(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Pálinkás Ferenc Dátum: 2009-02-17 18:56:06
Június 13-20-ig megyünk nyaralni A lanternai üdülő városba. A Daniella Apartmanházba, most megyünk hatodjára eddig mindennel megvoltunk elégedve mindíg kifogástalan volt az időjárás. Szerintem az ebéd befizetése nem érii meg a pénzét mert többe kerül mint az üdülés. Plussz a strandnál lévő hangulatos étteremben kellemes kiszolgálás mellett jobban esik a palacsinta vagy akármien ételkülönlegesség. És ha éppen ellátogatnak Pulába a visszafele vezető úton Porec előtt van egy nagyon hangulatos kíváló kiszolgálású étterem "megfizethető" árak mellett lehet étkezni az étterem neve: Buici konoba, ezt tapasztalatból mondom.De ha már az élvezeteknél tartunk akkor a Gokárt pályát erősen ajánlom mert ott ismeretlen emberekkel lehet megisemerni egy izgalmas verseny alkalmával. De robogót ne béreljetek mert a bérbeadó kicsit fukar smile De aki nagyon szeret kirándulni az ne hagyja ki Velencét hajóval vagy kocsival Udinét, nagyon jó olasz pizzát adnak amit le öblíthetünk egy finom olasz sörrel a hölgyeknek meg egy íncsiklandó olasz kávét ajánlok egyszóval nagyon jól szoktuk magunkat érezni.
vakarcs péter Dátum: 2009-02-12 08:18:40
Fehérné Kovács Andrea írta ekkor: 2009-02-10 10:39:36
Június 13-20-ig megyünk Porecsba nyaralni. Érdeklődnék, hogy szerintetek érdemes befizeni a Lanterna üdülőtelepen a vacsorát, milyen a svédasztal, bőséges? Mi a Branka apartmanba megyünk, tudtok véleményt mondani az apartmanról? Várom a hasznos információkat és tanácsokat. Köszönöm! Andi
Azt mondják,hogy nagyon megéri befizetni.A barátaink a múlt évben voltak itt.Most mi is ide megyünk,július 4-11-ig.Az apartmant rendkívül tisztának jellemezték és jól felszereltnek.Ők is az első turnusban voltak.Jó felkészülést,van még idő bőven.Szia
vakarcs péter Dátum: 2009-02-12 08:18:14
Fehérné Kovács Andrea írta ekkor: 2009-02-10 10:39:36
Június 13-20-ig megyünk Porecsba nyaralni. Érdeklődnék, hogy szerintetek érdemes befizeni a Lanterna üdülőtelepen a vacsorát, milyen a svédasztal, bőséges? Mi a Branka apartmanba megyünk, tudtok véleményt mondani az apartmanról? Várom a hasznos információkat és tanácsokat. Köszönöm! Andi
Azt mondják,hogy nagyon megéri befizetni.A barátaink a múlt évben voltak itt.Most mi is ide megyünk,július 4-11-ig.Az apartmant rendkívül tisztának jellemezték és jól felszereltnek.Ők is az első turnusban voltak.Jó felkészülést,van még idő bőven.Szia
Fehérné Kovács Andrea Dátum: 2009-02-10 10:39:36
gaspar zsoltne Dátum: 2008-08-23 18:01:19
Nem vagyok mai lányka, és nagyon sokat utaztam már, de elszeretném mondani, hogy nyaraláson ilyen biztonságban és nyugalomban nem volt részem, pedig nagyon sokat utaztam már különböző irodákkal. Porecs teljesen megfelelt a leirásnak, semmi meglepetés nem volt és nem is történt azon kivül, hogy volt két rendkivül inteligen és figyelmes kihelyezett idegenvezető, akiknek nagyon köszönöm ezuton is. Ákos rendkivül kedves és nagyon segitő kész, de természetesen Gábor is. Nagyon örülök, hogy fiatal koruk ellenére megismerhettem Őket.Teljes bizalommal lehetett mindkét fiuhoz fordulni, bár szerencsére nekünk nem volt semmi gonduk, de Ők biztositottak minden utas affelől, hogy fordulhatunk hozzájuk minden problémával éjjel nappal, ha valami gáz van. /orvos, baleset, idegennyelv, stb./ Olyan biztonságérzetet nyujtottak, ami ritka külföldön és az utazási irodáknál. Egyébbként pedig nagyon klassz volt minden. Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek. Kati