(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

vakarcs péter Dátum: 2009-03-21 10:28:25
írta ekkor: 2009-03-19 18:38:29
Szia Peti!Semmi probléma, hogy nincs búvárvizsgátok!:)Búvárszemüvegben is nagyon sok mindent lehet látni!A félsziget északi oldalán /ami az apartmanjainktól max 3 perc séta/:) a tenger lassan mélyülő és ott még jobban feltudod fedezni a tenger élővilágát!:)Lehet palackkal is búvárkodni, azaz bérelni de azt nem tudom pontosan, hogy búvárvizsgához kötött-e?:)De ha szeretnéd megpróbálok utánakérdezni! Ha jól olvastam július 4-én jösztök akkor mindenképp találkozzunk!:)Ha még bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok és segítek!Üdv:Ákos
Azt megköszönném ha utána tudnál kérdezni.Azt nem tudod hogy lehet-e egy-egy napra svédasztalos vacsorát kérni?Nem akarunk befizetni egész hétre.
Dátum: 2009-03-19 18:38:29
Szia Peti!Semmi probléma, hogy nincs búvárvizsgátok!:)Búvárszemüvegben is nagyon sok mindent lehet látni!A félsziget északi oldalán /ami az apartmanjainktól max 3 perc séta/:) a tenger lassan mélyülő és ott még jobban feltudod fedezni a tenger élővilágát!:)Lehet palackkal is búvárkodni, azaz bérelni de azt nem tudom pontosan, hogy búvárvizsgához kötött-e?:)De ha szeretnéd megpróbálok utánakérdezni! Ha jól olvastam július 4-én jösztök akkor mindenképp találkozzunk!:)Ha még bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok és segítek!Üdv:Ákos
vakarcs péter Dátum: 2009-03-19 07:50:39
Szia Ákos!Igen búvárkodni szeretnénk,de nem palackos merülésre gondoltam.Azért kérdeztem a partközeli élővilágot.Sajnos nincs búvárvizsgánk.:-(
Dátum: 2009-03-18 09:42:37
Kedves Péter!! Gondolom búvárkodni szeretnél!Mert ha igen, akkor a legjobb helyre érkezel!:) A víz élővilága nagyon gazdag!Nagyon sok vendég búvárkodott tavaly is és az ő elmondásuk alapján sok különlegességet lehet látni!:):) Ha bármi kérdésed van, akkor írj és megpróbálok mindenben a segítéségetekre lenni!!!!
Dátum: 2009-03-18 09:30:54
Kedves Andrea!! A svédasztal nagyon bőséges!A tavalyi szezonban is mindenki dícsérte és ezt saját tapasztalatból is mondhatom!A svédasztalos vacsora azért is éri meg, hiszen ahogy a katalógus is írja tartalmazza a korlátlan italfogyasztást is! Az apartmanokkal kapcsolatban: Az apartmanok jól felszereltek, tágasak és tiszták és hatalmas erkéllyel rendelkeznek!:):) Remélem tudtam segíteni, és ha bármi kérdésed van még szívesen segítek!!:):) Üdv:Ákos