Kedves András!A svédasztalos reggeli és vacsora nagyon változatos és bőséges, de
nemcsak tájjelegű!Ahogy leírtad reggelire rántotta és müzli mellett sok más is megtalálható!A vacsora pedig nemcsak halételekből áll, e emelett megtalálható a sértéshús, csirkehús és sok más finomság is!Üvegfenekű hajóval csak Porecsben lehet kirándulni, megfelelő létszám esetén párszor indítják egy nap, de ezt nem tudom pontosan.
A velencei kirándulás ára nem foglalja magában az ebédet, azt külön a hajón kell kifizetni, ha a hajó szervezésében szeretnének ebédelni, de ez nem kötelező .Az ebéd olaszos jellegű tészta és lasagne, illetve a végén desszert, mellé bort, colát és vizet szolgálmak fel!--A védőoltással kapcsolatban:Tavaly 3 hónapig voltunk lent a kollegámmal és mi semmilyen oltást nem kértünk illetve ha jól tudom a vendégek sem. De ha ön vagy a családja hajlamos könnyen elkapni hasonló betegségeket, akkor mindenképpen ajánlatos.
Az apartmanoknál sajnos nincs Wifi elérhetőség de kb 3 perc sétára van a Valamar Club Tamaris 4*szálloda vagy a Lanterna központi recepciója, ahol van jó sebességű Wifi kapcsolat, ami ingyenesen használható!Remélem tudtunk segíteni és ha bármilyen kérdése van még,szívesen várjuk levelét!!Üdvözlettel:Ákos
Kedves Ákos! Köszönöm a választ, reméltem, hogy (főleg a gyerekek miatt) a közelben van WIFI elérhetőség! Amiben még szeretném, ha segítene válaszával: Úgy tudom, a tengerparton is van étkezési lehetőség (palacsinta, esetleg grill ételek ebédre stb.), ez valóban így van? Másik kérdésem, hogy van-e lehetőség a más szálloda stb. medencéjének, stb. használatára?
Válaszát lőre is köszönöm!