Grand Tours 2000 Kft. Alapítva: 1991-ben
Ügyfélkapu Hírlevél
Árkalkulátor
Részvételi díjának kiszámításához használja KALKULÁTORUNKAT! A kalkulátort megtalálja minden apartman ÁRAK menüpontja alatt.
Szabadszobás kereső
Sarti
Mikor érünk már oda, hány napot is töltünk az üdülő helyen, és el lehet-e foglalni a szobát rögtön?
 • Buszmenetrend résznél honlapon vagy a katalógusban, vagy a részvételi jegyünkön, keressük ki felszállóhelyünk szerint mikor indulunk Magyarországról, ez általában hétfői nap, másnap azaz kedd reggeli vagy délelőtti órákban érkezik meg általában az autóbusz Sartira. (Az utazás függ a forgalomtól valamint a határátkelőkön való várakozástól, ezt jó szem előtt tartani… tehát ne idegeskedjünk a menetidő rövidsége vagy hosszúsága miatt!) Megérkezést követően, az idegenvezető segít az apartmanunkkal kapcsolatos kérdésekben:mikor lesz kitakarítva a szoba,mennyit kell még várni, mikor találkozunk egy megbeszélésre vagy éppen hol található a partneriroda ami a helyi Grand Tours Greece nevet viseli.
 • Megérkezésünket követően, amikor is már eltöltöttünk egy éjszakát az autóbuszon az utazás alkalmával, 7 éjszakát töltünk Sartin (tehát a következő keddig) és utána indulunk vissza Magyarországra, majd szerdán megérkezünk: így értendő a 10 nap 7 éjszaka!
Hol van Sarti, és milyen részei vannak, milyen a partja?
 • Sarti ,a Chalkidiki-félsziget középső nyúlványán található Sithónia félsziget egyik legfelkapottabb üdülőhelye. Sartiról a gyönyörű kilátás tárul elén  az Athos  félszigetre, ami a Chalkidiki első ujja. A harmadik újjat a Kassandrát a kirándulásaink alkalmával csodálhatjuk meg.
 • Sartinak van egy óvárosi része, ami egy kisebb dombra épült és ahol még ma is láthatók az első telepesek kőből épült házacskái 1922-ből. Az óváros éke az az ortodox templom melynek ünnepét augusztus 15-én tartják Mária menybe menetelekor, ilyenkor kultúrális és vallási felvonulásokat tartanak az üdülőhelyen.
 • Az óvárosban található a legtöbb bolt: suvenírosok, élelmiszerboltok, hentes, halas, zöldséges… valamint a rengeteg kávézó és étterem is itt kapott helyet a tengerparti úton. Az éttermek közül az igazi görög halas, húsos, pizzás, tésztás , valamint gyors étkezdék közül lehet választani. Legtöbb helyen magyar étlap vagy magyar felszolgáló várja a vendégeket! Általában mindenhol van WI-FI elérhetőség a vendéglátóegységekben, sok tengerparti bárban is már!
 • Sarti Újváros részét, Sarti Beachnek nevezzük. Csendes, pihenésre kiválóan alkalmas terület. Az óvárosi forgatag, tökéletes ellentéte. Kisgyermekeseknek, családosoknak kitűnő!
 • Partszakasz Sartin: az óvárosi részen kicsit mélyülősebb de Sarti Beachen sokáig be lehet menni, mert nagyon lassan mélyül a tenger. Fontos: használjunk megfelelő fényvédőt, a bójákon nem menjünk túl, éjszaka ne fürödjünk a tengerbe, és NE vagy csak nagyon mértékkel fogyasszunk alkoholt tengerben való fürdőzésünk során!
Tekintse meg Sarti és környékének tengerpartjait! Kattintson ide!

