Grand Tours 2000 Kft. Alapítva: 1991-ben
Ügyfélkapu Hírlevél
Árkalkulátor
Részvételi díjának kiszámításához használja KALKULÁTORUNKAT! A kalkulátort megtalálja minden apartman ÁRAK menüpontja alatt.
Szabadszobás kereső
» Kínálatunk » Horvátország » Fakultatív programok
Horvátország
Brijuni szigetek


Egész napos hajókirándulás a 14 szigetből és zátonyból álló festői szépségű Brijuni-szigetekhez, melyek 1984 óta Nemzeti Parkot alkotnak. Egy turistavonattal felkereshető egy szafáripark és az idegenvezető vezetésével megtekinthetjük a bizánci erődöt, az Arheológiai Múzeumot, egy fényképkiállítást -Tito Brijunin- címmel, valamint Szent German templomát.
Ára: kb. 400/250 kuna.


A többi fotó megtekintéséhez kattintson a képre!

Link:
www.brijuni.hr


Fish Picnic


Az egész napos hajókirándulás során lehetõség nyílik a napozáson, fürdésen túl megismerni az Isztriai-félsziget csodálatos öbleit, gyönyörködni a partvidék változatosságában. Először a lélegzetelállító Lim-fjordban gyönyörködhetünk a hajóról, majd a Szent Euphemia templomáról ismert Rovinjban kötünk ki, ahol 1,5–2 órát tudun eltölteni a város felfedezésével. Ezután indulunk tovább Vrsar városába, ahol szintén ennyi idő áll rendelkezésre. Vrsar városában nagyon jól kiépített strand van, úgyhogy itt lehetőség nyílik fürdésre is. A program során a hajón ebédet szolgálnak fel, korlátlan italfogyasztással.
Ára: kb. 220/160 Kuna.A többi fotó megtekintéséhez kattintson a képre!

Isztria körút

Az egésznapos buszos körutazás során ismerkedünk a félsziget csodás világával. Nevezetes városai közül felkeressük Groznjant, Motovunt, Zminj-t és Pulát. A körút során gyönyörködhetünk a hegytetőkön középkori bástyával magasodó falvacskákban, a domboldalakon zöldellő borvidékekben. A program alatt fakultatív ebédünket egy tradicionális tavernában fogyasztjuk el.
Ára: kb. 220/160 Kuna

Link: 
www.istra.com

A többi fotó megtekintéséhez kattintson a képre!
 

Plitvicei tavak


A Plitvicei tavak a világ leglélegzetelállítóbb természeti képződményei közé tartoznak. Az 1949-ben nemzeti parkká nyilvánított területen tizenhat tó található. A tavakat megszámolhatatlan zuhatag, vízesés, zúgó köti össze. A nemzeti parkban 3-4 órás vezetett túrán veszünk részt, mely során gyalogosan, kishajóból és kisvonatból ismerhetjük meg a park szépségét. Ebéd egy park melletti étteremben.
Ára: kb. 620/460 kuna


A többi fotó megtekintéséhez kattintson a képre!

Link:
www.np-plitvicka-jezera.hrPorecs /Novigrad by night

A Lanterna-telepről külön busszal indulunk Porecs vagy Novigrad óvárosába, hogy megismerkedjünk egy horvát tengerparti város pezsgő éjszakai életével. 2,5 óra áll rendelkezésre egy hangulatos sétához, egy bevásárláshoz vagy egy vacsorához. A busz 23:30-kor indul vissza a Lanterna-telepre.  

Porecs kb. 60/40 kuna;    Novigrad kb. 40/30 kuna


A többi fotó megtekintéséhez kattintson a képre!
Postojna

Postojnában Európa egyik talán legismertebb és legszebb cseppk?barlangját tekinthetjük meg. A barlangrendszer teljes hossza közel 22 kilométer, melynek a leglátványosabb 2 kilométeres  részét elektromos kisvonaton utazva ismerhetjük meg. Innen Lipicára megyünk, amely az évszázadok óta itt tenyésztett igen kiváló lófajta révén vált közismerté. Vezetett túra keretében ismerkedhetünk a teleppel, ahol egy fantasztikus bemutatóban is részünk lehet.
Ára: kb. 200 Kuna + belépő


A többi fotó megtekintéséhez kattintson a képre!

Link:
www.postojnska-jama.si; www.lipica.org

Velence

Két és fél órás hajóút után érjük el a világ talán egyik legszebb és legromantikusabb városát, Velencét. Idegenvezető kalauzolása mellett ismerkedhetünk meg a reneszánsz világával. Többek között megtekintjük a Szent Márk teret, a Szent Márk-székesegyházat, a Dózse-palotát, a Sóhajok hídját és az Akadémia hidat. Szabad program keretében lehetőség nyílik rövid vásárlásra is.

Ára: kb. 420/270 Kuna,
 + fakultatív lehetőségek: 

Shuttle járat 13/5 EUR
Gondola 28/15 EUR
Ebéd 20/15 EUR
Vízi taxi 28/15 EUR


A többi fotó megtekintéséhez kattintson a képre!


Link: www.comune.venezia.it