(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-04-05 11:16:41
Kedves András!Igen van a tengerparton étkezési lehetőség !ahogy írta is van grill illetve palacsinta stb. vásárlási lehetőség is és persze étterem is található!Igen van lehetőség medencehasználatra!A prospektusban megtalálható a medence fotója, amit igénybe vehetnek!Üdv:Ákos
Faragó András Dátum: 2009-03-31 10:06:28
írta ekkor: 2009-03-30 10:56:36
Kedves András!A svédasztalos reggeli és vacsora nagyon változatos és bőséges, de nemcsak tájjelegű!Ahogy leírtad reggelire rántotta és müzli mellett sok más is megtalálható!A vacsora pedig nemcsak halételekből áll, e emelett megtalálható a sértéshús, csirkehús és sok más finomság is!Üvegfenekű hajóval csak Porecsben lehet kirándulni, megfelelő létszám esetén párszor indítják egy nap, de ezt nem tudom pontosan. A velencei kirándulás ára nem foglalja magában az ebédet, azt külön a hajón kell kifizetni, ha a hajó szervezésében szeretnének ebédelni, de ez nem kötelező .Az ebéd olaszos jellegű tészta és lasagne, illetve a végén desszert, mellé bort, colát és vizet szolgálmak fel!--A védőoltással kapcsolatban:Tavaly 3 hónapig voltunk lent a kollegámmal és mi semmilyen oltást nem kértünk illetve ha jól tudom a vendégek sem. De ha ön vagy a családja hajlamos könnyen elkapni hasonló betegségeket, akkor mindenképpen ajánlatos. Az apartmanoknál sajnos nincs Wifi elérhetőség de kb 3 perc sétára van a Valamar Club Tamaris 4*szálloda vagy a Lanterna központi recepciója, ahol van jó sebességű Wifi kapcsolat, ami ingyenesen használható!Remélem tudtunk segíteni és ha bármilyen kérdése van még,szívesen várjuk levelét!!Üdvözlettel:Ákos
Kedves Ákos! Köszönöm a választ, reméltem, hogy (főleg a gyerekek miatt) a közelben van WIFI elérhetőség! Amiben még szeretném, ha segítene válaszával: Úgy tudom, a tengerparton is van étkezési lehetőség (palacsinta, esetleg grill ételek ebédre stb.), ez valóban így van? Másik kérdésem, hogy van-e lehetőség a más szálloda stb. medencéjének, stb. használatára? Válaszát lőre is köszönöm!
Dátum: 2009-03-30 11:04:07
Kedves Péter!Igen belehet fizetni egy-egy napra is, de magasabb áron mintha előre befizeti!Üdv:Ákos
Dátum: 2009-03-30 10:56:36
Kedves András!A svédasztalos reggeli és vacsora nagyon változatos és bőséges, de nemcsak tájjelegű!Ahogy leírtad reggelire rántotta és müzli mellett sok más is megtalálható!A vacsora pedig nemcsak halételekből áll, e emelett megtalálható a sértéshús, csirkehús és sok más finomság is!Üvegfenekű hajóval csak Porecsben lehet kirándulni, megfelelő létszám esetén párszor indítják egy nap, de ezt nem tudom pontosan. A velencei kirándulás ára nem foglalja magában az ebédet, azt külön a hajón kell kifizetni, ha a hajó szervezésében szeretnének ebédelni, de ez nem kötelező .Az ebéd olaszos jellegű tészta és lasagne, illetve a végén desszert, mellé bort, colát és vizet szolgálmak fel!--A védőoltással kapcsolatban:Tavaly 3 hónapig voltunk lent a kollegámmal és mi semmilyen oltást nem kértünk illetve ha jól tudom a vendégek sem. De ha ön vagy a családja hajlamos könnyen elkapni hasonló betegségeket, akkor mindenképpen ajánlatos. Az apartmanoknál sajnos nincs Wifi elérhetőség de kb 3 perc sétára van a Valamar Club Tamaris 4*szálloda vagy a Lanterna központi recepciója, ahol van jó sebességű Wifi kapcsolat, ami ingyenesen használható!Remélem tudtunk segíteni és ha bármilyen kérdése van még,szívesen várjuk levelét!!Üdvözlettel:Ákos
Faragó András Dátum: 2009-03-29 11:13:39
írta ekkor: 2009-03-19 18:38:29
Szia Peti!Semmi probléma, hogy nincs búvárvizsgátok!:)Búvárszemüvegben is nagyon sok mindent lehet látni!A félsziget északi oldalán /ami az apartmanjainktól max 3 perc séta/:) a tenger lassan mélyülő és ott még jobban feltudod fedezni a tenger élővilágát!:)Lehet palackkal is búvárkodni, azaz bérelni de azt nem tudom pontosan, hogy búvárvizsgához kötött-e?:)De ha szeretnéd megpróbálok utánakérdezni! Ha jól olvastam július 4-én jösztök akkor mindenképp találkozzunk!:)Ha még bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok és segítek!Üdv:Ákos
Kedves Ákos! Július 04.-én megyünk Porecsbe! Az alábbi kérdéseim vannak: -A svédasztalos reggeli és vacsora mennyire tájjellegű, illetve van-e pl. reggelire rántotta, müzli, vacsorára pl. sertéssült, grillezett baromfi, mert halételek nyilván vanna? - Van-e lehetőség "üvegfenekű hajóval" kirándulni? - A velencei kirándulás magában foglalja az ebédet is? Ha igen, ez az ebéd milyen jellegű? - Érdemes-e hepatitis A elleni védőoltást kérni a nyaralás előtt, vagy ilyen veszély nem áll fenn? - Van-e WIFI elérhetőség az apartmanok közelében? A választ előre is köszönöm! Üdvözlettel: András