 Milyen lesz kint az idő?
 • Az időt megjósolni nem lehet! Azt szoktuk javasolni, hogy nézzük meg az on-line időjárási rendszerek bármelyikét és figyeljünk arra, hogy a Sithónia félszigetre keressünk rá, mert így több eredményt fogunk kapni, mintha csak Sartit keresnénk !A görög oldalaok sokszor megbízhatóbnak és pontosabbnak bizonyulnak pl.,
 •  
 
Mit lehet a környéken nevezetességei, milyen Fakultatív programok vannak?
 • A Grand Tours Greece szervezi a programokat a helyi görög partnerekkel összedolgozva, amiről bővebben tájékozódni az első napon, a Meeting során vagy az idegenvezetőnél lehet tájékozódni, és náluk is lehet a programokra jelentkezni:
Kirándulás, Program Felnőtt Ár (euró) Gyerek Ár (euró)
Vacsoraest 15 Euró 10 Euró
Sithónia körút 20 Euró 10 Euró
Athos 25 Euró 20 Euró
Görög Est 30 Euró 20 Euró
Blue Lagoon (Kék öböl hajókirándulás) 30 Euró 20 Euró
Thesszaloniki 20 euró 10 Euró
 
Ha saját magunk szeretnénk felfedezni a környéket mik a lehetőségek?
 • Motor és kerékpár bérlési lehetőség: 2 motorkolcsönző van Sartin az egyik Sassos a másik Angelo. A kölcsönzés ára függ attól mennyi motort, milyen nagyot és hány napra szeretnénk kölcsönözni, de általában naponta 15-25 euró között szokott lenni. Bicikli bérlés 3-5 euró/nap, bővebb felvilágosítást a kölcsönzösök adnak. A motorral csak a Sithónia félszigeten szabad menni, a biciklivel pedig ajánlatos csak Sartin maradni!
 • FIGYELEM!!! 
  A quadozás veszélyes sportnak minősül, így az alap utasbiztosításon felül kiegészítő sportbaleseti biztosítást kell kötni. Ennek hiányában a Biztosító nem téríti meg a baleset következtében keletkezett károkat, a kórházi ellátás,illetve az esetleges hazaszállítás költségét stb. 
  Utólag, a hazaérkezést követően kiállított jegyzőkönyvet nem fogadnak el.
   

Van-e Bank, vagy bank automata, pénzváltás, forinttal lehet-e fizetni valahol kint?
 

 • Nincs, bank viszont van bank automata, közép árfolyamon tudunk levenni pénzt, természetesen eurót. A minimum levehető összeg 40 euró! Érdemesebb még Magyarországon kiváltani eurót és azzal jönni, mert Sartin csak euróval lehet fizetni. Pénzváltás nincs, de ha találnak is nagyon magas a váltás, ezért ajánljuk, hogy mindenképp kiváltott euróval érkezzünk!
Hogyan lehet használni a parton a napernyőket, napágyakkal?
 • Minden napernyős, napágyas részhez tartozik egy kis tengerparti büfé vagy bár, onnan rendelni illik valamit és akkor fogyasztás ellenében lehet használni ezeket az eszközöket. Általában 3-5 euró közötti egy rendelés ( üdítő ,kávé, frappé ,fagyi stb…)
 
Mi lesz, ha beteg leszek, vagy balesetet szenvedek?
 • Keressük az idegenvezetőt vagy telefonon, vagy a helyi partnerirodában, ő segít a fordításban az orvosnál, ha olyan a baj ki is megy az orvossal a helyszínre! Mindenképpen rendelkeznünk kell megkötött BBP biztosítással, az EU kis kártya nem ad fedezetet az üdülőhelyen történt betegségek kezelésére. Az orvosnak, ha van biztosításunk nem kell fizetni, de ha kell vásárolnunk hozzá gyógyszert pl., akkor annak jó ha megtartjuk a blokkját mert akkor itthon visszaigényelhetjük a biztosító társaságtól az összeget. Ha nagyobb baj lenne a Poligyrosi kórházba fogja utalni az orvos a beteget, vagy a közeli Agios Nikolasban lévő Sürgősségi ellátóba.
 
Bármilyen vízisport, vagy búvárkodás?
 • Az óvárosi részen van az Aqualand nevű búvárközpont, ahol egy fiatal pár Miki és Judit búvárok várják a vállalkozó kedvű vendégeket. Velük lehet merülni több méter mélyre Sartiról beúszva a tengerben ahol színes az élővilág és még halakat is etethetünk, amiről ha úgy szeretnénk víz alatti felvételek is készülnek.
 • Vízisportok: az óváros és újvárosi részen is vannak lehetőségek: banánozás, Jet-ski, kajakozás….