(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Pálinkás Ferenc Dátum: 2009-03-13 14:04:45
vakarcs péter írta ekkor: 2009-03-12 17:53:23
Köszönöm hogy válaszoltál.Mindenképpen meg akarjuk nézni Velencét.Azt már mondták hogy drága.Mennyire drágán lehet ebédelni?Ettetek fagyit?Ja és egy nekem fontos:milyen a partközelben a víz élővilága?Szia
Az ebéd mikor mi ebédeltünk ott 40€ volt amiben volt egy nagy adag lasagne előétel gyanánt smile utána jött egy nagy szelet rántotthús nagyon nagy adag rántottkrumplival cola mi 3-an ettünk és fejenként voltak ezek a mennyiségek tehát 3 főre fizettünk 40-50€ körül a fagyi ha jól emlékszem akkor két gombóc volt 2€.Az élővilággal kapcsolatosan nem tudok válaszolni mert megmondom őszintén nem figyeltem smile mindenmásban megpróbálok segíteni.
vakarcs péter Dátum: 2009-03-12 17:53:23
Pálinkás Ferenc írta ekkor: 2009-03-12 14:59:56
Szerintünk a Velencei kirándulás megéri a pénzét habár a gondoláért külön kell fizetni legalábbis amikor mi voltunk akk külön kellett mintahogyan az ebédért is az otteltöltött idő kellemesen telt és eggyáltalán nem volt rohanás sőtt nyugodt kellemmes volt habár pont kifogtunk egy esős időt de a hajón lehet vásárolni pár 10 kunáért esőkabátot ami nem sokat ért mert bőrig áztunk smile de nagyon gyorsan meg is száradtunk a kalauzolás után bőven marqadt idő az edédelésre a gondolázásra ami egy feldhetetlen élmény ami kellemesen ellazít a jó ízű ebéd után és ha kipihentük a fáradtságainkat akk maradt időnk vásárolgatni de csak okosan mert elég borsos árak vannak de mi olcsón vettünk szuvenírokat egy szó mint száz hogy nagyon nagy élmény a velencei kirándulás. Az ebéddel kapcsolatosan nem tudok kielégítő választ adni mert amikor mi mentünk akkor nekünk többe került volna az étkezés mint a szállás de ez mindenkinek a pénztársájátol függ és nem tudom, hogy lehet-e fizetni étkezést mert mi nem próbáltuk remélem van valami haszna amit leírtam és ha bármi kérdeseteek van nyugodtan kérdezzetek én megpróbálok válaszolni szeretettel és még továbbra is várom olyanoknak a jelentkezését akik esetleg szeretnének társaságot Jún13-tól 20-ig mert én örülnék egy jóhangulatú társaságnak smile smile az msn címem: [email protected] vegyetek fel bátran és ott is kérdezhettek viszontlátás sziasztok
Köszönöm hogy válaszoltál.Mindenképpen meg akarjuk nézni Velencét.Azt már mondták hogy drága.Mennyire drágán lehet ebédelni?Ettetek fagyit?Ja és egy nekem fontos:milyen a partközelben a víz élővilága?Szia
Pálinkás Ferenc Dátum: 2009-03-12 14:59:56
Szerintünk a Velencei kirándulás megéri a pénzét habár a gondoláért külön kell fizetni legalábbis amikor mi voltunk akk külön kellett mintahogyan az ebédért is az otteltöltött idő kellemesen telt és eggyáltalán nem volt rohanás sőtt nyugodt kellemmes volt habár pont kifogtunk egy esős időt de a hajón lehet vásárolni pár 10 kunáért esőkabátot ami nem sokat ért mert bőrig áztunk smile de nagyon gyorsan meg is száradtunk a kalauzolás után bőven marqadt idő az edédelésre a gondolázásra ami egy feldhetetlen élmény ami kellemesen ellazít a jó ízű ebéd után és ha kipihentük a fáradtságainkat akk maradt időnk vásárolgatni de csak okosan mert elég borsos árak vannak de mi olcsón vettünk szuvenírokat egy szó mint száz hogy nagyon nagy élmény a velencei kirándulás. Az ebéddel kapcsolatosan nem tudok kielégítő választ adni mert amikor mi mentünk akkor nekünk többe került volna az étkezés mint a szállás de ez mindenkinek a pénztársájátol függ és nem tudom, hogy lehet-e fizetni étkezést mert mi nem próbáltuk remélem van valami haszna amit leírtam és ha bármi kérdeseteek van nyugodtan kérdezzetek én megpróbálok válaszolni szeretettel és még továbbra is várom olyanoknak a jelentkezését akik esetleg szeretnének társaságot Jún13-tól 20-ig mert én örülnék egy jóhangulatú társaságnak smile smile az msn címem: [email protected] vegyetek fel bátran és ott is kérdezhettek viszontlátás sziasztok
vakarcs péter Dátum: 2009-02-18 07:54:51
Pálinkás Ferenc írta ekkor: 2009-02-17 18:56:06
Június 13-20-ig megyünk nyaralni A lanternai üdülő városba. A Daniella Apartmanházba, most megyünk hatodjára eddig mindennel megvoltunk elégedve mindíg kifogástalan volt az időjárás. Szerintem az ebéd befizetése nem érii meg a pénzét mert többe kerül mint az üdülés. Plussz a strandnál lévő hangulatos étteremben kellemes kiszolgálás mellett jobban esik a palacsinta vagy akármien ételkülönlegesség. És ha éppen ellátogatnak Pulába a visszafele vezető úton Porec előtt van egy nagyon hangulatos kíváló kiszolgálású étterem "megfizethető" árak mellett lehet étkezni az étterem neve: Buici konoba, ezt tapasztalatból mondom.De ha már az élvezeteknél tartunk akkor a Gokárt pályát erősen ajánlom mert ott ismeretlen emberekkel lehet megisemerni egy izgalmas verseny alkalmával. De robogót ne béreljetek mert a bérbeadó kicsit fukar smile De aki nagyon szeret kirándulni az ne hagyja ki Velencét hajóval vagy kocsival Udinét, nagyon jó olasz pizzát adnak amit le öblíthetünk egy finom olasz sörrel a hölgyeknek meg egy íncsiklandó olasz kávét ajánlok egyszóval nagyon jól szoktuk magunkat érezni.
Örülök hogy olyan írt aki már többször volt.Szeretnék pár dolgot kérdezni,biztos eszembe fog jutni egy csomó minden.Milyen a velencei kirándulás?Azt mondták,hogy rohanás.Egyszer sem fizettetek be vacsira?Az irodában azt mondták,hogy csak 1 hétre lehet befizetni,mástól meg azt hallottam hogy lehet egy-egy napra is.Majd még biztos kérdezek ha nem baj.
Pálinkás Ferenc Dátum: 2009-02-17 18:57:12
És ha valaki szeretne társaságot Június 13-20 között a lanternába nyugodtan vegyen fel engem msn-re: [email protected] smile előre is köszi ha felvesztek sziasztok smile