Grand Tours 2000 Kft. Alapítva: 1991-ben
Ügyfélkapu Hírlevél
Árkalkulátor
Részvételi díjának kiszámításához használja KALKULÁTORUNKAT! A kalkulátort megtalálja minden apartman ÁRAK menüpontja alatt.
Szabadszobás kereső
» Kínálatunk » Spanyolország » Fakultatív programok
Spanyolország
Andorra - a miniállam

Egy rendkívüli kirándulás a spanyol–francia határ között lévő, 468 km2 alapterületű miniállamba, mely a Pireneusok szívében, 1200 m magasan terül el. Végigutaznak egész Katalónián, átkelnek egy 5 km-es alagúton és gyönyörködhetnek az alpesi tájban, a különleges hegyvidéki építészetben. Mivel a miniállam adó- és vámmentes ország, így vásárlással is kellemesen összekapcsolható. Egész napos program.
 

Ára: kb  55/45 euro

Barcelona Montserrattal

Egész napos kirándulás. Délelõtt ismerkedés Montserrattal, ami Spanyolország második legnagyobb búcsújáróhelye. Itt található 700 méter magasan, a páratlanul szép környezetben lévõ bencés rendi apátság, ahol zarándokok ezrei keresik fel a világhírû Fekete Madonnát, a katalánok védõszentjét. Délután Barcelonában ellátogatunk az España térre, az 1929-es világkiállítás helyszínére, majd a Montjuic-on szemtanúi lehetünk az 1992-ben megrendezett Olimpiai Játékok helyszíneinek. A Montjuichegy kilátója után – ahonnan gyönyörû kilátás nyílik a városra – lemegyünk a kikötõbe. Itt található a város jelképe, a Kolumbusz-oszlop, itt van a Rambla, a sétálóutca vége, melynek hossza 1200 méter és összeköti a kikötõt a Katalán térrel. A Gracia sugárúton láthatjuk Gaudi két alkotását, a Casa Battlót és a Casa Milát. Innen a következõ megálló a Sagrada Familia, a Szent Család temploma, ami szintén a neves katalán építész, Antonio Gaudí befejezetlen mûve. Hazafelé láthatjuk még a bikaviadal-arénát és a Barcelonai Vízművek irodaházát.
Ára: kb. 46/29 euro

Link:
www.barcelonaturisme.com; www.abadiamontserrat.net

Bikaviadal Barcelonában

A leg ti pi ku sabb spa nyol prog ram. Látogatás a világ harmadik, Spanyolország második legnagyobb arénájába, a barcelonai Monumental arénába, ahol a program során három matador hat bikával küzd meg. Klasszikus „véres” viadal az utolsó stációig. A viadal elõtt utasaink a kikötõvel és környékével ismerkedhetnek. A viadal után a híres Nemzeti Palota elõtt lévõ, Európa legnagyobb világító és zenélõ szökõkút rendszerének éjszakai programját is megtekintik vendégeink. A program kora
délutántól éjfélig tart. 14 éven aluli vendégek a bikaviadalon nem vehetnek részt. (A program rossz idõ esetén elmaradhat.)
Ára: kb. 57 euro

Blanes - Botanikus kert


Egész napos, hajókirándulással egybekötött program, amelynek során meglátogatjuk a 4 hektáros területen fekvõ gyönyörû botanikus kertet, ahová kisvonattal jutunk fel. A másfél órás kertlátogatás után további lehetõség van a várossal való ismerkedésre. Délután az üvegoldalú hajóval utazunk vissza Tossába. Nagyon kellemes és változatos program. 
Ára: kb. 32/24

Csúszdapark - Water World

Az ide látogató vendégek a csúszdák és medencék -paradicsomában- tölthetnek el egy napot. Egyszeri belépő megfizetése után ingyen használhatják a nyitott és fedett vízicsúszdákat, pezsgőfürdőt, hullámmedencét, játszóteret. Étterem, bár, ajándéküzlet, minigolf szolgálja a vendégek kényelmét. Egész napos program. 
Ára: kb. 30/17 euro

Link:
www.waterworld.es

Dalí világa

A kirándulás alkalmából elõször Figueresbe látogatunk, Salvador Dalí szülõvárosába, ahol megcsodálhatjuk a Dalí Múzeumot. Délután felkeressük Pubolban Dalí feleségének, Gala asszonynak a kastélyát. Hazafelé likõrkóstolási lehetõség.
Ára: kb. 50/39 euro

Link:
www.salvador_dali.org

Delfinárium - Marineland

A többhektáros szabadidőközpontban egyszeri belépő megfizetése után ingyen tekinthetik meg a delfin-, papagájshow-programokat, és használhatják az úszómedencéket, vízicsúszdákat. Található még itt egy miniállatkert, játszópark, ajándéküzlet, bár és étterem. Pénzért fényképészkedési lehetõség a fókákkal és a delfinekkel.
Ára: kb. 27/19 euro

Link:
www.marineland.es

Flamenco est

Egy 17. századi udvarház szolgál a nemzeti est színhelyéül, mely már ön magában is nagyon sajátos és megnyerõ. A négyfogásos vacsorához Sangriát, pezsgõt, asztali vörösbort, üdítõt és ásványvizet szolgálnak fel, mely alatt szól az elõzene.
Ezt követi a mûsor, ami mindig három részbõl áll. Elõször ismert melódiákból hallhatunk összeállítást. Ezután következik a több mint egyórás, nagyon színvonalas flamenco-táncbemutató, amit egy 10 perces gitárszóló zár le. Az elõadás után a mû vészek a vendégek közül kiválasztott utasokkal közösen táncolnak a színpadon. Hazaérkezés éjfél után
Ára: kb. 53/27 euro

Link: www.lasiesta.es
 
Hajókirándulás Tossából

Egy egy órás program, mely során a tengerrõl csodálhatják meg a Costa Bravát. Az üvegaljú hajóból gyönyörködhetnek a gaz dag, víz alatti növény- és állatvilágban. A hajó út során több barlangot is megtekinthetnek belülrõl, melyeket a látási viszonyok javítása érdekében megvilágítanak. A barlanglátogatás után a Giverola-öbölben lehetõség van strandolásra. A program elõ- és utószezonban délelõtt 10-tõl indul óránként, fõszezonban félóránként.
Ára: kb. 14/9 euro

Link: 
www.fondocristal.com

Port Aventura

Egész napos buszos kirándulás Salou közelébe, Európa legnagyobb, 1995-ben megnyitott tematikus parkjába. Az utasokat külön autóbusz viszi a parkhoz, a menetidő kb. 3 óra. A park területén nincs idegenvezetői kíséret, az itteni szabadidő kb. 8 óra. A 115 hektáros park számos felejthetetlen kalandot ígér. Hajózás és lesiklás polinéziai -vulkánok- között, Európa legnagyobb ciklonja, utazás a Colorado hullámain egy -farönkön-, utazás a -Grand anyon- vad vízein, -hajóhinta-, mexikói -repülőszőnyeg-, egzotikus éttermek, ajándéküzletek, madár-show és jellegzetes táncbemutatók. Gyermekeknek külön programok. 

Ára: kb. 63/53 euro

Link:
www.universalmediterranea.com