Grand Tours 2000 Kft. Alapítva: 1991-ben
Ügyfélkapu Hírlevél
Árkalkulátor
Részvételi díjának kiszámításához használja KALKULÁTORUNKAT! A kalkulátort megtalálja minden apartman ÁRAK menüpontja alatt.
Szabadszobás kereső

Seychelles a világ legcsodálatosabb szigetcsoportjainak egyike, az Egyenlítő alatt 7 fokkal található. Az emberek képzeletében egy ehhez hasonló üdülőhely jelenik meg, ha trópusi szigetekről álmodoznak. A valóság azonban még ezeket az álmokat is felülmúlja. Az Indiai-óceán ezen szigetcsoportja maga a paradicsom, fehér homokos strandjai és gyönyörű tájai ámulatba ejtik a turistákat. Természetesen ennek az idilli környezetnek megvan az ára. Olcsó szálláshelyet találni nemigen lehet. Viszont az itteni legegyszerűbb szállások is a luxust képviselik. Mondhatnánk azt, hogy nem az európai értelemben vett szálláshely-kategóriák léteznek, hanem a luxus fokozatai. Bár a szigetre inkább olyanok érkeznek, akik a napsütést és a semmittevést keresik, az aktívabb utazók is találnak programokat maguknak. Ezt a nemzeti parkok, szigettúrák, távolabbi szigetekre való kirándulások, szórakozóhelyek biztosítják.

Városok

Mauritiust sokan a paradicsomnak, az álmok országának tartják. Egy napfényes sziget ég és nap között, smaragdzöld lagúnából kiemelkedő fehér homokföveny a tenger felé dőlő kókuszokkal. A parttól kicsit beljebb dús, trópusi növényzet, kristálytiszta vízesések, tavak és patakok, kéklő hegyekkel a háttérben.


Városok