó Virág Dátum: 2009-04-29 10:15:13
Sziasztok!A búvárkodáshoz kell búvárvizsga?Régebben búvárkodtam.Valeta sportcentrumban mennyibe kerülnek az egyes sportok? Köszi:Virág smile
Dátum: 2009-04-20 12:06:01
Kedves Erzsébet! Üdülőhely lévén az árak kicsit drágábbak, mint itthon.A pékáruk a legdrágábbak a magyar árakhoz viszonyítva. Porecsben található egy supermarket, az autóval érkező vendégek oda szoktak járni bevásárolni, mert mindent meg lehet kapni elfogadható áron. A buszos vendégeknek nem szoktuk ajánlani, mert amennyit elköltenek buszjegyekre, kb. annyival drágábban a telepen is tudnak vásárolni. Nem beszélve a megspórolt időről... Ez a telepen található búvárcég honlapja, itt minden információ megtalálható:http://www.zeus-faber.com/en/pricelist.html Ha van még kérdés, szívesen válaszolok... Üdv: Gábor
Sárkányné Bublos ERzsébet Dátum: 2009-04-20 09:45:13
SZIASZTOK! Azt szeretném kérdezni . hogy ha Porecsba megyek milyen árak vannak az élelmiszer boltokban (arra gondoltam mennyire eltérő a magyar árakhoz képest) ha valaki tudja írja meg legyenszíves.A búvároktatásról valaki tudná az mennyibe kerül?Előre is köszönöm : Erzsi
Dátum: 2009-04-10 18:19:23
Kedves Brigitta!A feltüntetett árak tartalmazzák a buszköltséget is!Ha bármi kérdése van még szívesen segítek!Üdv:Ákos
Zsiga brigitta Dátum: 2009-04-09 11:55:58
Kedves András! IX.12.-én mennénk Porecsbe.A Branka apartmant néztük ki.És oda van írva,hogy busszal utazóknak-ft/fő/hét.A kérdésem az lenne,hogy ebben benne van a busz költség is vagy azt külön kell fizetni?Válaszát előre is köszönöm!